Strona 843 z 3048 PierwszyPierwszy ... 343 743 793 833 841 842 843 844 845 853 893 943 1343 1843 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,421 do 8,430 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry,

stylowi_pl_kuchnia_41602000.jpg

miłego piątku wszystkim życzę, już czuję weekend, fajowooooo

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry
    Dziś mogę postawić wam kawę, bo wcześnie wstałam .
    Załącznik 35798

Mam wrażenie, że zaczyna się u mnie kolejny rzut menopauzy. Właściwie od września miałam spokój- zero bólów głowy, rzutów gorąca, radziłam sobie z bezsennością. Teraz od kilku dni zauważyłam, że zaczęło powoli to wszystko wracać. A może będzie to jakiś krótki , przejściowy okres...

Ewuś, u mnie czwartek, to bardzo ciężki dzień- mam dużo lekcji, a potem chór. Zawsze też robię tego dnia większe zakupy, więc nie mam czasu na pisanie. Dziś wyjątkowo trafiła mi się wolna lekcja, to pogadałam z córką i Jolinką chwilę Fajnie, że postanowiłaś wrócić do ruchu...to bardzo odstresowywuje.
    Bardzo dobrze zrozumiałaś jesteś zaproszona zawsze ilekroć będziesz w pobliżu mojej miejscowości , a jeśli Ty będziesz miała wtedy mało czasu, to może ja gdzieś tam dojadę - zresztą dotyczy to każdej z Was

Krysiu, z Adelką jest coraz lepiej. W sobotę będzie miała zdejmowane szwy,ale na kontrolnych wizytach lekarz mówił, że wszystko goi się dobrze.
    Co do ilości pracy...W zeszłym roku pisałam wam, że jesteśmy przed remontem domu. Musimy go sobie rozkładać na raty z różnych powodów. Przede wszystkim czasowych, bo nie będę tego nadzorowała sama, a mój mąż ma niewiele czasu więc musimy się dopasować, ale i finansowych, bo to wydatki rzędy tysięcy złotych, i trzeba na nie zarobić
    Trzy lata temu malowaliśmy dom. W tym roku zmieniamy ogrodzenie i przekładamy kostkę, w przyszłym roku robimy gruntowny remont w środku domu- podłogi, schody, łazienki, umeblowanie. Ale trzeba, bo nie robiliśmy nic od 17 lat, a wiadomo, że i materiały były kiedyś inne i moda się zmieniła, dzieci wyrosły...

Reginko, ja tez uważam, że w ciemniejszych włosach jest Ci lepiej, może nie lepiej, ale właśnie młodziej, choć tak jak napisała Ewa, w jasnych wyglądasz bardzo ładnie. Wg mnie siwe trochę jednak postarzają, ja tez swoje tępię ile sił , choć staram się zachować rozsądek w częstotliwości farbowania ...
    Co do Twojej wagi...za chwilę znów będziesz miała 72 kg, idziesz jak burza

Agnieszko, jeśli Twoja córka nie chce się widzieć z ojcem, to dla mnie nie ma problemu- nie to nie, ma do tego prawo. Jeśli chodzi o takie rzeczy , jestem w poglądach dość radykalna...niestety .

Małgoś, co tam u endo?

Kasiu, a co u Ciebie w szkole ?

Na razie dziewczynki , dobrego dnia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Mam wrażenie, że zaczyna się u mnie kolejny rzut menopauzy. Właściwie od września miałam spokój- zero bólów głowy, rzutów gorąca, radziłam sobie z bezsennością. Teraz od kilku dni zauważyłam, że zaczęło powoli to wszystko wracać. A może będzie to jakiś krótki , przejściowy okres...
    Witam! Dzieki za kawke i za zainteresowanie co slychac u mnie ...
    Ano...jest dokladnie jak u Agnieszki...

Jestem rozdrazniona i zniecierpliwiona... Jestem chwiejna emocjonalnie tak samo...jak przed kilkoma miesiacami...
    Nowe srodowisko w szkole obudzilo stare demony...obawe czy podolam i pytanie o sens tego wszystkiego...

Rano mam teraz mniej czasu na pisanie a wieczorem zmeczona calym dniem mniej ochoty...

Mam nadzieje, ze to z czasem minie...

Wczoraj mialam pierwsza lekcje angielskiego...fajnie bylo tak znowu zaczynac od...he plays tennis every week, he is playing tennis now...

Dobrego dnia!
    gamma56, krysiapysia and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

No wiesz Kasiu? Jak to nie podołasz??? Uważam, że to pytanie retoryczne Załącznik 35801

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Ewuniu Agnieszko dziękuję za kawkę.
    Okazało się, że byłam ostatnią pacjentką, z przychodni wyszłam około wpół do ósmej.
    Po dwóch latach chodzenia do endokrynologa ( obecnego oczywiście ) dowiedziałam się, że mam niedoczynność i Hashimoto, a po dietę mam iść do dietetyka.
    Po raz kolejny mam zmienioną dawkę, znów mam większą i za 2 tygodnie mam ocenić samopoczucie.Po zmianie w grudniu zaczęłam jeszcze więcej marznąć, a energii coraz mniej.
    Gdybym nie zrobiła tych badań dodatkowych Anty Tpo i Anty Tg to by mi nie powiedziała.Rozwaliła mnie dokumentnie stwierdzeniem, że jak jest niedoczynność to i Hashimoto, no żesz w mordę jeża czy ja fachowiec jestem, żeby to wiedzieć?
    Szkoda słów. ....
    Jestem w kropce, bo wygląda na to że została mi tylko dieta paleo , a po dużej ilości białka mam refluks i co tu zrobić?

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
    gamma56 and evige like this.

Awatar Natka55

Krysiu oglądałam zdjęcia od Ewuni i Twoja fryzurka prezentuje się normalnie.Piszesz, że będziesz mocno zapracowana, w takim razie zaglądaj do nas w miarę możliwości.
    Agnieszko remonty są kosztowne i czasochłonne, ale efekty na pewno będą cieszyć oko na kolejne lata.Dom to skarbonka, całe życie w niego inwestujesz.
    Ja szczerze mówiąc chętnie bym nasz sprzedała i kupiła mieszkanie, myślę, ze tak się kiedyś stanie.
    Mniejszy kłopot,mniej sprzątania,mniejsze koszty utrzymania.
    Podrap Adelkę za uchem,jak się spotkamy w lipcu potarmoszę ja osobiście.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    trochę mnie mniej tutaj bo zawaliłam dietę i jestem bardzo ale to bardzo zła na siebie a poza tym jest rodzinka J. i trochę czasu z nimi spędzam plus gimnastyka plus basen plus piwne spotkanie z koleżanką plus spotkanie z inną koleżanką - no po prostu zalatana jestem ha ha
    a tak na serio to jestem wściekła na siebie i na swoją głupotę :
    Ostatnio edytowane przez sabinka57 ; 08-04-2016 o 09:24
    gamma56 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

gamma56 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Natuś, jakby Adela z nami została, to nawet chwili spokoju byśmy nie miały. Wyjeżdża razem z moimi chłopakami

Sabinko, a co sie stało ?
    gamma56 lubi to.

Awatar Natka55

O to szkoda, ale znasz swojego psiaka lepiej.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
    Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów