Strona 845 z 3048 PierwszyPierwszy ... 345 745 795 835 843 844 845 846 847 855 895 945 1345 1845 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,441 do 8,450 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

jakby co to u nas już trawniki kosza

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Reginko, nie mogłam Ci się oprzeć i macham , no i oczywiście wsiąkam! Nie potrafię tak po prostu tu wejść. Próbowałam zamknąć oczy, żeby nie wchłonęły mnie wasze wpisy. Jak widać nieskutecznie, bo właśnie przeczytałam to, co napisała Natka i nie umiem się przestać uśmiechać .
    Małgosiu, zobaczyłaś na zdjęciach Ewy, że moja fryzura wygląda normalnie – to jak wyglądała na naszym spotkaniu? Przepraszam, ale to jest takie fajne
    Agnieszko, szkoda że nie będzie Adeli na spotkaniu. Jakoś tak automatycznie umiejscowiłam ją przy nas – w końcu to też kobietka . Ale wiem, że na pewno masz swoją rację podejmując taka decyzję (a co ona by robiła Agusiu?).
    Ewciu – to prawda, gadułki z naszych Zawziętasek są niezłe. Tak było też nad morzem. Mam nadzieję, że kiedyś zdarzy się taki zbieg dobrych okoliczności i będziesz mogła dojechać na wspólne spotkanie (bo jesteś taka nasza!) i poznać też pozostałe dziewczyny. Co do pomysłu na fryzurkę, to ciekawe, jak odnosi się do tego pomysłu Lucien? Mężczyźni potrafią być w takich sprawach bardzo mało postępowi.
    Kasiu – masz teraz dużą zmianę w życiu. Z jednej strony grupa w szkole, która na razie nie za bardzo spełnia twoje oczekiwania, a z drugiej czas poza domem i związany z tym pospiech. No, można czuć dyskomfort i rozdrażnienie. Sama widzisz, że odczuwasz dużo większe zmęczenie. Organizm na pewno się przestawi, ale wymaga to trochę czasu i cierpliwości. Jakieś plusy już jednak też widać (chociażby ten angielski). Głowa do góry!
    Agnieszko, Kasiu – mam nadzieję, że te problemy menopauzalne są naprawdę tylko czasowe. Tym bardziej, że przekłada się to na ilość i jakoś snu. Bo już samo niedospanie powoduje różne niefajne reakcje organizmu.
    Widzę, że szykuje się mocna sportowa grupa wsparcia – Ewcia, Reginka, Sabinka i Maniusia
    Tak właściwie Sabinko, to z podziwem czytam, że naprawdę jesteś już całkiem aktywna. A na swoje koleżanki chudzinki wcale się nie patrz. Może i są z natury szczuplejesze, ale czy przez to naprawdę bardziej szczęśliwe?
    Natko, a może zmień lekarza, albo idź na jakieś dodatkowe konsultacje?
    A teraz już wyłączam komputer i mówię nasze tradycyjne – do zaś!
    Agnieszka111 and evige like this.

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Agnieszko pytasz co się stało? ano jak zwykle - jak trochę schudnę i się cieszę to muszę zaraz zawalić sprawę i zacząć jeść bez opamiętania
    wczoraj np rozmawiałam sobie z sąsiadką, parę lat starsza ode mnie kobitka a szczupła, zwinna, pełna energii, radosna, uśmiechnięta a ja co??? - grubas ze smutnym wyrazem twarzy, który ciągle mówi, że schudnie i ciągle nie chudnie...oj jakoś to na mnie podziałało mocno depresyjnie...potem wieczorem była moja "piwna" koleżanka i stwierdziła, że musi się za siebie wziąć bo boczki jakieś ma!!! a chuda jak patyk!!!
    a jej siostra już się wzięła za siebie i schudła 6 kg a bardzo daleko jej było do mnie....
    a ja co???
    bujam się
    i bujam, obgaduję swoją siostrę, że taka gruba a sama ze sobą nie mogę sobie poradzić
    sorry, że tak smęcę ale czasem tak mam
    zaraz się ubieram i wychodzę na długi spacer dla poprawy nastroju

Sabinko , najważniejsze żebyś sama siebie polubiła!!! Czasami daj se na luz. Nie porównuj się z chudzinkami , bo jedynie doła sobie złapiesz i ... wiesz co może być dalej kiedy będziesz w pobliżu kuchni. Ja napiszę swoje wspomnienia biedulki chudzinki. Kiedy spotykałam jakąś osobę to zawsze był komentarz " Boże jaka ty chuda"" .albo lepiej " No ty musisz być bardzo chora , a ile ty ważysz, toś znowu schudła" Zapewniam Ciebie, że zazdrościłam tym pulchniutkim i mięciutkim. A żarłam sporo zawsze, i jedynie to mi zostało po tamtych czasach. Więc uśmiechnij się do siebie i powiedz :Fajna z ciebie babka, tylko mniej jedz.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Do poczytania
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Natka55

Obawiam się, że kartka nie doczekałaby listonosza.Dziewczyny biegające,spacerujące wrzuciłam Wam link do opaski z pulsometrem,krokomierzem itp. Testuje ją mój synek i bardzo poleca,monitoruje też sen,zlicza kalorie z posiłkow .
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar Natka55

Krysiu fryzurka wyglądala równie dobrze na żywo.
    Laugi byłaś chudzielcem?Wow pozazdrościć, ja w najlepszych czasach ważylam 60 kg, jakieś 5-6 kilo za duzo.
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Pamiętacie jak mówiłam kilka dni temu, że mnie nosi jakby coś się miało stać?
    Godzinę temu dostałam wiadomość od córki, że budowlaniec który od dwóch miesięcy zajmował się rozbudową ich domu i któremu płacili a on miał płacić wykonawcom poformował ich, że splajtował...nie wiem ile będą w plecy ale na pewno grube tysiące funtów a poza tym kto teraz im wykończy ten do??? i za co??? kredyty poszły się....
    Są po prostu załamani....
    gamma56 lubi to.

Awatar Natka55

O matko , Sabinko .....

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
    gamma56 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Załącznik 35806

Witam w sobotę Waga spadła mi o pół kg, więc nie jest źle..., powoli, powoli, ale jakoś idzie.Dzis przekroczyłam zaczarowane 76 kg! Mam zawsze ogromne problemy z uaktualnieniem suwaczka, zawsze trwa to bardzo długo, pokazują mi się ciągle jakieś durne komunikaty. Postanowiłam, że jak jeszcze raz mi się tak zrobi, to wrócę do starego sposobu zapisywania sobie .

Sabinko, kurczę, to się narobiło...a powiedz co się stało, że splajtował? Może jednak wszystko się jeszcze wyjaśni? Nie zrobil tego, za co twoja córka mu juz zapłaciła?
    Laugizorli and gamma56 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko, mam nadzieje, że ta sprawa się jakos wyjaśni i nie będzie az tak źle
    gamma56 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów