Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszko ...
dzieki za kawe i gratuluje spadeczku... ja wprawdzie nie powiem, ze sie nie staralam, ale bardzo sie ciesze, bo moje starania maja odzwierciedlanie w wyniku jaki dzis wpisalam do tabelki ... HURRA !!! jestem o 1,10 kg "mniejsza" ...
Sabinko...
napewno stresujaca sytuacja z rozbudowa domu corki, ale moze s jeszcze sie cos wyklaruje i jakies wyjcie sie znajdzie, albo ze ten budowlaniec zanim splajtowal pooplacal troche rachunkow i nie wszystko poszlo sie tak calkiem .... Grazynka ma racje ..dobrze ze ich w ogole o bankructwie poinformowal, bo mogl ich trzymac w niewiedzy i grac na czas... tez uwazam,ze dobry prawnik moze pomoc wiele ugrac ...ale nerwowki nie zazdroszcze...
Kasiu...
Tobie rowniez gratuluje spadeczku ... brawo... kochana czy czujesz juz moj oddech na swoich placach ? moze to bedzie dlaCiebie motywacja ... 
Odnosnie Twego R... to moze powinnas wziasc go ze soba do swojej lekarki .moze uda sie jej go przekonac, jak wazne dla Ciebie jest jego wsparcie, i jak bardzo bolesna dla Ciebie jest postawa jaka on zajmuje...
Krysiu...
moze i silna sportowa grupa sie rodzi, ale ja raczej ku mojej zlosci do niej sie nie zakwalifikuje .... Sama sie zastanawialam, dláczego tak ciezko mi idzie aktywnosc fizyczna... kiedys bylam wyjatkowo sprawna , zwinna i spragniona takiej aktywnosci... ciezko mi bylo usiedziec pol godziny w miejscu... mama zawsze sie smiala, ze mam owsiki, bo trudno mnie bylo przylapac na bezruchu... teraz wszystko diametralnie sie zmienilo... wiem jak wazny jest ruch aby nie "skapcaniec" a mimoto naprawde migam sie jak moge i nawet trudno mi juz nawet jakies wytlumaczenie znalezc... ruszam sie czasami przed laptopem, ale naprawde daleko mi so silnej sportowej grupy... mysle czasami , ze do cwiczen zniecheca mnie tez fakt , ze wiekszosc proponowanych zarowno w necie jak i w fitnes studiach w realu cwiczen , dla osob otylych jak ja sa wrecz cyrkowymi akrobacjami... osoby szczuple przy wzglednej sprawnosci i kondycji tez nie zawsze sa w stanie te cwiczenia wykonac, a co dopiero takie kuleczki jak ja ... i nie wystarczy czcza paplanina prowadzacych, ze to tylko na poczatku trudne bo potem to bardzo latwe i przyjemne... chyba ze mowiac potem maja na mysli czasy kiedy schudne 10-20 kg... ostatnio trafilam na cwiczenia ktore sa moim zdaniem do zaakceptowania, choc tez musi sporo wody w rzekach swiata uplynac, abym mogla je wszystkie poprawnie wykonac...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ... babeczka jest w grupie 50+ i nagrala wiecej filmikow warto luknac...
Ewa...
moze podrzucisz jeszcze kilka fotek z krakowskiego "spotkania na szczycie" ... jestesmy ciekawe jak sie dawilyscie ... mam nadzieje, ze nie tylko prowadzilyscie powazne rozmowy, ale tez znalazlyscie troche czasu na "wyglupy" i uwiecznilyscie to na jakiejs fotce...

Natko...
tez jestem zainteresowana srodkiem na ostrogi, bo mojej corce bardzo dokucza wlasnie ta dolegliwosc . starania lekarza niewiele jak narazie pomaga ... bole ustapily kiedy byla w ciazy , a teraz wrocily ze zdwojona sila ....
Grazynko...
ja nie mam i nigdy nie mialam problemu z powodu siwych wlosow... a naturalny kolor (siwo-popielaty) mam tak ciekawy, ze kiedy nie malowalam wlosow to ciagle mnie pytano jaka farbe uzywam.... kiedy zmienilam kolor na ciemny 99% osob ktore znaja mnie z "siwego " okresu bez chwili zastanowienia stwierdzaja... "wygladasz conajmniej o 10 lat mlodziej" i ja tez tak to widzie. wkurzamnie tylko, ze tak szybko brzydko wylazi moj niemalze bialy odrost i musze tak czesto malowac... teraz jestem na etapie intensywnego myslenia o powrocie do naturalnego koloru, ale do decyzji jeszcze ciagle nie dojzalam... moj kompleks nie dotyczy koloru, ale jakosci i ilosci moich wloso... nie dosc, ze zawsze mialam ich bardzo malo, to na dodatek sa bardzo cieniutkie i mieciutkie ... doslownie jak u malenkiego dziecka... bardzo latwo je wymodelowac czy ulozyc, ale fryzura wytrzymuje czasami nawet nie dwie godziny... jedynym sposobem aby po 2-3godzinych nie lezaly plasko na glowie jest ich przycinanie na ok 5cm...wtedy solidnie usztywnione zelem lub lakierem sa powiedzmy, do zaakceptowania .
Milej soboty wszystkim zycze... nie zmarnujcie jej wylacznie na prace domowe... pomyslcie o jakiejs formie ruchu lub najzwyczajniej w swiecie o blogim lenitwie
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 09-04-2016 o 11:24
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]