Strona 847 z 3048 PierwszyPierwszy ... 347 747 797 837 845 846 847 848 849 857 897 947 1347 1847 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,461 do 8,470 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    budowlaniec który od dwóch miesięcy zajmował się rozbudową ich domu i któremu płacili a on miał płacić wykonawcom poformował ich, że splajtował..
    Sabinko, jesli splajtowal to musial zglosic niewyplacalnosc, wtedy syndyk decyduje o tym kto i w jakiej czesci otrzyma pieniazki. Najpierw zawsze pracownicy. Wazny jest czas, nalezy jak najszybciej dowiedziec sie kto prowadzi postepowanie upadlosciowe. Przeszlam to na wlasnej skorze bo kiedys splajtowal zleceniodawca mojego meza. Pozytywne jest to, ze ich poinformowal. My po dosc dlugim czasie odzyskalismy czesc naszych pieniedzy, trzymam kciuki.
    Moje drogie dolowiczki dietowe - doly nikomu jeszcze nie pomogly wiec wylazic prosze z tych dolow i walczyc dalej.

Natko ja to mam czasem wrazenie, ze lekarze maja jakas fobie na punkcie Hashi, ostatnio nawet u mojej corki, troszke przytyla i miewala nieregularne miesiaczki. Zmienilismy lekarza i od razu zmienila sie diagnoza. Ten pierwszy mlodej dziewczynie na pytanie o skutki choroby odpowiedzial beztrosko :"To znaczy, ze na dzien dzisiejszy nie moze Pani miec dzieci " Katastrofa normalnie.

Kasienka musi byc Ci ciezko i w sumie szkoda, ze ze slubnym o tym pogadac nie mozesz. Ja Cie bardzo podziwiam za odwage, nie wiem czy mnie byloby na cos takiego stac. Miewamy czesto rozne szkolenia w pracy i sama widze, ze niekiedy musze dawac wiecej z siebie niz moje mlodsze kolezanki. Czasami warto na pewne sprawy troszke z boku spojrzec i moze nawet powiedziec samej sobie - nie. Trzymaj sie Kochana.

Dziewczynki wszystkim Wam calusy posylam, musze jeszcze milion rzeczy zrobic dzisiaj bo jutro do pracy ide. Juz ugotowalam obiad na jutro a czeka mnie jeszcze pranie no i chociaz jakies male sprzatanie chaty co by nam sie choroby jakie nie przyplataly. Chcialam jeszcze pare kwiatkow na balkonie posadzic ale zimno jak diabli to poczekaja na ciepelko. Psa wypralam z rana i teraz siedzi obrazona pod stolem, bedzie tak ze dwa dni. Milego dnia wszystkim.
    Ostatnio edytowane przez Maria1968 ; 09-04-2016 o 14:31
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    gramolę się powoli z doła, dzięki za dobre słowo każdej z Was osobno i wszystkim razem

images.jpg

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Tak a propo's ostatnich naszych dołków, to jak na razie udaje mi się je przeskakiwać, choć życie co i rusz przynosi jakieś złe wiadomości. Mama mojej przyjaciółki zachorowała na ostrą białaczkę szpikową- to ta dziewczyna, która tak bardzo schudła. Teraz zmartwienie ją tak przygniotło, że chudnie coraz bardziej, a ja już nie potrafię jej pocieszyć. Nawet nie mam jak z nią być fizycznie bo wyjechała do mamy i tam z nią siedzi.
    W szkole jakaś paranoja...zawodówka daje nam do wiwatu- wyzywają nauczycieli najgorszymi słowami, wychodzą sobie z lekcji, a jeden zapalił w klasie koleżanki papierosa, to że robią zdjęcia na lekcji, to już w ogóle standard, gadają wyzywają się najgorszymi słowami uniemożliwiając prowadzenie lekcji ...dyrektor nic z tym nie robi ...coraz częściej myślę o rocznym urlopie zdrowotnym...po prostu nie daję rady. Coraz bardziej moja szkoła przypomina ośrodek wychowawczy niż szkołę specjalna. Moi rodzice coraz bardziej podupadają na zdrowiu- jak nie jedno się gorzej czuje to drugie i tak ciągle coś i ciągle .

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Aguś praca w szkole jest bardzo wyczerpująca, a zwłaszcza w dzisiejszych czasach, gdy uczniowie są rozwydrzeni i kompletnie nie mają szacunku dla nauczycieli. Nie daj Boże , jak się jeszcze nauczyciel przejmuje i angażuje .
    W naszym wieku Rodzice z reguły są już starzy i schorowani, bądź jak u mnie nie żyją.Niestety taka kolej rzeczy.....

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dziś inauguracja sezonu grilowego

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Witam i niedzielna kawę zostawiam Idę dziś na kiermasz roślin...może kupię coś fajnego Załącznik 35819

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Reginko, słodka wnusia
    gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam w niedzielny poranek!
    Fakt. Wnusia Reginki miodna. I tak jak ciocia Kasia lubi kielbaske!

Kochane moje...odkad zrobilo sie cieplej dni mi uciekaja jak szalone...
    Rano szkola, a potem zaraz lece na ogrod! To jednak balsam dla mej duszy wiec z przyjemnoscia biore na siebie to dodatkowe obciazenie...

Agusiu dzieki za niedzielna kawke, dzieki za Kubusia i w ogole...dzieki za wszystko!
    Udanego zakupowania roslinkowego zycze! Chetnie bym pojechala w roli doradcy! Chociaz pewnikiem namawialabym cie nie na te rosliny, ktore same rosna a na takie, ktore kolorowo kwitna

Wczoraj wieczorem bylam na 50-tce sasiadki...przyznam sie, ze zabawa byla tak przednia , ze troszke mi sie humor poprawil...

Uprawnienia umieszczania postów