No właśnie Kasiu - też mi bardzo przykro, ze twój syn stracił pracę
Maniusiu super jak człowiek usłyszy, że wygląda coraz młodziej, na pewno takie słowa poprawiają humor
Krysiu no mam nadzieję, że będę dla nich takim pozytywnym wentylem
Gammo pewnie, że jesteś super kobitka i ważne, że ty o tym wiesz...może i ja jestem dla kogoś fajna kobitka ale sama się tak nie czuję i jak nieraz mówiłam samoocenę mam kiepską i źle się widzę, może za źle....
Mario po powrocie poproszę cię o jakąś pomoc, żeby się trochę podbudować bo dla mnie niestety wygląd, tusza i ubiór mają znaczenie w ocenie samej siebie ale działam bardzo chaotycznie w dziedzinie ubioru i bardzo rzadko jestem ze swojego wyglądu zadowolona
oczywiście, jeżeli się zgodzić takiej pomocy mi udzielić
Agnieszko moje gratulacje z powodu systematycznego gubienia wagi, super, powinnaś być dla nas a na pewno dla mnie wzorem
Ewuniu a ty jak zwykle zaganiana, zalatana ale starasz się trzymać rękę na pulsie jeżeli chodzi o wagę i ruch, czyli starasz się wrócić do WW ? pewnie - jak dobrze ci szło to warto powtórzyć przygodę z tą dietą a w zasadzie nie dietą tylko sposobem na życie
Natko dosyć tych amorów - proszę coś skrobnąć tu do nas
Jolinko a ty gdzie się zapodziałaś? wiem, że ty jak piszesz to od razu dużo ale chociaż rzuć parę zdań, żebyśmy wiedziały, że nic złego się nie dzieje
buziaki dla wszystkich pozostałych dziewczyn, czas już mnie trochę goni bo zaraz przychodzi J. i spędzimy razem wieczór przed moim wyjazdem![]()