Strona 855 z 3048 PierwszyPierwszy ... 355 755 805 845 853 854 855 856 857 865 905 955 1355 1855 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,541 do 8,550 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

No właśnie Kasiu - też mi bardzo przykro, ze twój syn stracił pracę

Maniusiu super jak człowiek usłyszy, że wygląda coraz młodziej, na pewno takie słowa poprawiają humor

Krysiu no mam nadzieję, że będę dla nich takim pozytywnym wentylem

Gammo pewnie, że jesteś super kobitka i ważne, że ty o tym wiesz...może i ja jestem dla kogoś fajna kobitka ale sama się tak nie czuję i jak nieraz mówiłam samoocenę mam kiepską i źle się widzę, może za źle....

Mario po powrocie poproszę cię o jakąś pomoc, żeby się trochę podbudować bo dla mnie niestety wygląd, tusza i ubiór mają znaczenie w ocenie samej siebie ale działam bardzo chaotycznie w dziedzinie ubioru i bardzo rzadko jestem ze swojego wyglądu zadowolona
    oczywiście, jeżeli się zgodzić takiej pomocy mi udzielić

Agnieszko moje gratulacje z powodu systematycznego gubienia wagi, super, powinnaś być dla nas a na pewno dla mnie wzorem

Ewuniu a ty jak zwykle zaganiana, zalatana ale starasz się trzymać rękę na pulsie jeżeli chodzi o wagę i ruch, czyli starasz się wrócić do WW ? pewnie - jak dobrze ci szło to warto powtórzyć przygodę z tą dietą a w zasadzie nie dietą tylko sposobem na życie

Natko dosyć tych amorów - proszę coś skrobnąć tu do nas

Jolinko a ty gdzie się zapodziałaś? wiem, że ty jak piszesz to od razu dużo ale chociaż rzuć parę zdań, żebyśmy wiedziały, że nic złego się nie dzieje

buziaki dla wszystkich pozostałych dziewczyn, czas już mnie trochę goni bo zaraz przychodzi J. i spędzimy razem wieczór przed moim wyjazdem

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta

Piszac kiedykolwiek podobne rzeczy nie mam na celu nikogo zranic, ale lekko "uszczypnac" i sklonic do zastanowienia czy aby jego myslenie idzie wlasciwym tokiem.... nie bylo moim celem stawianie nikogodo pionu, ale jesli tak to odebralas, to bardzo mi przykro i bardzo Cie przepraszam ...
    Witam wieczornie!
    Odetchnelam pare razy gleboko i zdecydowalam sie jednak napisac co mi w duszy gra...

Gammo moja kochana!
    Dlugo zastanawialam sie czemu tak mnie ubodly twoje slowa...
    Nie wiem czy potrafie slowem pisanym okreslic o co mi chodzilo...ale jest mi to wazne zeby sytuacje wyjasnic.
    Tymbardziej, ze nie jest to juz po raz pierwszy, ze sie tak wlasnie poczulam sie, jak sie teraz czuje.
    Taaa...jakby to ujac?
    Moze tak... pod wplywem chwili i emocji napisalam, ze w sobote stalam przed szafa przez dluzsza chwile niezadowolona ze swego wygladu i niemoznosci znalezienia w tej szafie czegos, w czym bym sie dobrze czula i wygladala wg mego wlasnego pogladu jak "szczupla i fajna babka".
    Podzielilam sie tym odczuciem na forum. I co od ciebie uslyszalam?
    Pouczenie, ze "nie szata zdobi czlowieka"...
    Zrobilas tez mi wywod, ze nalezy byc zadowolonym z samego siebie, nie maltretowac swego poczucia wartosci i na dowod podzielilas sie swymi fotkami, ktore maja dokumentowac, ze niezaleznie od bycia szczupla czy "kipienia sadlem" zawsze jestes i bylas z siebie zadowolona. To ostatnie stwierdzenie mnie akurat, ktora jest na forum od lat i wie jak wrazliwe moze byc ego osoby bardzo otylej zazgrzytalo naprawde w uszach. No ale ja mam opinie osoby przewrazliwionej , wiec moze tylko ja tak to odebralam.
    Wracajac jednak do historii z szafa, chcialabym ci wyjasnic czemu zrobilo mi sie przykro i twoje slowa zamiast mnie pocieszyc odniosly wrecz przeciwny skutek.
    Bo tak sie jakos dzieje ostatnio- (odnosze takie wrazenie), iz ilekroc dziele sie moimi uczuciami to slysze od ciebie: "nie powinnas sie czuc tak jak sie czujesz, bo to i to i to..." inny przyklad niz ten z szafa? Prosze. Gdy napisalam np, ze fajnie mi sie zrobilo, gdy mnie pochwalila moja pani psycholog-to uslyszalam "nalezy samemu czuc sie dobrze a nie wierzyc, w to dopiero wtedy ktos inny nam to powie".
    No coz- to dobrze, ze masz tak silny charakter i takie poczucie wlasnej wartosci, ze nic toba nie zachwieje.
    Ale na swiecie sa ludzie innej konstrukcji psychicznej. Bardziej wrazliwi ale i moze przez to tez bardziej empatyczni...
    I wierz mi, ze tym ludziom w chwili slabosci nie pomaga gdy slysza, ze to jak sie czuja to bzdura. Powinni czuc inaczej.
    Moze powinni. Ale czuja wlasnie tak i dzielac sie tym odczuciem chca po prostu byc wysluchani. A nie pouczani jak powinni odczuwac.
    Kiedys uslyszalam taka historie. Male dziecko jedzie na rowerku i nagle na zakrecie upada. Z bolu i strachu, bo zobaczylo obdarte kolano zaczyna plakac. Przechodza obok trzej przechodnie. Pierwszy krzyczy na dziecko, ze nie uwazalo i przez to upadlo. Druga osoba poucza dziecko, ze gdyby lepiej uwazalo to by nie upadlo. A trzeci przechodzen...po prostu bierze dziecko w ramiona i go przytula. Chcialam byc wlasnie, piszac o niezadowoleniu przy szafie...wzieta w ramiona... Ot i wszystko.
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Rene65
    Rene65 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wilkowice

QUOTE=kasiaogrodniczka;3394391].wzieta w ramiona[

[

Może nie jest jeszcze za późno

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Agnieszko !

Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, radości,miłości, spełnienia najskrytszych marzeń !!! STO LAT !!!

189716_bukiet_fioletowych_tulipanow.jpg
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar evige
    Mieszka w
    Suisse

Aguś przepraszam Cię bardzo, coś mi się ubzdurało ze Twoje urodziny są 13-tego, a teraz przed spaniem coś mi zaświtało, ze 12.04, tak czy siak, jak 12 to zdążyłam, a jak 13 to się pospieszyłam, ściskam Cię mocno i ślę 1000000 buziaków urodzinowych !!!!
    Agnieszka111 lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

O matko, Agniesiu kochana, toż mnie też się widziało, że to jutro!
    Życzę Ci wszystkiego, wszystkiego najlepszego. Żeby spełniły się
    Wszystkie Twoje marzenia i pragnienia. I żebyś nam tu zawsze była
    Taka pogodna, uśmiechnięta - z tym swoim wielkim serduchem dla
    Wszystkich. Ogrom buziaków Agnieszko!

urodziny.jpg
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Agnieszko rzutem na taśmę też zdążyłam. ... badz zawsze radosna i szczęśliwa. ..

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
    Agnieszka111 lubi to.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzięki dziewczynki za życzenia Rzeczywiście urodziny miałam wczoraj, jesteście kochane,że pamiętałyście

images.jpg

Jeszcze ich nie świętowałam, bo dziś mam konkurs w szkole i miałam mnóstwo roboty, więc wczoraj, gdyby nie mąż, to w ogóle bym zapomniała że mam urodziny
    Milego dnia Wam życzę
    gamma56 and evige like this.

Awatar evige
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry,
    Aguś, jeszcze raz Sto Lat ! i miłego dnia, Tobie i wszystkim Zawziętaskom

stylowi_pl_inne_pyszna-kawa_2591897.jpg
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry! No masz! Bez podpowiedzi...fb...to z moja dziurawa glowa to bryndza Agusiu!
    Strasznie cie przepraszam, ze w tym moim wczorajszym rozemocjowaniu zupelnie mi to wyszlo z glowy!

Ale i ze ty sama ...tak calkiem nic nigdzie, ani tu , ani na fb nie pislas na ten temat?...
    Twarda z ciebie sztuka!

Moc serdecznych zyczen, przede wszystkim zdrowia, mozliwosci zlapania oddechu w tym zagonionym swiecie, poczucia dumy z twej cudownej, ale tak trudnej pracy, no i nieustajacej milosci otaczajacych cie ludzi. Tych blizszych i tych dalszych...do ktorych i my tutaj sie zaliczamy!
    gamma56, Agnieszka111 and evige like this.

Uprawnienia umieszczania postów