Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Agnieszko ...
no tak jakos mi sie udaje , choc nie powiem, ze sie nie staram, ale musze Cie rozczarowac, bo jem zgodnie z WW , czyli wszystko....dzisiaj nawet loda sobie wciagnelam :) ... wprowadzilam sobie jeszcze mala innowacje i weglowodany jadam tylko do godziny 17 czesto jest to wlasnie druga porcja owocow,a potem juz tylko jak na Pape czyli kolacja zero weglowodanow tylko bialko z warzywkami .oczywiscie odpowiednio policzone punkciki . to poczatek wiec waga ladnie spada ale jak same wiemy to sie zmieni ale kiedy sie nie "przegina" to i tak spadek wynosi ok dwoch kostek masla tygodniowo ... zobaczymy co przyniesie ten tydzien...
Sabinko...
czyli masz dodatkowa nieplanowana atrakcje .... kilka godzin w Gdansku napewno troche sie odstresujesz i jutro bezpiecznie polecisz gdzie trzeba :D
Ewa...
fajnie, ze sie przelamalas i ruszasz w teren... ja sobie troche rowerem smigam, bo chodzenie chwilowo mi wychodzi uszami ;) ale dojzewam pomalu zeby tak ze 3 razy w tygodniu kijkami po okolicy pomachac... zobaczymy kiedy dojzeje do konca i swoje kije naprawde przewietrze...
Mario....
jak narazie jest 2 - 2 czyli spokojnie mozesz sobie polewac.... jeszcze dogrywka chyba bedzie....
gramole sie w posciel bo jutro rano jak co czwartek smigam do swojej babci i potem do dziadka ...
spokojnej i milej nocywszystkim zycze ...
Reginko dzięki . To jemy dość podobnie tylko że ja nie liczę ani kalorii ani punktów, staram się intuicyjnie wybierać jedzenie z głową, choć temat lodów tez nie jest mi szczególnie obcy:)
1 załącznik(ów)
Ewuniu życzę Ci zdrowia i szczęścia, spełnienia marzeń i żeby tych marzeń było jeszcze całe mnóstwo.Długich lat w spokoju i radości :)
Załącznik 35864
1 załącznik(ów)
No i dziś kawa specjalnie dla Ciebie :)Załącznik 35865
1 załącznik(ów)
Dzień dobry, dziękuję miła Agnieszko za życzenia skoro świt :) jakoś ciężko mi się wstaje ostatnio i ciągle jestem niedospana, nic to jak trzeba, to trzeba ;)
Zmykam, bo mam dużo szykowania, a mało czasu :D
Załącznik 35866
Aguś i jeszcze... dziękuję za wyśmienitą kawusię, taką jak lubię, a ja dla Was zostawiam, taką jak Wy lubicie, b uziaki dla Was wszystkich, uciekam już... pa pa pa...
Dzien dobry
Ewa...
https://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...303nsfq35mdtJ1
życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.
Tradycyjne STO LAT!!
Agnieszko...
Tobie dziekuje za Ewcinego torta, bo ja gapa pewno bym przegapila, ale w sumie dosc rzadko zagladam na Fb a bez tej przypominajki zapominam nawet o urodzinach mego rodzenstwa...a o swoich to chyba zapominam juz z premedytacja ;)
Kasiu...
nie masz za co mnie przepraszac, bo obrazaniu nie bylo i nie ma mowy... Ciebie przeprosilam tez nie w obawie przed tym ze Cie obrazilam,bo zawsze waze kazde slowo i uwazam, ze nie napisalam nic czym moglabym Cie obrazic, ale przeprosilam Cie bo dalas wyraz , temu ze poczulas sie bardzo dotknieta ...i wlasnie dlatego Ci przeprosilam, bo to nie bylo moim zamiarem ...
Sabinko...
trzymam kciuki abys dzis bezproblemow pofrunela do swoich skarbow...
Nie wiem jak u was ,ale u mnie juz wiosna na calego ...mlodzi coraz liczniej bez kurtek biegaja... slonko coraz mocniejsze ...kwiecie coraz liczniejsze .. i naprawde cieplutko...raduje sie dusza..
Rownie milego i pogodnego dnia Wam wszystkim zycze ...
Dla naszej Ewuni i tutaj raz jeszcze!
http://data2.whicdn.com/images/111495692/large.jpg
Gammo ...i u nas wiosna na calego! Wczoraj wyszlam na dwor i zauwazylam ze zdziwieniem, ze doslownie przez te kilka cieplych a jednoczesnie mokrych dni wszystkie drzewa i krzaczki zrobily sie zielone.
A na ogrodzie moje wszystkie tulipany zakwitly jednoczesnie- jest cudnie! :)
1 załącznik(ów)
Ewuniu wszystkiego najlepszego
:)
Załącznik 35869
dzis tez moje malenstwo konczy 18 lat