Ewuniu wszystkiego najlepszego kochana
Pisze ze smarfona wiec bez ozdobników bo urywa tekst
Ewuniu wszystkiego najlepszego kochana
Pisze ze smarfona wiec bez ozdobników bo urywa tekst
Wyobrażacie sobie szwedzki stol na śniadanie w wypasionym hotelu? Wyobrażacie sobie ten ogromny wybór potraw? I wyobrażacie sobie tam mnie? No właśnie...
Pójdę jeszcze polatać w miasto bo taksówkę na lotnisko nam o 12 i mam nadzieje że dzisiaj nie będzie mgły bo nie sądzę żeby linie lotnicze fundowaly drugą noc i jedzenie - no chyba że w hostelu i barze mlecznym
Maniusiu, najlepsze życzenia dla Marty !!!
e85c7ab686f7d7ffde57848ac1227a97.jpg
Widze, ze wiosenne panny na watku
Dla Ewy - zeby Ci slonko zawsze kochana swiecilo i zdrowko dopisywalo, zebys byla piekna i szczesliwa
A poniewaz uwazam, ze urodziny dziecka to zawsze tez troche swieto jego mamy, wiec zyczenia sa i dla Maniusi i Coreczki.
Slodkiego, milego zycia ....reszte musicie dospiewac same.
No i mowilam, ze pijak ze mnie kiepski, wypilam dwa male kieliszki i spac poszlam. Dzisiaj caly dzien w robocie taki rumor mam, ze mi leb odpada, w sasiednim biurze remont. Cholery mozna dostac.
Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
20.09.2015 - 78,1 kg
24.01.2015 - 68,5 kg
https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html
Ale u mnie się dzieje - teraz jestem na lotnisku w Kopenhadze i czekam 2 godziny na dalszy lot a potem juz mam nadzieje uściskać moich
Ewciu - życzę Ci byś mogła cieszyć się z każdej chwili dnia, byś spotykała na swojej drodze tylko wspaniałych ludzi, by spełniały się Twoje marzenia. Dużo zdrowia, szczęścia i miłości. Wszystkiego najlepszego!
urodziny.jpg
Maniusiu – dla córci też chciałabym przesłać najserdeczniejsze życzenia urodzinowe!
urodzinki.jpg