Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Witam dzierlatki ....
Ewa ...
dzieki za kawe , za piekne zyczenia i Tobie tez super dnia ... swoja pracowitoscia i swoim cieplem zaslugujesz na to naprawde wyjatkowo ...
Do tabelki oczywiscie wpisalam sie gdy tylko Kasia o tej tabelce napisala... kiedys bardzomnie takie tabelki mobilizowaly... zobaczymy jak podziala to na mnie tym razem... moglabys kochana jeszcze raz poda co za aplikacje masz do przypominania o wodzie ? ostatnio pije zdecydowanie za malo , wiec moze i mnie to troche zdopinguje ...
Agnieszko ...
az milo czytac jak Ty i Twoj M dbacie o siebie nawzajem ... to sie nazywa pielegnowac zwiazek ... a co do wazenia, no coz... wiesz sama najlepiej kiedy powinnas sie wazc , a kiedy nie ... wiec jesli ci to pomaga to omijaj narazie wage szerokim lukiem i zwaz sie kiedy poczujesz ze wracasz do swojej normy...
Kropeczko...
gratki... dlaczego jestem takim dziwolagiem ,ktory zazdrosci wszystkim ruszajacym sie, a sama wykrecam sie jak piskorzt zeby przypadkiem nie spalic jakiejs kalorii... o zgrozo nawet do pracy (ok 800 m) woze tylek autem.... totalna porazka ...
Jolinko...
oczywiscie dopisalam sie do tabelki , ale nie wiem czy ta moja tabelkowa przygoda nie zakonczy sie przypadkiem w oslej lawce..
Krysiu ...
nie chodzi oto aby zmuszac sie do wchodzenia na forum.... chodzi o to abys doszla do formy ktora sprawi, ze chocby cie sznurami wiazano, to Ty i tak bedziesz chciala spotkac sie z nami ... najwyrazniej jestes jeszczew slaba i potrzebujesz jeszcze troche czasu...
Kasiu...
mysle , ze nie dotknelam Cie zbytnio moja wczorajsza szczeroscia, ale jak Ci mowilam, jestem zdania, ze owszem trzeba byc milym , ale trzeba tez byc szczerym i warto czasami powiedziec co naprawde sie mysli... bywa to trudne , ale warto sie postarac i wyluskac swoje prawdziwe stanowisko... wcale nie oznacza to ze cos komus narzucamy ... pokazujemy mu tylko inny punkt widzenia z ktorego mozna skorzystac lub nie....
Natko... Maniusiu... Sabinko... iiiii kogo zapomnialam

mnoj mozg cos kiepsko dzis kojazy.... ale wszystkim zawzietaskom milego pogodnego dnia zycze...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]