Strona 86 z 3048 PierwszyPierwszy ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 186 586 1086 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 851 do 860 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witam i zostawiam dla wszystkich kawę i herbatę
    Sabinko, Kasiu, Reniu, Natko...życzę Wam zwycięstwa w "bitwie " tabelkowej. Nawet jak nie będziecie na podium, to wygracie zdrowie i figurę Ja patrząc na ławkę kar, cieszę się, że nie uległam pokusie wpisania się w nią
    Kasiu, jestem pod wrażeniem osoby, która tak profesjonalnie przygotowała całe zestawienie. No i gratki dla wszystkich, którzy stanęli na najwyższym podium
    Krysiu, wiadomość doszła . Ja też się dopiero uczę je wysyłać...dobrze, że obie nie zasiliłyśmy kosmosu
    Mój syn cały czas działa, Ja trochę mniej...ale coś próbuje robić. Dwa dni przeżyłam na wo, od dziś wracam do mż i 5 posiłków. Oboje bardzo się wspieramy. Młody tak pogonił przemianę materii, że teraz nawet jeśli zdarzą mu się grzeszki, to nie tyje. Jest zresztą w fazie intensywnego wzrostu o czym pisałam wam dwa dni temu, więc tez mu to pomaga. Ja nie ustaję w wysiłkach dogonienia stopki. W sobotę zważę się i zobaczę ile mi zostało.
    Pobyt w Wwie, to dwa noclegi w Radison Blu hotel, naprawdę super, wizyta w spa- wspólna kino, teatr i klub muzyczny. Wygląda na to, że mój mąż po raz pierwszy od dwóch lat wyjedzie ze mną na trzydniowy urlp! Stąd taki prezent, bo inaczej nigdy nie doczekałabym się wspólnego wyjazdu. jest zapracowany i szkoda mu czasu na odpoczynek. Uznaliśmy wiec z dzieciakami, że to dla niego najlepszy prezent.
    Jola, cieszę się, że wyjście na mecz udało się To na pewno ogromne przeżycie móc osobiście uczestniczyć, w tak dużych wydarzeniach sportowych.Nie martw się, ja tez jeszcze nie weszłam na wagę. Niech będzie, że ze strachu
    Miłego dnia kobietki
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cześć Ewcia, pisałyśmy w tym samym czasie

kropeczka41 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    1

Melduję się środowo

Ale mam zakwasy, wczoraj dałam czadu 90 minut ćwiczeń . Czuję się super ale obolała hehe

Miłego dnia
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.
    Pamiętniczek Kropeczki41 - zapraszam

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Witam dzierlatki ....

Ewa ...
    dzieki za kawe , za piekne zyczenia i Tobie tez super dnia ... swoja pracowitoscia i swoim cieplem zaslugujesz na to naprawde wyjatkowo ...
    Do tabelki oczywiscie wpisalam sie gdy tylko Kasia o tej tabelce napisala... kiedys bardzomnie takie tabelki mobilizowaly... zobaczymy jak podziala to na mnie tym razem... moglabys kochana jeszcze raz poda co za aplikacje masz do przypominania o wodzie ? ostatnio pije zdecydowanie za malo , wiec moze i mnie to troche zdopinguje ...

Agnieszko ...
    az milo czytac jak Ty i Twoj M dbacie o siebie nawzajem ... to sie nazywa pielegnowac zwiazek ... a co do wazenia, no coz... wiesz sama najlepiej kiedy powinnas sie wazc , a kiedy nie ... wiec jesli ci to pomaga to omijaj narazie wage szerokim lukiem i zwaz sie kiedy poczujesz ze wracasz do swojej normy...

Kropeczko...
    gratki... dlaczego jestem takim dziwolagiem ,ktory zazdrosci wszystkim ruszajacym sie, a sama wykrecam sie jak piskorzt zeby przypadkiem nie spalic jakiejs kalorii... o zgrozo nawet do pracy (ok 800 m) woze tylek autem.... totalna porazka ...

Jolinko...
    oczywiscie dopisalam sie do tabelki , ale nie wiem czy ta moja tabelkowa przygoda nie zakonczy sie przypadkiem w oslej lawce..

Krysiu ...
    nie chodzi oto aby zmuszac sie do wchodzenia na forum.... chodzi o to abys doszla do formy ktora sprawi, ze chocby cie sznurami wiazano, to Ty i tak bedziesz chciala spotkac sie z nami ... najwyrazniej jestes jeszczew slaba i potrzebujesz jeszcze troche czasu...

Kasiu...
    mysle , ze nie dotknelam Cie zbytnio moja wczorajsza szczeroscia, ale jak Ci mowilam, jestem zdania, ze owszem trzeba byc milym , ale trzeba tez byc szczerym i warto czasami powiedziec co naprawde sie mysli... bywa to trudne , ale warto sie postarac i wyluskac swoje prawdziwe stanowisko... wcale nie oznacza to ze cos komus narzucamy ... pokazujemy mu tylko inny punkt widzenia z ktorego mozna skorzystac lub nie....

Natko... Maniusiu... Sabinko... iiiii kogo zapomnialam

mnoj mozg cos kiepsko dzis kojazy.... ale wszystkim zawzietaskom milego pogodnego dnia zycze...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

witajcie zawziętaski . ale się rozpisałyście
    Jola, jak będziesz ta blaszkę wyciągac z koperty to ostrożnie bo ostra na brzegach jest, musi twój mąż to jakoś zabezpieczyć

Kasiu, że tez taki przykład wybrałaś ze mną na ławce karnej - hi hi ale w sumie przez całą akcję mi się należała

Kropeczko
    ale dałaś czadu , nono.. podziw

u mnie wczorajszy dzień dietkowo super, tak dalej trzymać muszę

pozdrawiam wszystkie dziewczyny, miłego dnia
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Cześć dziewczyny
    ale się fajnie rozpisałyście, poczytałam i owszem ale na odpisanie juz nie mam czasu bo zbieram się na angielski a wstałam jak panisko o 8.30 ha ha
    ale już mi się nie chce chodzić na ten angielski, dobrze, że jeszcze tylko 2 zajęcia, muszę się zabrać za samodzielna naukę, mnie potrzebny język do kontaktu np z zięciem jak tam jestem a nie gramatyka, gramatyka i gramatyka ....
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-2243_do-konkursu-slowka-.pl_thumb_420.jpg

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Jolinkaa Zobacz posta
    -syn zrobił mi fotkę z najwyższym zawodnikiem Banimexu-Miłosz ma 20 cm
    niewysoki Jolinko - ha ha ha

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie dziewuszki! Faktycznie jest co poczytac i co popodziwiac- wasze zawziecie i pracowitosc! Tak trzymac.
    Ewuniu linka do akcji zamiszczalam na poprzedniej stronie chyba...jesli chcesz- na pewno mozna sie jeszcze dopisac.

Kochane moje- opisalam na mym watku jaka u mnie jest w chwili obecnej sytuacja. Nie chce mi sie tutaj powtarzac wiec zalaczam linka do tej stronki. Nawiasem mowiac kto ma czas i ochote moze mnie tam regularnie odwiedzac... Po to sa wlasnie wlasne domki, zeby swymi sprawami nie zajmowac za bardzo ogolu na innych watkach tylko upuszczac sobie krwi wlasnie u siebie...
    https://www.jestemfit.pl/pamietnik-o...ml#post3242778

caluje wasze pysiaki -wasza kasiaO

nastepnym razem troche wam poodpisuje bo dzis juz musze znikac z komputera...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, przeczytałam co napisałaś. Wiele rzeczy musisz przemyśleć...trzymam kciuki żebyś wybrała najlepiej dla Siebie. Jestem po Twojej stronie i mam nadzieję, że wszystko ułoży się pomyślnie. Ja też uważam, że szkoda marnować własnego wykształcenia, i należy zrobić wszystko, żeby pracować zgodnie z nim. Jednocześnie zdaję sobie sprawę jakie to trudne znaleźć pracę zgodną z zawodem, zdrowiem i zamiłowaniem. Niemniej jednak próbuj, ja Ci kibicuję
    Reniu, ja też uważam, że szczerość popłaca, bo ludzie nas wtedy szanują, szczególnie trzeba o nią walczyć gdy się jest przekonanym o swojej racji.
    Sabinko, wiesz, że i tak najważniejsza jest konwersacja...jeszcze trochę i z wnusią, która na pewno będzie dwujęzyczna będziesz mogła rozmawiać po angielsku, a wtedy żadna gramatyka Ci niepotrzebna.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kropeczko, 90 min. ćwiczeń??? szacun, ja bym padła trupem !
    evige lubi to.

Strona 86 z 3048 PierwszyPierwszy ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 186 586 1086 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów