Strona 860 z 3048 PierwszyPierwszy ... 360 760 810 850 858 859 860 861 862 870 910 960 1360 1860 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,591 do 8,600 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witajcie!
    Wróciłam wczoraj późno i bardzo zmęczona. Miałam tylko jeden kierunek – łóżeczko .
    Agnieszko – dziękuję, że zapytałaś jak mi poszło. Jakoś tak tego potrzebowałam. Było w porządku, teraz tylko muszę jeszcze przygotować się (głównie psychicznie) na poniedziałek i powinno być na trochę spokojniej. Cieszę się, że i Tobie tak dobrze poszedł konkurs (chociaż przyznam, że nawet przez głowę mi nie przeszło, że będzie inaczej ).
    Sabinko – podróżniczko nasza . Ale będzie Ci teraz „smakować” to spotkanie z najbliższymi! Długo bo długo, ale widzi mi się, że ten przymusowy pobyt w Gdańsku nie był na szczęście wcale taki przykry. Przyznam, że aż jestem zdziwiona, że tak ładnie się wami zaopiekowano.
    Kasiu Reginko
    Małgosiu – jak tam po badaniach M?
    Jolinko – widzę, że znowu zajęta z Ciebie osóbka. Macham rączką
    Zeniu – witam i cieszę się, że chociaż nas podczytujesz .

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

No właśnie - Zenia tylko podczytuje, szkoda, że malo pisze bo pisze super. A ja kwitne w Kopenhadze, cos tam nadają po dunsku przez głośniki ale równie dobrze mogliby mówić po chińsku
    Krysiu no podróżniczka ze mnie...
    Najlepiej skwitowala mnie dzisiaj moja córka - że jak wychodziła na spacer z Franką to meldowalam się z Gdańska a jak wrocila ze spaceru to byłam już w Kopenhadze

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu wszystkiego najlepszego dla twojej Marty, to już masz dorosla córkę
    gamma56, Agnieszka111 and evige like this.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Kochane moje dziewuszki, jestem tak okropnie zabiegana dzisiaj, ze nie mam czasu "się podrapać", ale znalazłam chwilkę, żeby przysiąść z Wami z filiżanką kawy ZAPRASZAM

Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa, kwiaty, serdeczności, dziękuję za to, że Was mam i że mnie znosicie !!! Buziaki dla wszystkich !!!

134792_patera-rozne-owoce.jpgdecanter_sets.jpgheart_311449.jpgtort kawowy 3.jpgjudge_jdg25_4.jpg

Awatar evige
    Mieszka w
    Suisse

ojej, jakie wielkie te torty, kawy, szampany ! dopijam kawę i zabieram się za Chili con Carne na kolację , bo na 19-tą idę pofikać w Fitnessie
    Ostatnio edytowane przez evige ; 14-04-2016 o 17:26

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Ewa ...
    no i gut , ze te torty takie wielkie... wlasnie wpadlam na taki solodny kawal wirtualnego torta urodzinowego i jak na zamowienie jest

i to jaki piekny poczestunek...to sie wirtualnie napcham... ale ciesze sie, ze to tylko wirtualne obzarstwo i mi w boczki nie pojdzie

Maniusiu ....
    Tobie i Marcie zycze tez samych radosnych dni w zyciu ....
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ewuniu! Co tam ze torty wielkie! Ale jak smakowicie wygladaja! Dziekujemy pieknie i za kawke, i za szampana i za owocki i za slodkosci! Prawdziwa uczta Baltazara!

Krysiu- wybacz, ze wypadlo mi z glowy zapytac o twoj ciezki dzionek. Jestem ostatnio taka jakas zakrecona i nie za bardzo ogarniam te cala moja kuwete.
    Dzis bylam na dwoch zabiegach -w dwoch roznych koncach miasta -a w miedzyczasie zaliczylam jednak angielski w szkole-bo szkoda bylo mi stracic dnia kursu jezykowego... A tak sie odgrazalam, ze zrobie sobie dzien "lekarski" i wezme wolne od szkoly...
    Jutro tez jednak pojde choc przyznam, ze ostatnio gonie w piatke... a w przyszlym tygodniu bedzie jeszcze gorzej

Ale taka juz jestem, ze chcialabym zlapac wszystkie sroki za ogon...

Ciekawe czy nasza podrozniczka dotarla juz na miejsce?
    gamma56, krysiapysia and evige like this.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao ewa!!!
    wszystkiego najlepszego,slonecznego nastroju,zdrowia i zawsze w dobrego towarzystwa....
    caluje cie
    i sciskam
    gamma56, Agnieszka111 and evige like this.

Awatar evige
    Mieszka w
    Suisse

stylowi_pl_inne_10361763.jpg

Dzień dobry, wreszcie piątek, może jutro się wyśpię, bo cały tydzień nie dosypiam...

Magda, dziękuję za życzenia...

Miłego dnia wszystkim życzę !
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam
    Ewuś, dzięki za kawkę
    Dzis mój ukochany piątek Robotnicy na podwórku przekładają kostkę, do domu wnosi się tabuny żółtego piasku i miejscami wygląda jakbym mieszkała nad morzem Bardzo się ochłodziło...Słońce świeci, ale jest zimno jak diabli.

Kasiu, no niestety, tak wygląda życie pracującej kobiety...ciągle nie mamy czasu, jak nie praca, to dom. U mnie w tej chwili równowaga- tyle samo roboty w pracy jak i w domu.Nawet w długi weekend zanosi się na mniej odpoczynku, bo musimy pomalować kotłownię. Na niej, tej umiejętności będzie się uczył mój syn...więc same rozumiecie- trochę mu zejdzie

Maniusiu, życzę Twojej córce wiele szczęścia i radości, jak najmniej zmartwień i kłopotów

Sabinko, mam nadzieję, że szczęśliwie dotarłaś do dzieci, a jeśli nie, to dotrzesz tam lada chwila. Pociesz ich tam w ich nieszczęściu...

Krysiu, poniedziałek, to fajny dzień. na pewno wszystko będzie dobrze, a wieczorem napiszesz nam, że wszystko poszło po Twojej myśli Trzymam kciuki.

Joluś, zasmucił mnie Twój wpis na fb Przyjdź tu do nas, czekamy na Ciebie, Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-______________heart_1__1_.gifOstatnio jestem zagoniona i nawet mamę telefonicznie zaniedbuję, ale dziś i jutro po południu jestem w zasięgu w niedziele na cały dzień wyjeżdżam do córki na zięcia urodziny.

Magda, co u Ciebie...koniec kłopotów? Mam nadzieję, że tak. Napisz coś więcej, zapodaj jakiś konkurs czy co...

Reginko, jutro ważenie...ciekawe jak tam będzie wyglądało w tabelce. Jakby było ono dziś, to miałabym do wpisania niezły jak dla mnie wynik...ale dziś jest długi, relaksowy dzień, więc może być różnie, a jak u Ciebie ?

Dobrego piatku dziewczynki
    gamma56, krysiapysia and evige like this.

Uprawnienia umieszczania postów