Strona 862 z 3048 PierwszyPierwszy ... 362 762 812 852 860 861 862 863 864 872 912 962 1362 1862 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,611 do 8,620 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

My przerwę w szkole wiem mogę wziąć udział w szpilkowej dyskusji tja! Ja też chętnie nosiłam inne butki czyli bardziej kobiece niż te które wam zaprezentowalam... ale niestety moje stopki widzą to inaczej.
    gamma56 lubi to.

Awatar Rene65
    Rene65 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wilkowice

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Kasiu ja wolę takie- stoją sobie w tej chwili w szafie, nowiutkie, świeżo w sobotę nabyte i już je kocham ( wiem, że jestem w mniejszości, uwielbiam szpilki )
    Załącznik 35883

Też uwielbiam szpilki. Widzę , że się chwalicie butami, też się pochwalę. To moje
    Ostatnio edytowane przez Rene65 ; 15-04-2016 o 13:47
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Rene, tez z venezii z tej samej serii
    Rene65 and gamma56 like this.

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Piekne te Wasze buciki, dobrze, ze nie jestem samotna w swoim szalenstwie. Przypomina mi sie podroz na targi w Lodzi z kolega po fachu i jego pelne zachwytu zdumienie - byla zima, wszedzie snieg i lod a wiekszosc polskich kobitek maszerowalo dzielnie i jakze wdziecznie na obcasach. Kolega Holender jest i w branzy siedzi po uszy ale czegos takiego jeszcze nie widzial
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Awatar Rene65
    Rene65 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wilkowice

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Rene, tez z venezii z tej samej serii

Tak

ZeniaP_ jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry Panienkom zza wielkiej wody !
    Ewuniu, po pierwsze i najważniejsze spóźnione, najserdeczniejsze dla ciebie!
    Żeby ci się wiodło zawsze i wszędzie ☺

Przepraszam, że zaginęłam prawie bez wieści, ale sezon roboczy przydusił mnie, przydławił i wcale nie chciał odpuścić. Lepsze jednakowoż nadchodzi szparkim krokiem, za 2 tygodnie i 2 dni mój sezon roboczy się kończy… jeszcze nie uroczyście, bo uroczyście, z kapturkiem, to dopiero w połowie maja. I choć naprawdę bardzo lubię swoją pracę, to jednak czekam na moment, kiedy doczołgam się do mety i rozpocznę bezrobociznę.

Dieta, czyli tzw. zdrowy styl życia jakoś znów nie chce mnie się czepić, udaję Zawziętasa, tylko po się przebudzeniu. Na śniadanie 2 jajka… czekoladowe z karmelem (Cadbury firmy, bardzoo smaczniste), a następnie to nawet szkoda menu me cytować. Ale ja się za siebie wezmę, wezmę na pewno, niech no tylko zakwitną jabłonie ☺

W niedzielę nabyliśmy drogą kupna używanego szczeniaka, 7-miesięcznego angielskiego springer spaniela. Ktoś go zwrócił do hodowcy po 5 miesiącach, tłumacząc się alergią, ale tłumaczenie raczej z tych bardzo naciąganych, bo alergia to alergia i zabić może już po paru godzinach. Po prostu pieska nie chciał.

Szpilki mówicie? Pojechaliśmy po pieska na farmę, chłodno było, dżinsy i uggsy nadziałam, zimową kurtałkę – czułam się całkiem farmowo-wyjściowo – a tu, w pewnym momencie dziecię moje zagaduję z cicha: „Matka, nie chcę, żeby ci przykro i głupio było, ale masz dwa różne buty…” Oba czarne, oba zamszowe, ino jeden jak ruski walonek, a drugi elegancki, dopasowany. Rozmawialiśmy z całą farmerską rodziną i ich znajomymi, trudno było nie zauważyć mojej ekstrawagancji. Do końca wizyty udawałam po bohatersku, że tak miało być. Sprawdzam się teraz skrupulatnie przed pójściem do pracy. Cóż jeszcze jestem w stanie wyczynić?

Pozdrawiam, będę wpadać jak już się zawezmę i za siebie wezmę ☺

Do potem!
    11/28 - 68.1
    12/5 - 67.7

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie – kto ma wolne to ma wolne! Ja jutro do pracy - odrabiamy jakiś tam dzień .
    Dzięki wielkie za wsparcie. Już się czuję zmobilizowana

Agnieszko – nie zapomnij pozdrowić w niedzielę W-wy . Fajnie, że Kuba tak garnie się do pomocy. Na pewno bardzo dobrze sobie poradzi!

Kasiu - butowo wpisuję się do Twojego klubu i wygląda na to, ze to jednak my jesteśmy w mniejszości (przynajmniej tu ). Niestety nie mogę chodzić na obcasach. Musi być prosto i wygodnie.

Rene, Maniusiu – o matko, w tym można chodzić?!

Sabinko – bardzo rozbawił mnie Reginkowy pomysł zwiedzania przez Ciebie portów lotniczy , ale jednak cieszę się, że w końcu dotarłaś na miejsce.

Jolinko – co się dzieje? Wychodź no tu do nas natychmiast z tej swojej muszli!

Ewciu – a Ty się wysypiaj (jutro też za mnie ). Dopiero teraz zobaczyłam, jaką to ucztę przygotowałaś tu wczoraj dla nas. O rety, dobrze że to wirtualne!

Zeniu – wszelki duch … Ale poczytać Cię tu jak zwykle fajnie . Historia z butami naprawdę przednia . Bardzo ciekawa jestem szczeniaka, więc czekam na więcej wieści o nim (o niej?). Nie rozumiem, jak można po tylu miesiącach oddać, ale to już nie na moje rozumienie. I tak dobrze, że nie zostawili go (jej) gdzieś w lesie (chociaż pewnie chodziło o zwrot kosztów)?

Miłego wieczorku życzę

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu, to akurat były buty moje i Rene, ale kto wie, może Maniusia tez ma takie
    gamma56 and krysiapysia like this.

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Czesc, robie cihttp://smaker.pl/przepis-kostka-kawowo-pomaranczowa,116845,sereberko80.htmlasto

powiem jutro jak mi wyszlo.
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Mario, dzisiaj, przed jutrzejszym ważeniem tak mnie kusisz???? Bo oczywiście od razu obejrzałam przepis. Wgląda smakowicie. Jeszcze nigdy Kubusia nie używałam do pieczenia.
    gamma56 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów