Strona 864 z 3048 PierwszyPierwszy ... 364 764 814 854 862 863 864 865 866 874 914 964 1364 1864 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,631 do 8,640 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

A u nas kolejne sezonowe kwiaty wypychaja juz bratki Agniesiu. Zupelnie nie rozumiem czemu oni sie z tym tak spiesza- juz teraz w sklepach typu lidl i aldi sa w sprzedazy pelargonie, petunie i fuksje- czyli kwiaty lata. Moje brateczki stoja juz w pelnym rozkwicie a narcyze i zonkile juz poprzekwitaly mi niestety!
    Dzis z rana wzielam sie za przesadzanie kwiatow domowych-bo u nas pada niestety. Ale to co zrobilam musialo byc juz dawno zrobione- u mnie rosnie jak wscikly tzw scindapsus- znacie go na pewno...
    i podobnie jak na tej fotce mialam w kilku wazonach z woda pociete jego kawalki, zeby sie ukorzenily... I co? I ukorzenily sie sto lat temu, a Kasia ciagle lata na swoj ogrodek i nie miala dotad czasu go przesadzic do ziemi. Ufff! dzis wreszcie to zrobilam! A nie bylo to latwe bo juz pooplatal mi zylki pod sufitem i musialam ostroznie i
    "na wysokosciach" przesadzac zeby go nie zniszczyc!
    Na dzis mam jeszcze zaplanowany przeglad butow w szafce...bo jak wczoraj wspominalam...chodze w jednych i tych samych!
    gamma56 and krysiapysia like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
    gamma56 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

gamma56 lubi to.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Agnieszko...
    gratki za spadeczek ... naprawde zupelnie przyzwoity...duze spadki na poczatku diety sa czyms normalnym , ale wszystkie wiemy ze tracimy wowczas przedewszystkim wode...
    u mnie jak sie zreszta spodziewalam zaledwie -200 g ,a dzisiaj ide do swojej najstarszej wnuczki na zalegle urodziny...synowa swietnie gotuje i piecze, wiec napewno tam nagrzesze i w efekcie w biezacym tygodniu tez bedena skoncenrtowana na powrocie na droge cboty...

Mario...
    czekolada pasuje swietnie a i zapewne podkreci nieco smak tej slodkiej rozpusty...

Kasiu...
    mnie juz dawno fb zniechecil i kozystam z niego przede wszystkim kiedy chce wrzucic fotki bo tam jest to najlatwiejsze... tu na forum idzie mi to znacznie trudniej... jeszcze ze smartfona przez tapatalka jest w miare ok , ale przez laptopa zawsze musze sie nagimnastykowac a i tak czesto poprostu kapituluje...

Sabinko...
    Ty na wyspach a ja "wpadlam" do Koszalina i teraz na moment dla lepszego humorku zyczac milej soboty...zapraszam tam wszystkie kolezanki
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Kasiu też go mam ale ja go zawzięcie skracam, że wygląda jak ten twój w wazonie
    a pelargonie? od dłuższego czasu są już w kwiaciarniach , i na ryneczku, co mnie tez zdziwiło
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Hello, dzień dobry, zajrzałam tylko Wam pomachać, bo jak zwykle w sobotę, od rana coś, a to zorganizowałam wywóz niepotrzebnych rzeczy (zamrażarka, rower... zrobiłam porządek w piwnicy) potem pojechałam na lekcję jazdy, przy okazji zrobić paznokcie i opróżnić portfel (kupiłam sobie wypasiony czytnik ebooków - na urodziny, choć wcześniej kupiłam na urodziny wypasione kije do nw -leki-) cała ja, teraz wybieram się na wieczór, bo L zaprosił mnie na kolację, ale jutro mam nadzieję poczytać i popisać więcej.
    Tymczasem życzę Wam super weekendu, słońca, uśmiechu i luzu...

86.jpg

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

A ja zostawilam porządki i co? Polecialam na ogrodek!

gamma56 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

A co to za posucha...
    I herbatki nie ma komu zrobic?

No trudno...to ja sie przed snem w taki razie zamelduje i herbatke wiosenna wam zostawie...
    Spijcie dobrze dziewczyny...ja czekam az mi sie ciasto bezglutenowe upiecze (robie po raz pierwszy z maki gryczanej biszkopt...mam nadzieje, ze cos z tego bedzie).
    gamma56 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

635357026978650916.jpg
    Zostawiam Wam śniadanko i życzenia dobrego dnia, a sama lecę się szykować na wyjazd do córki
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam niedzielnie!
    Agusiu pozdrow corcie i Warszawe ode mnie! No i dorastajaca psinke podrap za uszkiem... Ciekawa jestem jak przebiega u niej proces "dorastania"...czy bardzo psoci ta mloda dama?

Sabinko- a jak tam zastalas twoje dziewczyny? Pewnie mocno urosly... Mam tez nadzieje, ze ogolnie sytuacja u twych dzieci choc troche sie uspokoila...napisz nam ciut wiecej jak tylko bedziesz miala chwilke.

Zapomnialam tez zagadnac nasza Zenie o tego nowego pieska... ja tez bym chciala znowu cieszyc sie psia miloscia ale niestety moja obecna zyciowa sytuacja i plany na najblizsze miesiace wykluczaja wziecie jakiegos czworonoga pod opieke.
    Teraz jednak, kiedy zrobilo sie na ogrodzie znowu tak cudnie, bardzo brakuje mi mojej wiernej przyjaciolki, ktora towarzyszyla mi w kazdej czynnosci. I widze ja tam w myslach wszedzie...

Ewuniu -mam nadzieje, ze wczorajszy wieczor sie udal i milo go we dwojke spedziliscie. A kiedy bedziesz dokladnie w tym Krakowie kochana? A jak lecisz? Czasem nie przez Frankfurt?

Ja za dwa tygodnie tez jade do Polski...nie pamietam czy juz o tym pisalam. Mamy w szkole obligatoryjny tydzien wolnego i chce odwiedzic moich rodzicow. Ale jade prawdopodobnie tylko na Dolny Slask tym razem.

Uprawnienia umieszczania postów