Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszko...
gratki za spadeczek ... naprawde zupelnie przyzwoity...duze spadki na poczatku diety sa czyms normalnym , ale wszystkie wiemy ze tracimy wowczas przedewszystkim wode...
u mnie jak sie zreszta spodziewalam zaledwie -200 g ,a dzisiaj ide do swojej najstarszej wnuczki na zalegle urodziny...synowa swietnie gotuje i piecze, wiec napewno tam nagrzesze i w efekcie w biezacym tygodniu tez bedena skoncenrtowana na powrocie na droge cboty...
Mario...
czekolada pasuje swietnie a i zapewne podkreci nieco smak tej slodkiej rozpusty...
Kasiu...
mnie juz dawno fb zniechecil i kozystam z niego przede wszystkim kiedy chce wrzucic fotki bo tam jest to najlatwiejsze... tu na forum idzie mi to znacznie trudniej... jeszcze ze smartfona przez tapatalka jest w miare ok , ale przez laptopa zawsze musze sie nagimnastykowac a i tak czesto poprostu kapituluje...
Sabinko...
Ty na wyspach a ja "wpadlam" do Koszalina i teraz na moment dla lepszego humorku zyczac milej soboty...zapraszam tam wszystkie kolezanki 
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]