Strona 865 z 3048 PierwszyPierwszy ... 365 765 815 855 863 864 865 866 867 875 915 965 1365 1865 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,641 do 8,650 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witajcie – na kawkę może się nie załapię, ale za to dostawię herbatkę

herbatka.jpg

Wczoraj u mnie w pracy jak nie w pracy. Absolutny luz! Tego jeszcze nie było . Siedziałyśmy, czekałyśmy i po prostu gadałyśmy, na co najczęściej w ogóle nie ma czasu.
    Agnieszko – brawo, brawo, brawo! Chyba zacznę Cię prosić o wypisywanie codziennych jadłospisów . Baw się dobrze u córci!
    Kasiu – widzę, że i u Ciebie spadeczek. Gratki
    Reginko – i dwieście to jest coś. Zuch dziewczynki
    Sabinko – mam nadzieję, że mimo problemów, których doświadczają Twoi bliscy, pobyt z nimi będzie przede wszystkim radością. Dobrego wspólnego czasu i wracaj szczęśliwie.
    My też zaraz wyruszamy w drogę, życzę więc miłej niedzieli wszystkim

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Krysiu- nie uciekaj jeszcze... opowiedz troche jak u ciebie z dietka?
    A jak tesciowa? jedziecie ja odwiedzic- tak?

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

wpadlam"liste podpisac" bo pogoda u mnie piekna i juz Spielplatz z wnuczetami zaliczylam... teraz wpadlam na obiadek ... wczoraj podszykowalam , dzis tylko do piekarnika wstawilam i suroweczke wyczarowalam i zaraz bedzie mozna obiadowac, a potem znow gdzeis na sloneczko wybyc.... ale mysle, ze u was tez pewnie pogoda podobna i dlatego takie tu pustki ...i dobrze... korzyystajcie , opalajcie sie ,wypoczywajcie i co tam jeszcze kto woli....
    milej niezieli wszystkim zycze ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

A ja się nieodpowiednio wyposazylam w ubrania a przede wszystkim buty a zimno i dzisiaj tak zmarzlam, że po gorącej kąpieli wzięłam ferweks ale mam nafzieje, ze jakos się rozejdzie po kościach...
    Dziewczyny super, jutro wrzucę na fb jakies fotki, nowi fachowcy cos tam działają na budowie
    Buziaki dla wszystkich

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Ale za to mniej i inaczej jem tutaj - jak zwykle, za jakies pól godziny będziemy jeść największy posiłek dnia....
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Dzisiaj było tu dosyć spokojnie i cicho. My też właśnie przyjechaliśmy. Nie było takiej ładnej pogody, jak u Ciebie Reginko, ale też nie było tak zimno jak u Ciebie Sabinko

Kasieńko – tak, byliśmy u teściowej. Jest już w domu i póki co ma się całkiem nieźle. Moja dietka natomiast jest w stanie zastoju. Tak sobie czasami myślę, że chyba wcale nie chcę schudnąć. To znaczy na poziomie świadomym tak, ale tak naprawdę? Kasiu, wiem że na razie nie możesz mieć pieska, ale myślę, że kiedy tylko warunki na to pozwolą, to powinnaś jak najszybciej jakiegoś przygarnąć. Bardzo tęsknisz za sunią. To widać nie tylko w Twoich wpisach, ale i na zdjęciach i w filmikach, które wyszukujesz. Mam nadzieję, że to się uda prędzej niż myślisz. Mam też nadzieję, że Agnieszka i Zenia będę nas tu częściej raczyć wpisami o szczeniaczkach. To temat, o którym też mogę czytać na okrągło.

Sabinko – cieszy mnie Twój w gruncie rzeczy optymistyczny wpis. Znaczy, że młodzi po prostu wzięli się dzielnie za działanie. Na pewno teraz już będzie z górki .

Jutro zaczynam znowu rehabilitację kolana (po kilku miesiącach czekania na nią!). Niedawno odebrałam wyniki z rezonansu i wyszło, że mam jakieś pęknięcie rogu tylnego łękotki. Muszę się w końcu wybrać z tym do lekarza.

Miłego wieczoru wszystkim – i tym „wyjechanym” i tym trochę milczącym (mimo naszych małych szturchańców) i tym, które po prostu na spokojnie delektowały się dzisiejszym dniem.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dobry wieczór i dobranoc, jestem wściekła na siebie, komputer i sama nie wiem na co, napisałam taki długi post... i wszystko poszło w eter, brrrrr
    Teraz już idę się położyć, bo u mnie zimno i leje i zmokłam do ostatniej nitki na moim walking'u i zmarzłam tak, ze nie mogę się ogrzać.
    Od jutra ciężki tydzień się zaczyna, muszę dobrze odpocząć...

Dobrej nocy dziewczyny !!!
    gamma56 and krysiapysia like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Oj Ewuniu to przykre z tym znikajacym postem...na szczescie u mnie dawno sie to nie zdarzylo...
    Bo chyba bym pogryzla komputer... Dokladnie jak na tej demotce...

Krysiu- z tym odchudzaniem to troche jak u mnie...niby chce schudnac...ale jednoczesnie nie mam dosc zaparcia, by byc przez dluzszy czas konsekwentna. A co do pieska to masz racje...bardzo tesknie i choc rozum podpowiada mi, zeby na razie jeszcze nie brac na siebie tego obowiazku...to nie wiem jak to bedzie. Bo ja w mym zyciu rzadko kierowalam sie rozumem...
    Ciesze sie, ze sytuacja u tesciowej sie uspokoila...ciesze sie glownie ze wzgledu na to, ze i ty troche masz przez to lzej na duszy.
    Co do kolanka to doradzam dzialanie-peknieta lekotka sie nie zrosnie...a konsekwencje wadliwego poruszania sie ( bo obciazamy chcac uniknac bolu mocniej druga noge) moga byc powazne. Tak bylo u mnie. Bolalo mnie prawe kolano-zwlekalam z operacja i rezultat taki, ze nabawilam sie artrozy w lewej stopie.

Sabinko- buziaki dla twych dziewczynek. Czekamy zatem na nowe foteczki!

Dobranoc! Spijcie dobrze dziewczyny! Do jutra!
    gamma56 and krysiapysia like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam w nowym tygodniu kawka dla przyjaciela...

Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów