Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Witajcie dziewczynki :)
Reginko – zapisałam się dzisiaj karnie do lekarza (ten klaps chyba mnie tak postraszył :p ). Wizyta za dwa tygodnie, więc nie najgorzej :confused:
Ewciu – jak dobrze, że wczorajsze to już przeszłość. U mnie niestety te ciągoty słodyczowe są zbyt częste. A potem jest właśnie owo fujjj i niechęć do siebie, niesmak :( . Dobrze poczytać, jak pracujesz nad swoją silną wolą!
Kasiu – zawstydzasz mnie swoją pracowitością. Muszę się wziąć za porządki domowe, bo imieniny M już w sobotę, a ja w polu. Pożyczę sobie trochę tej Twojej energii :money:.
Agnieszko – prac remontowych nie zazdroszczę, ale na pewno potem będziecie mieć ślicznie. Byłaś w W-wie i żadnych wieści, a ja tu czekam na jakieś informacje o szczeniaczku :clown:. Mam nadzieję, że rozmowa telefoniczna była baaardzo długa ;)
Maniusiu – nic, tylko życzyć Ci dużo cierpliwości przy Sucharku. Nie pisałaś o urodzinach Marty. Mam nadzieję, że wszystko poszło dobrze i będzie je wspominać z przyjemnością? (a tak swoja drogą brawa dla babci! :) )
Mario – zazdroszczę tego kliknięcia i ciągle mam nadzieję, że i mnie ono w końcu najdzie :confused:.
Agnieszko – a co dobrego pieczesz? Bo ja się nastawiam na zrobienie serniczka i szarlotki. Tortowe pewnie kupię.
Rene – a Ty jaką dietkę sobie wybrałaś?
Miłego wieczoru wszystkim :)
No to tak...
Krysiu, szczeniaczek córki jest przekochany, prześliczny , i w ogóle cudowny, a przy tym mądry i bardzo dobrze już wychowany :) Wprost przeciwnie do mojej najukochańszej, ale rozpuszczonej jak dziadowski bicz suni :D
Zrobiłam 3 bita, ciasto czekoladowe z kremem czekoladowym i sernik. Wszystkie podobno pyszne, bo chłopakom nie pożałowałam do spróbowania :mdr:
Rozmowa była przemiła, bo i rozmówczyni taka jest :):yes:
http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTEx...11_Wv_orig.gif
Ewa...
powymadrzalam sie ranodo Ciebie a co sama dzis wywinelam ? weszlamdo kuchni i...sie zaczelo.... wpychalam w siebie wszystko po kolei ... punkty nie istnialy ... hamulcow nie bylo .... kanal .... mowie wam kanal.....
http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTEx...28_z7_orig.gif
urodzinki były spokojne , tak jak Marta chciała tylko najbliżsi :)
Sucharek w końcu dostał wolne, gorączkę ma już ponad 38 stopni więc gdyby miał iść do pracy to byłoby samobójstwo
no i teraz mam: usmaż mi ziemniaczki , zrób herbatkę, mleczka z miodem bym się napił itd. brrrrrrr
no ale umierający ma prawo do ostatniego życzenia :)
Cytat:
Zamieszczone przez
krysiapysia
Rene – a Ty jaką dietkę sobie wybrałaś?
Jestem wierna dukanowi, bo : bez słodyczy mogę się obejść, za owocami nie przepadam, po warzywach mam boleści brzucha ,lubię ryby i twarogi. Więc ta dieta jest jak najbardziej dla mnie. Jedynie czego mi brakuje, to chleba, ale nie takiego ze sklepu. Piekę sama chleb na zakwasie i niestety nie mogę się oprzeć piętce z masełkiem.
1 załącznik(ów)
Hello dziewczynki, zajrzałam na minutkę, bo jestem po fitnessie, jeszcze nie kąpana, a muszę przygotować wszystko na jutro do mojego startu w nw, jadę po pracy, tylko wszkoczę na szybko w ciuchy sportowe, bo to ok 30 km ode mnie.
Bunia, już pod tym względem (wiadomym) mnie nie naśladuj, nie bierz ze mnie przykładu, pleasss, miałam tak wczoraj, wszystko co pod ręką, ale zaczęło się od słodkości i one przeważały :)
Krysiaczku, dobrze, ze poszłaś do lekarza, mam nadzieję, ze Ci pomoże, dobrze, że tylko 2 tyg czekasz, bo dzisiaj w radio rmf fm słyszałam, ze pan po udarze dostał termin na rehabilitację za 20 lat.
Nie jestem taka dzielna do końca, dzisiaj jednak złamałam się i zjadłam kilka herbatników ryżowych, a niech tam ! jutro spalę wszystko ;)
i tak na dobranoc Krysiu, jeszcze dla Ciebie...Załącznik 35936
Aga, brawo, samozaparcia Ci zazdroszczę, muszę się przeprogramować, przecież wystarczy, ąe zaczyna się adwent czy wielki post i słodycze mogą dla mnie nie istnieć, a teraz coś mnie opętało i to nie tylko wczoraj, bo mnie tak męczy od Krakowa...
Jolu, Natuś wracajcie dziewczynki, bo Was tutaj bardzo brakuje
Kasiu, aż się chce na tę Twoją działeczkę, taką wypucowaną, miałam takie zamysły na maj wpaść do C iebie na grilla, ale wszystko się zmieniło, nawet Bunię namawiałam :D
Maniusiu, dogadzaj i rozpieszczaj swojego chorego, on Ci to odrobi, a tak w ogóle rozbawiłaś mnie bardzo tą ostatnią wolą umierającego...
Mario, Grażynko, Rene, dzięki wielkie za słowa wsparcia, tyle mądrego i dobrego w tym co piszecie, no właśnie gdybyśmy były takie kryształowe, to by nas tutaj nie było...
Dobranoc moje drogie dziewczynki, zmykam do łazienki i do łóżeczka...
1 załącznik(ów)
Agnieszko – to ciasto chyba nie bez przyczyny? A ponieważ jest już środa i to dwudziestego, to:
Z okazji Imienin życzę Ci spełnienia wszystkich najważniejszych marzeń. Dużo zdrowia, szczęścia i radości z każdego nadchodzącego dnia. Tulę Cię mocno!
Załącznik 35938
Ewciu – dziękuję za ten piękny widoczek :). W takiej krasie jeszcze nie widziałam tego zamku. Nie wiem, czego życzy się podczas takiego intensywniejszego nordic walking, ale jeżeli połamania kijków, to tego właśnie Ci dzisiaj życzę :money:
Agnieszko:heart::party:a ja Ci życzę tego, co Ty sobie życzysz aby się spełniło
http://img1.liveinternet.ru/images/a...33_large_1.gif
1 załącznik(ów)
Załącznik 35939
Krysiu, Rene, serdecznie dziękuje za życzenia, a wszystkim Zawziętaskom imieninową kawę zostawiam :)