69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Agnieszko,
życzę Ci cudownego dnia imienin i wszystkiego najlepszego, pomyślności, radości, spełnienia marzeń !!!
1153.jpg
-
Dzień dobry,
Krysiu, dziękuję bardzo, mam nadzieję, ze to ogarnę, pierwszy raz, a że nordic nie był moją mocną stroną tzn mało chodziłam, mam trochę obawy... ale wierzę, ze dam radę, ostatnio przeszłam ponad 10 km w okropnym deszczu, dzisiaj ma być dobra pogoda jak na taką imprezę.
Ludzi ogrom z całej Szwajcarii, fajnie i mobilizująco...
Dziewczyny, w nocy myślałam o Joli, dlaczego nie zagląda do nas... i tak sobie wymyśliłam, czy ona czasem nie miała urodzin przed Agnieszką? może jest jej przykro, że nie złożyłyśmy jej życzeń, ale ... sprawdzałam na fb i podobnie jak Agnieszka ukryła swoją datę w tym roku, ja nie mam głowy do zapamiętania wszystkich dat, ale tak mi się kojarzy z ub roku coś... Aga Ty nie pamiętasz ???
Uciekam się szykować do pracuni, dobrego dnia wszystkim życzę.... buźka !
tazzina-caffe-espresso.jpg
-
Dzięki Ewuś za życzenia 
Jeśli chodzi o Jolę, to w dzień moich urodzin ma urodziny syna ( ale nie pamiętam czy swoje też jakoś blisko
)i nie gniewa się na nas
Na pewno to napisze niedługo
Prawda Joluś ?
-
Jola ma urodziny 13 czerwca
-
Tak podpowiada mi forum 
Lecę szykować się do pracy i spakować ciasta
Dobrego dnia. Mój będzie miły i Wam takiego życzę
-
Pewnie mi się coś pomyliło, myślę, że Ty Agnieszko i Kasia przypomniałybyście nam o urodzinach, bo macie bliższy kontakt z Jolą...
Joluś jak nas czytasz, to chcę, zebyś wiedziała, że myślę o Tobie i pamiętam, to samo dotyczy Natki, brakuje Was tutaj dziewuszki.
Sabinko, pozdrawiam Cię i Twoje dziewczynki i zyczę dobrego ściskania, przytulania, rozpieszczania...
-
Agnieszko , wszystkiego nalepszego
mnie tez martwi milczenie Joli
-
Witam pieknie!
Naszej jubilatce skladam piekne zyczenia imieninkowe coby wytrwala w swoich planach i zamierzeniach i byla dla nas wszystkich dalej dobrym przykladem i motywacja!
Nie moglam sie zdecydowac jakie kwiatki ci przeslac Agusiu...wiec przesylam...wszystkie!
Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 20-04-2016 o 06:36
-
Dziewczyny kochane!
"Rozmawialam" wirtualnie przed kilkoma dniami z Jola i namawialam ja na powrot na forum. Jola ma dola i powiedziala, ze potrzebuje jeszcze troche czasu...
martwi ja zdrowie jej mamy...
Urodziny nasza Jolinka ma faktycznie dopiero w czerwcu.
Tak juz jest...i wiekszosc z nas tak ma...ze czasami cos scisnie dusze i potrzeba nam wtedy samotnosci.
Czujemy sie niezrozumiane, niekochane i nikomu nie potrzebne... Zapewnienia, ze tak nie jest- w danej chwili na niewiele sie zdaja...
Ja rowniez mialam przed kilku dniami taki stan, ale na szczescie moja emocjonalnosc jest bardzo zmienna i rownie szybko jak czarna rozpacz ogarnia mnie wielka radosc...
Jolu-powtarzam -mimo wszystko raz jeszcze...wszystkie na ciebie czekamy bo bardzo nam ciebie brakuje...
-
To w takim razie czekamy, rozumiem to bardzo, bo też tak mam jak mi źle. Kasiu, Maniusiu miłego dnia
Uprawnienia umieszczania postów