Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszko ....
samych radosnych dni i duzo zdrowka... dziekuje za piekna imieninowa kawe...
http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTEx...15_vK_orig.gif
Kobitki narazie wskakujedo lozka, bo mialam koszmarna noc ... musze sie polozyc, bo zasypiam na stojaco ...
Milego dnia wszystkim zycze
Pisze z pracy. Dziękuję za piękne życzenia . Ta miła rozmowa wczoraj to była właśnie z Jolinką. Na pewno do nas zajrzy :)
1 załącznik(ów)
agnieszko...
widzialas ile kwiatow dostalas?
na pewno w pracy tez bedzie kolorowo i prezentowo, napisz jak tam swietowaliscie.
zycze ci wszystkiego najlepszego, zdrowia,pomyslnosci i milosci.Załącznik 35942
a teraz poszukam jakiegos kwiatowego zalacznika,
acha,niech ten dzien bedzie pelen nieustajacych toastow,przede wszystkim,
ciao
Jeszcze raz wysyłam do Was serdeczne podziękowania:) Dzisiejszy dzień jest super miły :) Tak jak Magda przewidziałaś, w pracy było kolorowo i prezentowo ...moje dzieciaki w szkole policzyły, że dostałam 85 kwiatów:) głównie róż,ale i tulipanów sporo. Aż mi szkoda że to taki nietrwały prezent. Ale za to teraz patrzę sobie na nie i cieszą mnie ogromnie :)
Agnieszko, to super ! Zasługujesz na te kwiaty i miłe słowa, jesteś tak oddana swojej pracy, swoim dzieciakom... Jeszcze raz życzę Ci żeby spełniły się wszystkie dzisiejsze życzenia [emoji259] [emoji259] [emoji259] [emoji512] [emoji512] [emoji512] [emoji526] [emoji526] [emoji526] [emoji324] [emoji324] [emoji324] [emoji322] [emoji322] [emoji322] [emoji320] [emoji320] [emoji320] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Agnieszko, przyjmij piekne zyczenia zdrowia, szczescia i samych radosci:love:
To mily polski zwyczaj, ktorego bardzo mi na tej emigracji brakuje. Pamietam imieniny mamy, pieklo sie ciasta do pracy i nastepne na rodzinna imprezke. I po ilosci kwiatkow widze, ze dalej tradycja jest pielegnowana. Fajnie.
1 załącznik(ów)
Agnieszko wszystkiego najlepszego kochana Załącznik 35945
Tak mi się miło zrobiło, jak zobaczyłam tyle kwiatów, a ja tak kocham kwiaty. Więc nieskromnie, bardzo nieskromnie proszę o jednego kwiatka dla mnie, bo ja ......mam.... dzisiaj.... urodziny:o:o:o:o:o( 51 lat )
1 załącznik(ów)
Rene, wysyłam Ci cały kosz z najlepszymi życzeniami zdrowia i szczęścia :)
Załącznik 35946
Ja dzisiaj nie świętuję. Cały dzień siedziałam przy wnukach, bo córka miała rozprawę sądową w sprawie widzeń ojca dzieci. (dogadali się) Już jestem w domu. I Wam nie mówiłam, ale powiem. Jak niedawno pisałam , że u mnie wszystko dobrze, to niestety nie jest dobrze. U męża wykryto nowotwór gdzieś w nadbrzuszu, był już na tomografii komputerowej, są wyniki, ale konsultacja 28 kwietnia. Czekamy na wyrok, ja optymistka, on pesymista, już umiera.......................Miesiąc temu było cudownie, a teraz jest jak jest. Nie dostałam dzisiaj kwiatka, bo w boleściach strasznych przyjechał do domu z pracy ( zwolnił się ) i tak jakoś to wyszło.