Dzien dobry
Agnieszko ....
samych radosnych dni i duzo zdrowka... dziekuje za piekna imieninowa kawe...
Kobitki narazie wskakujedo lozka, bo mialam koszmarna noc ... musze sie polozyc, bo zasypiam na stojaco ...
Milego dnia wszystkim zycze
Dzien dobry
Agnieszko ....
samych radosnych dni i duzo zdrowka... dziekuje za piekna imieninowa kawe...
Kobitki narazie wskakujedo lozka, bo mialam koszmarna noc ... musze sie polozyc, bo zasypiam na stojaco ...
Milego dnia wszystkim zycze
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pisze z pracy. Dziękuję za piękne życzenia . Ta miła rozmowa wczoraj to była właśnie z Jolinką. Na pewno do nas zajrzy![]()
agnieszko...
widzialas ile kwiatow dostalas?
na pewno w pracy tez bedzie kolorowo i prezentowo, napisz jak tam swietowaliscie.
zycze ci wszystkiego najlepszego, zdrowia,pomyslnosci i milosci.obraz-olejny-kwiaty-1486-obrazy-olejne-na-plotnie-kwiaty-TIqyZpF.jpg
a teraz poszukam jakiegos kwiatowego zalacznika,
acha,niech ten dzien bedzie pelen nieustajacych toastow,przede wszystkim,
ciao
Jeszcze raz wysyłam do Was serdeczne podziękowaniaDzisiejszy dzień jest super miły
Tak jak Magda przewidziałaś, w pracy było kolorowo i prezentowo ...moje dzieciaki w szkole policzyły, że dostałam 85 kwiatów
głównie róż,ale i tulipanów sporo. Aż mi szkoda że to taki nietrwały prezent. Ale za to teraz patrzę sobie na nie i cieszą mnie ogromnie
![]()
Agnieszko, to super ! Zasługujesz na te kwiaty i miłe słowa, jesteś tak oddana swojej pracy, swoim dzieciakom... Jeszcze raz życzę Ci żeby spełniły się wszystkie dzisiejsze życzenia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Agnieszko, przyjmij piekne zyczenia zdrowia, szczescia i samych radosci
To mily polski zwyczaj, ktorego bardzo mi na tej emigracji brakuje. Pamietam imieniny mamy, pieklo sie ciasta do pracy i nastepne na rodzinna imprezke. I po ilosci kwiatkow widze, ze dalej tradycja jest pielegnowana. Fajnie.
Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
20.09.2015 - 78,1 kg
24.01.2015 - 68,5 kg
https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html
Agnieszko wszystkiego najlepszego kochana Today is My Name Day! _ c v e t u l k a knits.jpg
Rene, wysyłam Ci cały kosz z najlepszymi życzeniami zdrowia i szczęścia
relaks-kwiaty_do_domu-360x360.jpg
Ja dzisiaj nie świętuję. Cały dzień siedziałam przy wnukach, bo córka miała rozprawę sądową w sprawie widzeń ojca dzieci. (dogadali się) Już jestem w domu. I Wam nie mówiłam, ale powiem. Jak niedawno pisałam , że u mnie wszystko dobrze, to niestety nie jest dobrze. U męża wykryto nowotwór gdzieś w nadbrzuszu, był już na tomografii komputerowej, są wyniki, ale konsultacja 28 kwietnia. Czekamy na wyrok, ja optymistka, on pesymista, już umiera.......................Miesiąc temu było cudownie, a teraz jest jak jest. Nie dostałam dzisiaj kwiatka, bo w boleściach strasznych przyjechał do domu z pracy ( zwolnił się ) i tak jakoś to wyszło.
Ostatnio edytowane przez Rene65 ; 20-04-2016 o 16:11