Rene...
W dniu urodzin zycze Ci aby kazdykolejny dzien byllepszy od poprzedniego, aby zdrowko i szczescie dopisywalo... zycze tez powrotu do zdrowia mezowi ... bedzie dobrze i tego sie trzymajmy ...
Rene...
W dniu urodzin zycze Ci aby kazdykolejny dzien byllepszy od poprzedniego, aby zdrowko i szczescie dopisywalo... zycze tez powrotu do zdrowia mezowi ... bedzie dobrze i tego sie trzymajmy ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Rene- dopiero teraz znalazlam chwile zeby wejsc na forum ...
Bardzo ci wspolczuje tej calej sytuacji... i nie dziwie sie, ze nie macie ochoty na jakiekolwiek swietowanie...
Niemniej jednak przynajmniej tutaj na forum, masz niewatpliwie prawo, zeby w tak pieknym dniu jakim sa urodzinki -
byc obdarzona naleznymi ci zyczeniami. Wszystkiego co najpiekniejsze i najwazniejsze! Zdrowia. Zdrowia. Zdrowia!
Oby 28 kwietnia byl dla calej waszej rodzinki szczesliwym dniem! Bede trzymac kciuki!
Bylam dzis u doktorka i dostalam na ten tydzien zwolnienie lekarskie...czas dziele wiec miedzy praca w ogrodku i chodzeniem na zabiegi.
Akupunktura zdaje sie dzialac...juz z dwa tygodnie nie bralam zadnej tabletki na bol glowy...co jest dla mnie ewenementem.
Ale te naswietlenia na ostroge to jak narazie to raczej pogarszaja bole niz je niweluja...
Rene, i ja spieszę z życzeniami wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze, dużo zdrowia dla Ciebie i Twojego męża, współczuję Ci, to straszne jak coś takiego dotyka naszych najbliższych... buziaki na dobranoc...
hqdefault.jpg
Rene – jak najbardziej zasługujesz dzisiaj na życzenia i świętowanie. Współczuje czasu oczekiwania. Mam nadzieję, że jakoś się to wszystko ułoży. Wszystkiego najlepszego!
zyczenia.jpg
Agnieszko – cieszy ta ilość kwiatów, które dostałaś. Mądre dzieciaczki
Kasiu – moje zabiegi też zwiększają bóle w kolanie. Może to tak ma być?
Witam dziewczynki
usmiech_kawusia_i_cos_slodkiego_dla_ciebie_0.jpg
Jeszcze raz wszystkim razem i każdej z osobna dziękuję za życzenia i kwiaty
Kasiu, Krysiu, skoro obie macie po zabiegach takie same dolegliwości, to może rzeczywiście tak musi być...choć przyznam szczerze, zupełnie tego nie rozumiem ...
Mario, u mnie w szkole fajnie obchodzi się imieniny. Solenizant ( najczęściej jest nas dwie, trzy osoby) zastawia w pokoju naucz, stół- słodkości i owoce. I w wolnym czasie( przerwy, okienka) wszyscy przychodzą pijemy kawę, herbatę, jemy ciasto i gadamy. Wszyscy przynoszą kwiaty- bliżej zaprzyjaźnione koleżanki drobne upominki. To bardzo miły dzień
Magda...
Jolus, wczorajszy mecz mam nadzieję udany?
Sabinko, co tam u Twoich dzieci?
Dziś mój nielubiany czwartek...jedyne co poprawia mi w nim humor, to to, że jutro jest piątek !