Strona 883 z 3048 PierwszyPierwszy ... 383 783 833 873 881 882 883 884 885 893 933 983 1383 1883 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,821 do 8,830 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witam was w nowym tygodniu Zawzietaski sercu mile!

Popatrz Agusiu...jak to jest, ze czasami jedno napisane zdanie moze poruszyc taka lawine wypowiedzi...
    Ale to dobrze-prawda? Inaczej byloby nudno!

A reszte sobie dopowiemy przy spotkaniu...

Dzis wracam do szkolnej lawy...a z nosa mi leci, ze strach! zarazilam sie od meza chyba, ktory w zeszlym tygodniu przywlokl katarzysko do domu... I bylo to sie po co calowac???

A a prospos nauki i szkoly to przypomnial mi sie ten dowcip...

gamma56 lubi to.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Buniu - dla mnie też przyjaźń działa w obie strony, nie ma innej opcji .
    A jak ta znajoma wchodzi i patrzy na obecnych z uśmiechem oraz ogromem sympatii i serdeczności, to zmienia to coś?
    Krysiaczku kochany oczywiscie ze to zmienia calkowicie postac rzeczy, i wcale nie musi sie usmiechac ... moze byc zmeczona czy zamyslona, czy smutna ale pod warunkiem ze bedzie dla kolezanek widoczna...kiedy nie pokaze chocby takiego znaku , to nikt nie wie ze byla tu z nami ...

Ewa...
    no teraz beda mnie meczyc wyrzuty sumienia ale widze ze znow zostalam zle zrozumiana... naprawde daleka jestem od stawiania wnioskow o obowiazkowe stawiennictwo na forum, kazdego dnia bez wzgledu na okolicznosci ... absolutnie nie... ale bardzo zle sie czuje kiedy slysze : "wchodzilam czytalam, ale sie nie odzywalam bo..." przeciez ja tez nie zawsze mam ochote na dlugasne sprawozdania , ale przslowiowa lapka machnac wystarczy aby dac znac, ze mimo przeciwnosci jakos ciagne ...
    tak
    czy tak
    sa rozne opcje a kolezanki wiedza ze ich nie lekcewaze...

niestety musze juz znikacdo pracy ,a tu auto trzeba jeszcze wyskrobac... wiec cdn

Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dziewczynki moje kochane...piszę z pracy, bo nie przewidziałam jeszcze jednej rzeczy...otóż podczas miło zapowiadającej się porannej rozmowy przez messengera z Jolinką padł mi komp. Chyba poszła płyta główna, bo po prostu się wyłączył i już. Mąż zabrał go do serwisu. Jeśli więc nie uda mi się uruchomić drugiego laptopa, który jest trochę już trupowaty , to będę zaglądać z doskoku
    No i proszę- to trzecia przeszkoda w systematycznym kontakcie

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko , grzybnie trzeba porządnie podlać i co jakiś czas podlać, jak przeschnie, tak raz na tydzień, stać musi w ciemnym miejscu, u mnie stoi w ogrodzie w plastikowym kompostowniku, który jest nie używany, a teraz na coś się przydał, ale może stać w garażu w piwnicy, czy pod drzewem, ważne by był cień i temp. powyżej 5 stopni na plus , za gorąco też nie lubi, wiec teraz jest idealnie

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Wiecie co dziewczyny . To ja powiem Wam ze szkoły wiadomości, ale akurat to była moja ukochana szkoła i sama często korzystam z wiedzy jaką tam posiadłam w życiu. Kiedy naszym bliskim jest ciężko wcale nie potrzebna im ani nasza litość, ani nauka, ani inne rzeczy jakie przychodzą nam do głowy. Wtedy potrzebna jest świadomość ,że kiedy nam źle nie jesteśmy z tym sami i są osoby którym zależy na naszym szczęściu, tylko tyle i aż tyle.

A ja melduję, że chociaż słońca nie ma, jest zimno i nie wszystko jest cacy, to ja jestem zwarta i gotowa. Wczoraj miałam taką nauczkę , którą na długo zapamiętam. Otóż musiałam z braku miejsca usiąść za dziewczyną, która bardzo ma podobną figurę do mojej i wzrost identyczny. Tylko że dzieli nas 30 kg różnicy. To wcale nie było miłe. Czułam się jak hipopotam i tyle. Ale ponieważ jestem przekorna natura. to wyjątkowo mnie zmobilizowało i cieszę się ,że tak się stało. Kiedyś była podobna sytuacja, o której kiedyś Wam opowiem. bo nie chcę Was z rana z poniedziałku zanudzać.

A więc hasło na dziś. Durne , ale mnie zawsze bawi. Hej dziewczyny w górę biusty, oto nadszedł dzień rozpusty.
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Popatrz Agusiu...jak to jest, ze czasami jedno napisane zdanie moze poruszyc taka lawine wypowiedzi...
    Tak mnie zaintrygowało Kasiu, dlaczego to akurat było tylko do mnie...ale może dlatego, że ja się na ten temat dziś wypowiadałam...bo nic innego nie przychodzi mi do głowy
    maniusia72, Laugizorli and gamma56 like this.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

z tego co pamiętam to prosiłyście o odniesienie się do "sprawy"

A reszte sobie dopowiemy przy spotkaniu...
    fajnie Kasiu, resztę dopowiecie sobie na spotkaniu, bo co ? te co nie będą na spotkaniu są poza grupą ? nie fajnie...
    no cóż, na mnie czas, długo dojrzewałam do tej decyzji, teraz już jestem pewna, że nic tu po mnie.
    Życzę Wam miłych wspólnych dniu, wieczorów, miesięcy i lat, wspaniałych relacji, super figurek, osiągnięć upragnionego celu...
    Pozdrawiam Was wszystkie i ślę buziaki ...
    Póki co nie wiem jak zlikwidować konto, zrobię to jak będę miała chwilę, na razie się wyloguję.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ło Matko, Ewuś, nie chcę się wypowiadać w imieniu Kasi, ale NA PEWNO nie o to jej chodziło . Prosze Cie kochana, nie odchodź
    Cytat Zamieszczone przez evige Zobacz posta
    z tego co pamiętam to prosiłyście o odniesienie się do "sprawy"
    prosiłyśmy i fajnie, że się wypowiedziałyśmy. Ja zapytałam teraz Kasię, bo wydawało mi się, że to ona podniosła temat regularności wpisów, nie wiem dlaczego tak negatywnie to odebrałaś...
    Co się dzieje laski?
    Laugizorli and gamma56 like this.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao!!!
    wydaje mi sie a wrecz jestem prawie pewna, ze przesadzacie!!!
    przeciez nie mozemy sie czepiac kazdego "przecinka" bo:
    La vita è bella!!!!!!!
    i przecinki tez
    a wiec,
    andiamo AVANTI !!! (alleluja i do przodu)

swiatecznie pozdrawiam
    buzka dla wszystkich, jade na lunch do outletu.
    m.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Mam przerwę obiadowa w szkole i właśnie już napisałam Ewie na WhatsApp że to totalne nieporozumienie! absolutnie nie było to co napisałam rano przeciwko jej wymierzone. .. ucieszylam się że taka zarliwa dyskusja się wywiązała a nie krytykowalam że się ktokolwiek tak czy inaczej odnosil...A pisząc o spotkaniu chciałam po prostu dać wyraz temu że może tutaj na forum już dość zmeczylysmy tematem a jak będzie ochota to pogadamy o tym gdy się zobaczymy .... Nie myśląc zupełnie o tym
    kogo na tym spotkaniu nie będzie. ..Ewuniu nie gniewaj się proszę i nie odchodz...słowo pisane ulomne jest i można go opacznie zrozumieć. .. proszę przemyśl to raz jeszcze

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Uprawnienia umieszczania postów