Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Zamieszczone przez
krysiapysia
Buniu - dla mnie też przyjaźń działa w obie strony, nie ma innej opcji .
A jak ta znajoma wchodzi i patrzy na obecnych z uśmiechem oraz ogromem sympatii i serdeczności, to zmienia to coś?
Krysiaczku kochany oczywiscie ze to zmienia calkowicie postac rzeczy, i wcale nie musi sie usmiechac ... moze byc zmeczona czy zamyslona, czy smutna ale pod warunkiem ze bedzie dla kolezanek widoczna...kiedy nie pokaze chocby takiego znaku , to nikt nie wie ze byla tu z nami ...
Ewa...
no teraz beda mnie meczyc wyrzuty sumienia ale widze ze znow zostalam zle zrozumiana... naprawde daleka jestem od stawiania wnioskow o obowiazkowe stawiennictwo na forum, kazdego dnia bez wzgledu na okolicznosci ... absolutnie nie... ale bardzo zle sie czuje kiedy slysze : "wchodzilam czytalam, ale sie nie odzywalam bo..." przeciez ja tez nie zawsze mam ochote na dlugasne sprawozdania , ale przslowiowa lapka machnac wystarczy aby dac znac, ze mimo przeciwnosci jakos ciagne ...
tak
czy tak
sa rozne opcje a kolezanki wiedza ze ich nie lekcewaze...
niestety musze juz znikacdo pracy ,a tu auto trzeba jeszcze wyskrobac... wiec cdn
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]