Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszko...
ale piekna kawe dzis zapodalas ! az chce sie siorbnac... dzieki ...
co do laptopa, to sama mam sporo na swoimi. ciagle sie zabieram aby poprzenosic najwazniejsze dokumenty czy fotki na USB czy chocby na CD bo jak mi kiedys moj sprzet padnie to wtedy bade rozpaczac, ale jakos nie moge sie za to zabrac...
Ewa...
ja ciegle wierze, ze jeszcze ochloniesz ... prosze nie podejmuj pochopnych decyzji.... pospiech jest zlym doradca... bywa , ze powiemy cos bez jakichkolwiek zlych intencji a nasze slowa zostana opacznie zrozumiane ...przezywalam to calkiem niedawno, i mialam ochote rownie gwaltownie zareagowac, ale na szczescie przespalam sie z moimi myslami i dzieki temu potrafilam spojzec na to z nieco innej perspektywy... wierze, ze i Ty nieco ochlonowszy, przyznasz, ze jednak brakuje Ci nas ... nie wyobrazam sobie jak moglby nasz magielek normalnie funkcjonowac gdybys tak nagle zerwala laczace nas wiezi... przytulam Cie i zycze spokoju, bo czuje , ze jest w Tobie spore napiecie...
Kalahari, Sabinko...
macie racje nie dajmy sie zwariowac, ale co innego czuje sie bedac z boku, a co innego stojac w centrum takiego "trzesienia ziemi" przytulam obie dziewczyny, bo wiem ze u Kasi to bylo zwykle przejezyczenie a Ewie trafilo ono sola w oko i obie dziewczyny sa dalekie od odciecia sie od emocji ... ale wierze, ze im sie to uda...
podobne nieporozumienie mialo kiedys miejsce w mojej rodzinie kiedy przed slubem mojego najstarszego syna moj maz w trakcie rozmowy telefonicznej z moja mama zapytal "babciu jak zyjesz ? a mial na mysli jak babcia znosi oczekiwanie na wesele wnuka, na ktore miala wkrotce przyjechac... mama odpowiedziala: ot zyje .. tu strzyka tam boli,ale jeszcze ciagle zyje ... i tu moj men palnol: babciu ale cie pociesze , ze to juz calkiem niedlugo ... babcia sie obrazila, a on nie wiedzial o co, choc my tarzalismy sie wszyscy ze smiechu....
Grazynko...
mysle , ze niewiele zrobisz w sprawie naciagaczy , bo nasze prawo bardziej chroni tych naciagaczy , niz ich ofiary... a starsi ludzie, no coz ...tak wiele ostrzezen kieruje sie do nich aby nie byli naiwni, aby unikali takich imprez lub przynajmniej na takie spotkania brali kogos kto jest bystry i komu w pelni ufaja... ale naprawde skuteczna bylaby mala korekta przepisow prawa handlowego i nabywca takiego "cuda" po podpisaniu umowy na spotkaniu mialby powiedzmy 14 dni na odstapienie od umowy bez ponoszenia jakichkolwiek kosztow... to ostudziloby wszelkich oszustow , bo ponosiliby spore koszty a zyski raczej marne... ale takie praktyki sa przeciez powszechne , a jak wczesniej napisalam , prawo bardziej chroni naciagaczy niz ich ofiary, tracace nieraz dorobek calego zycia...

Zamieszczone przez
Jolinkaa
Dostałam na czacie od klubu zaproszenie na dzisiejszy wieczór-na pożegnanie zawodników z kibicami do restauracji-pubu-pizzerii
super... ciesze sie z Toba i wyobrazam sobie jak Cie to kreci

Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
Niektorzy sadza bratki do gruntu juz jesienia i one bez problemow przezimowuja w gruncie.
Kasiu...
no to blysne tu moja wiedza na temat bratkow... to nie tylko niektorzy sadza bratki jesienia... bratki to rosliny dwuletnie i jako takie wysiewa sie je latem i pikuje do rozsadnika, a jesienia lub wiosna sadzi sie na miejsca stale, wiec nie ma obaw, ze im zimno zaszkodzi... sa zahartowane ...
Maniusiu....
Twoje bratki powinny sie wiec jeszcze podniesc... boczniakom napewno taka temperatura nie sluzy, choc w koncu nie trzymalas ich przeciez na wolnympowietrzu,wiec moze nie bedzie tak zle. zastanawiam sie tylko jak to mozliwe , ze tyle dziewczyn nie zna boczniakow... ja jadam je conajmniej od 20 lat teraz duzo rzadziej bo jak pisalam tu sa bardzo drogie...
Krysiu...
bardzo trafnie to nazwalas... KRYZYS... wiemy, ze kryzysy sa nieodlacznym elementem zycia... ale wiemy tez jaka potrafia miec niszczycielska moc ...

Zamieszczone przez
Rene65
Czasem siedzę przed postem i chcę coś odpisać, ale boję się, że coś napiszę nie tak. W bezpośredniej rozmowie są jeszcze gesty i mimika. W słowie pisanym wszystko może być inaczej zinterpretowane.
Rene...
ja tez tak coraz czesciej mam ...
Milego dnia wszystkim zycze ....
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]