Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Rene ...
jestem myslami przy Tobie i Twoim mezu .... przytulam i wierze, ze w tym tunelu jest swiatelko i wktotce je ujzycie ... 
Sabinko...
milo Cie widziec w Twoim domku ....

Zamieszczone przez
Agnieszka111
Już nie chciałam nic pisać na temat niedawnych nieporozumień, ale myślę, że jeszcze nie raz będziemy do nich wracać
niestety "mleko sie rozlalo" wiec pewnie tak bedzie , ja mysle o tym kazdego dnia a ze w dodatku prywatnie wszystko przewraca mi siedo gory nogami, to nawet Shrek ma oslabione dzialanie... odejscie Ewy, przybilo mnie kompletnie , zwlaszcza, ze ostatnimi czasy niewiele brakowalo abym to ja sama "oddala fartucha" ... a teraz znow targaja mna mieszane ucucia ... ostatnimi czasy naprawde nie potrafie juz tu pisac "po swojemu " .... wlasnie wykasowalam 80% napisanego posta...chyba powinnam gleboko przemyslec slowa Natki ....

Zamieszczone przez
Natka55
Wracając do meritum myślę, że warto dać sobie czas i ochłonąć, jeśli chcemy tutaj dalej pisać......
Ja zrobiłam sobie przerwę, bo jest to topik o odchudzaniu , a ja aktualnie walczę , żeby nie przytyć. Nie mogę więc innych demotywować swoim narzekaniem i pisaniem o innych sprawach niekoniecznie interesujących kogoś oprócz mnie.
Milego weckendu wszystkim zycze...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]