Strona 894 z 3048 PierwszyPierwszy ... 394 794 844 884 892 893 894 895 896 904 944 994 1394 1894 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,931 do 8,940 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dotarłem do szkoły i jeszcze raz do was zaglądam. .. Agnieszko - z ust mi to wyjelas ! I jak podjęłam decyzję nigdy więcej nikogo nie nawolywac do pisania...jest to gorzka lekcja, którą dostałam. ..ale wyciagnelam z niej wnioski ...dobrego dnia raz jeszcze!

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
    Jolinkaa, Rene65, gamma56 and 1 others like this.

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Kawy nie pijam ale tym razem sie dolacze bo noc ciezka mialam, nigdy problemow ze snem nie znalam a teraz chyba mnie co dopadlo.
    A ja do Was od wczoraj tego posta pisze i już tysiąc razy go zmieniałam i nie bylam pewna czy chce go wyslac. Zgadzam się z wszystkimi, ze pisać trzeba i mogłabym dac rozne wiadomości bo od wczoraj przecież dużo się zdarzylo, boczniaki mi nie wyszly bo twarde były jak cholera i dobrze, ze jeszcze własne uzębienie posiadam. Ciasto 3 bit zrobiłam bo mnie kiedyś Agnieszka zainspirowała a ponieważ nigdy tego nie jadlam to trochę obaw posiadałam. Strasznie słodkie wyszlo ale pewnie tak ma być.
    A ja przecież nowa u Was jestem i chociaż bardzo mi smutno to postaram się dalej pisać bo jakos się przyzwyczaiłam i nawet wlasny watek zaniedbałam. Wprawdzie Was realnie na oczy nie widziałam ale wpisy nakreslily mi jakiś obraz każdej z Was. I czegos nowego się nauczyłam bo jak wiecie ja doswiadczen forumowych specjalnie nie posiadam. Dla mnie przyjazn czy sympatia to cos stałego i wszystko jedno czy w realu czy w sieci. No może z forum latwiej odejść bo wystarczy zamknąć konto i..juz. W realnym swiecie jest trudniej ale Wasza grupa jest przecież realna i wszelkim prawom prawdziwej przyjazni podlega.
    Ja miałam w realnym zyciu wielu i może az za wielu przyjaciol i nieduzo z tego zostało, niestety.
    Tak to już jest i pomimo naszych staran zmienić nam to dane nie jest. Ludzie przychodzą i odchodzą, zmieniają się, dorosleja a potem nawet dziecinnieją z roznych powodow. Ale my sami czasem zapominamy, ze tez podlegamy temu prawu bo wystarczy zajrzeć w glab naszej duszy,i stwierdzic ze nie jestesmy tacy sami jak pare albo paręnaście lat temu. I to Wam kochane Smutaski napisac chciałam choć nie wiem czy to komus dusze uzdrowić zdola.
    Rene zgodnie z zyczeniem przytulam i dalej trzymam kciuki.
    Maniusiu mnie tez wczoraj jakos „mulilo” i caly dzień ziewałam ale u nas pogoda okropna była, raz sniezyca raz slonce i tak calutki dzień. Po pracy zamiast na silownie postanowiłam się na chwilke polozyc i..przespalam prawie dwie godziny. No i potem w nocy spac nie mogłam i snilo mi się, ze w PL bylam w kościele i ksiądz mnie zwymyslal bo komunie chciałam do reki a nie do japy. Co za durny sen i co to miało znaczyc musze Mamy się spytac, pewnie mi powie, ze za mało do kościoła chodze.
    Demotywatorki kochane albo te co się tak czuja – no to ja wam trochę motywacji wysylam bo nigdy nie wiadomo kiedy mi zadek urośnie i sama będę potrzebowala.
    Kasienko chyba Ci się prostuje troszkę to Twoja droga zycia i fajnie jest. Teraz Mama cie porozpieszcza i za chwilke będziesz jak nowa….Czasem jedna mala rzecz potrafi zdzialac cuda – ja jak już naprawdę nie mam powodu do radości to patrze na mojego psa. Zawsze jakos mnie rozśmieszy.
    Agnieszko mily dlugi weekend Ci się szykuje i ponoc pogoda lepsza będzie czego Ci szczerze zycze.
    Wszystkie dziewczynki pozdrawiam, chciałam więcej popisac ale jak wiecie w pracy jestem i cosik głupio tak prywatne rzeczy zalatwiac. I jeszcze do tego dzem mi się w pracowej lodowce zaplesnil i dziś rano na sniadanie suchy chleb jadlam. Cos tak jedna ruda malpe podejrzewam, ze mi cos dosypala ale dam spokoj bo znowu będzie mi się ksiądz snil.
    BUZIAKI
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

dziewczyny ktore się winią za odejście Ewy, ja myślę że powód jest zupełnie inny, a ten fatalny post to tylko zapalnik, tak mi isę wydaje
    I liczę że Ewa wróci, bo bardzo ją polubiłam

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu, chyba żadna z nas nie jest na tyle nierozsądna, żeby się winić za odejście Ewy
    Cześć Mario, dobrze piszesz
    Już jestem w domu i zaraz zabieram się za porządki

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Cześć dziewczynki moje kochane
    Ja już czy nareszcie w domku ale muszę się tu jakoś odnaleźć jak to u mnie bywa po powrocie, więc na razie tylko machnę łapką
    Rene kochana głowa do góry i mocno mocno przytulam

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Aguś ...co by nie powiedzieć ja trochę winna się czuję jednak. ..w końcu to mnie jedna tylko Ewa zablokowała jako znajoma na fb...czy się mylę?

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Rene ...
    jestem myslami przy Tobie i Twoim mezu .... przytulam i wierze, ze w tym tunelu jest swiatelko i wktotce je ujzycie ...

Sabinko...
    milo Cie widziec w Twoim domku ....

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Już nie chciałam nic pisać na temat niedawnych nieporozumień, ale myślę, że jeszcze nie raz będziemy do nich wracać
    niestety "mleko sie rozlalo" wiec pewnie tak bedzie , ja mysle o tym kazdego dnia a ze w dodatku prywatnie wszystko przewraca mi siedo gory nogami, to nawet Shrek ma oslabione dzialanie... odejscie Ewy, przybilo mnie kompletnie , zwlaszcza, ze ostatnimi czasy niewiele brakowalo abym to ja sama "oddala fartucha" ... a teraz znow targaja mna mieszane ucucia ...
    ostatnimi czasy naprawde nie potrafie juz tu pisac "po swojemu " .... wlasnie wykasowalam 80% napisanego posta...chyba powinnam gleboko przemyslec slowa Natki ....
    Cytat Zamieszczone przez Natka55 Zobacz posta
    Wracając do meritum myślę, że warto dać sobie czas i ochłonąć, jeśli chcemy tutaj dalej pisać......
    Ja zrobiłam sobie przerwę, bo jest to topik o odchudzaniu , a ja aktualnie walczę , żeby nie przytyć. Nie mogę więc innych demotywować swoim narzekaniem i pisaniem o innych sprawach niekoniecznie interesujących kogoś oprócz mnie.

Milego weckendu wszystkim zycze...
    Jolinkaa lubi to.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Sabinko witaj w domu! Tym razem podróż przeszła bez przeszkod?

Marysiu - i dla mnie kazda przyjaźń a wiec i ta wirtualno-realna -to coś z założenia. ..stałego. Osobiście nigdy wiec za sobą żadnych drzwi nie zamykalam i żadnych kontaktów nie zrywalam.
    Ale masz rację wszystko się zmienia i my się zmieniamy więc i w moim życiu paru ludzi. ..zgubilo mi się po drodze...

gamma56 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    ostatnimi czasy naprawde nie potrafie juz tu pisac "po swojemu " .... wlasnie wykasowalam 80% napisanego posta.
    Reginko, myśląc w ten sposób wszystkie przestaniemy pisać...właśnie o to prosiłam w którymś z moich postów, żeby nie zmieniać się, swojego sposobu pisania, bo wtedy stajemy się nienaturalne, i to rzeczywiście nie ma sensu. Przecież przyjaźń nie polega na tym żeby głaskać się po głowach...a przynajmniej nie zawsze ale żeby i pokłócić się, wyrazić swoje zdanie, ale nie uciekać, nie znikać...zastanówmy się co z tym zrobić bo ja zaczynam wątpić już we wszystko co czytam,piszę...naprawdę nie wiem co o tym wszystkim sądzić. Czy jeden wpis tej czy tamtej osoby ma zniszczyć przyjaźń? Czy to w takim razie jest przyjaźń? O co chodzi dziewczyny. Nie szukajmy pretekstów, tylko otwarcie- kawa na ławę ..o co chodzi?
    kurde, kurde, kurde Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-imgssl-7-.gifZawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-w-ciekly.gif ja się tak nie bawię!

Uprawnienia umieszczania postów