69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dziwne pytanie. Agnieszka, jaki jest Twój znak zodiaku?
-
A ja serniczek dobry upieklam dla mych rodzickow...alez oblednie takie swiezo upieczone ciasto pachnie!
Ide chyba juz spac...zeby nie zgrzeszyc...
Dobranoc dziewuszki!
-
Och, znam ten ból. U mnie w piekarniku chleb
-
A tak z ciekawości, gdzie Wy macie spotkanie? Tak trochę zazdroszczę.............jak tajemnica, to proszę na priv
-
Denerwuje mnie trochę te serce w avatarze, muszę coś znaleźć innego. Avatar zmieniam pod wpływem pory roku, emocji. Muszę znaleźć swój avatar
Ostatnio edytowane przez Rene65 ; 29-04-2016 o 21:41
-
Rene jestem baran
-

Zamieszczone przez
Agnieszka111
jestem baran
AAaaa, bo mnie chodziło o buty. Mąż też baran. Ja nie wiem bo ja z 20 kwietnia. To niby baran , niby byk. Ja się czuje bykiem.
-
Agnieszko, tak sobie myślę, że dobrze pisać i „o głupotach” i o tym co „od środka szarpie”. To daje równowagę. Nie powinnyśmy uciekać od trudnego tematu, ale tez nie ma powodu, żeby się w nim zamknąć. Nie wiem czego teraz oczekuję, ale na pewno znaku od Reginki, ale też relacji Jolinki z jej siatkarskiego wieczoru czy też opisów Sabinki z wyjazdu. Czyli prawdziwego misz-maszu 
Dziękuję za dobre słowa. Nie wiem o czym piszecie, bo mnie samej nie za bardzo wychodzi uspakajanie się. Zauważyłam za to, że przez te ostatnie dni wzrosła ilość zjedzonych przeze mnie słodkości, niestety
. Kasiu, więc owo „niby nic” to niestety dla mnie.
Rene – też spróbowałam podejrzeć Twoje zdjęcia, ale chyba mi się nie udało. Nie wiem, jak Cię wprowadzić do znajomych, ale liczę, że Ty wiesz i wyręczysz mnie w tym .
Maniusiu – a ty bądź czujna. Jeżeli już kiedyś miałaś podwyższony cukier, to może warto go jednak co jakiś czas sprawdzać?
Na dobranoc chciałam dołączyć genialne wykonanie pewnego muzyka ... i mi się straciło
-
Przepraszam, że ja tak piszę o sobie, ale przecież rozumiem, że każdy ma problem. Nie piszecie, tak mi trochę wstyd. U mnie nie ma tragedii, normalnie żyjemy. Czekamy. Tak trochę źle się czuję, że piszę o sobie. Dobra, miałam swoje 5 minut. Ja się potrzebowałam wygadać.I już kończę.
-

Zamieszczone przez
krysiapysia
ale liczę, że Ty wiesz
Wiem i zaprosiłam z największa przyjemnością
Ale Ty mnie musisz zaakceptować
Ostatnio edytowane przez Rene65 ; 29-04-2016 o 22:34
Uprawnienia umieszczania postów