Strona 9 z 3048 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 19 59 109 509 1009 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witajcie wieczornie Wpadłam tylko na chwilę, żeby pomachać, bo jestem w pracowej gorączce.
    Kasiu, widze, że nie widzę zadnego Twojego zdjęcia!
    Wpadnę jutro - witam wszystkie stare i nowe forumowiczki
    gamma56 lubi to.

Awatar Leencia
    Leencia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Galway

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Bozenko, Ewuniu- zaprosilam was do znajomych- jesli przyjmiecie zaproszenie to bedziecie mogly ogladac zdjecia z albumow prywatnych i wysylac prywatne wiadomosci...
    I wy rowniez w profilach innych forumowiczek mozecie proponowac poznakomienie sie...
    Kasiu i ja nie widze Twoich zdjec
    gamma56 lubi to.

Forum JestemFit.pl - Zapraszam do siebie

Awatar Leencia
    Mieszka w
    Galway

Juz widze, dziekuje Prosze jak optymistycznie! I znowu to powiem…byle do wiosny
    gamma56 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Leenciu- juz ci wyslalam zaproszenie! No patrz- nie wiedzialam, ze my jeszcze nie- znajome jestesmy!
    A codziennie do siebie piszemy!
    Dziewczyny- Leencia stosuje tak jak ja diete Mosleya...chyba jako jedyna osoba tu na tym forum jaka znam!
    Kiedys byl watek "Dieta 5:2" czy jakos tak, ale chyba umarl smiercia naturalna...
    I teraz tylko my obie wymieniamy sie pogladami o dniach postnych etc..

Aga- nie wiem czy tutaj jest ciezej wysylac posty-po nacisnieciu zamiesc szybka wiadomosc, trzeba potwierdzic, ze sie chce opuscic strone. Ale moze to i lepiej?
    A co do czytania co kazdy pisze-ja musze powiedziec, ze czytam wszystko i to bardzo dokladnie. Tylko narazie troche skacze-od watku do watku... Bo chcialabym aby wszyscy byli zadowoleni... taka juz zawsze bylam i pewnie sie nie zmienie.
    Leencia and gamma56 like this.

Awatar Leencia
    Mieszka w
    Galway

Kasiu, dziekuje za przedstawienie Ja mam tak samo i skacze po roznych watkach… a ze ostatnio mam wiecej czasu, bo malo pracy to poswiecam troche wiecej niz zwykle na forum
    Co do diety 5:2 to ja jutro poszcze. Zwykle robie to w piatek, ale jestem jakas obolala i jutro odpuszczam trening, wiec bedzie dobrze to wykorzystac na post

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry, znowu ja pierwsza, ale tak mam , że pierwsza wstaję zapraszam na kawę jaką kto lubi

Załącznik 29490

jestem już po wodzie z cytryną i przymierzam się do zbożóweczki z cynamonem
    Kasiu, dziękuję za dodanie mnie do znajomych, myślę, że w weekend to wszystko rozgryzę, bo w ciągu dnia brakuje mi czasu, pracuję od 7 do 17 a potem albo sport, albo coś wypadnie (jak w tym tygodniu), a weekendy raczej mam luźniejsze pomimo niedzielnego biegania
    Nie wiem gdzie mam tu dodawać swoje wpisy i ciągle je piszę w "odpowiedź w wątku" też tak robicie?
    Agnieszka, musimy się przyzwyczaić, fakt tutaj to wygląda inaczej, szata graficzna inna, ale wydaje się bardziej przyjazna jak na kafeterii
    Leencia i inne zaprzyjaźnione czy znane forumowiczki, fajnie, że nas odwiedzacie, na pewno wiele się od Was dowiemy, chętnie zajrzę do Twojego nowego domku , a to 5:2 bardzo mnie zaciekawiło
    Uciekam do łazienki, bo pomimo, że spałam dłużej jest zagrożenie, że nie zdążę do pracy ))))
    Pozdrawiam i ściskam Was wszystkie i każdą z osobna... MIŁEGO DNIA buziaki...
    Ostatnio edytowane przez evige ; 29-01-2015 o 06:42

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

nie wiem co narobiłam, najpierw chyba wkleiłam ten sam post dwa razy, a teraz chyba usunęłam go nie wiemmmmm !!! nie mam już czasu dobrego dnia wszystkim !!!
    gamma56 lubi to.

kropeczka41 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    1

Witam o poranku
    Dziewczyny ruszałam wczoraj te moje szanowne 4 litery i poszłam na bieżnie i na indora, kurczę rewelacja Planuje dzisiaj iść znów.

To faktycznie Kasiu an tamtym forum przegwizdane jak każdy mógł pisać nawet jak nie był użytkownikiem. Aczkolwiek napisałam w technicznym, ze dobrze byłoby wprowadzić pewne blokady bądź dać możliwość samemu autorowi wątka czy chce by jego temat był widoczny dla wszystkich czy tylko dla zarejestrowanych. Byłam już kiedyś na takim forum i właśnie taka opcja była. Mnie by bardzo pasowała Jeśli Wam też to zapraszam Was do wypowiedzenia się w temacie który założyłam

otwartość forum

No nic pozostaje mi tylko życzyć Wam miłej środy i zabrać się do roboty, bo papiery leżą i krzywym okiem już na mnie zerkają

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-roda.jpg
    Pamiętniczek Kropeczki41 - zapraszam

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry
    Przycupnelam do laptopika kawe zapodac i co widze ? Kawa zapodana i to jaka Kawa
    Ewus ...
    dziekuje za takie apetyczne zapodanie ... wody z cytryna nie pijam... nawet ostatnio gdzies slyszalam wypowiedz renomowanego pana dietetyka , w ktorej stwierdza ze picie wody z cytryna to mit , ktory tak naprawde niewiele daje , ale jednoczesnie wyglaszal tezy ze sama woda tez nie jest tym czego potrzebuje nasz organizm ... plyny w kazdej postaci owszem ale woda to totalne nieporozumienia jak twierdzil.... nie wiem ale mnie tam woda zawsze pomaga gubic kilosy... kiedy na WW dokladnie zapisywalam co wkladam do dzioba, to zauwazylam, ze wystarczylo ze wypilam za malo wody i od razu mialo to odzwierciedlenie w mniejszym ubytku na wadze... dlatego lubie sprawdzac takie teorie na wlasnym organizmie , bo kazda z nas jest inna (na szczescie ) ale kawe z cynamonem siorbie czasami , ateraz nawet chyba nieco czesciej , bo przypominasz mi o tym ...
    Agnieszko ...
    ciesze, sie ze i ty zadomawiasz sie tutaj coraz bardziej ... ta szata naprawde odpowiada mi lepiej ... wprowadza mnie w weselszy nastroj od samej roznorodnosci kolorow, a jeszcze kiedy widze w tych kolorach znajome "twarze" to jestem poprostu
    Narazie musze ogarnac wszystkie techniczne detale, a i z nowymi twarzyczkami sie zapoznac, wiec wyzwanie jak dla mnie spore, ale bardzo sie ciesze, ze zamiast zlosliwych pomaranczy odwiedzajacych nas na starym watku , czesto w naszym magielku przycupnie jakas nowa sympatyczna twarzyczka narazie nie ogarniam dobrze ich imion czy nickow, ale spoko i to tez kiedys w koncu ogarne ... narazie prosze te wlasnie nowe kolezanki o wyrozumialosc , dla seniorki ... mysle ze chyba i tu zaliczyc sie moge do "starszyzny" ... za miesiac zwiekszy mi sie znizka na okulary do 59 % ...
    Tradycyjnie jak co czwartek zaraz wybywam do swojej babci ...a noc mialam koszmarna do 4.30 obracalam sie z boku na bok. oczy mialam jak "cedejki" i nie bylo mowy o spaniu ... ale u babci jest spokojnie wiec damy rade ...
    Milego dnia wszystkim zycze
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

No i znowu sie sklonowalam.... musze sie jeszcze wprawic w samo wysylanie posta, bo nie do konca jarze jak to funkcjonuje
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Strona 9 z 3048 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 19 59 109 509 1009 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów