Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszko...
dzieki za kawe i milej zabawy z pieskami
Gruschko...
witaj ...i wyobraz sobie , ze ja tez jestem po 40 .... tyle ze juz od 20 lat a 40 lat konczy za kilka miesiecy moj synek ... jestes z Gdyni...oj jak swojsko sie to slyszy...ja wprwdzie mieszkam tu gdzie mieszkam, ale urodzilam sie i mieszkalam do roku 1999 w Slupsku, czyli rzut beretem, bo co to za odleglosc 100 km ? kazda nowa duszyczka jest u nas serdecznie witana wiec dotyczy to takze Ciebie ...
Kalahari...
dieta Agnieszki to wersja metody :
sniadanie zjedz sam...
obiadem podziel sie z kolezanka...
kolacje oddaj wrogowi ...
Rene...
taaa... "se bylam szczesliwa...." no niestety, zycie samo pisze swoje scenariusze,i nie pyta nas o zdanie... potrafi "dokopac" kiedy najmniej sie tego spodziewamy, ale potrafi tez nas bardzo milo zaskoczyc, wiec badz dobrej mysli...
Zamieszczone przez
Jolinkaa
Chciałam na początku odejść z forum,potem postanowiłam uważać na to co piszę i najlepiej pisać tylko o diecie.W końcu jednak stwierdziłam,że to nie ma sensu,że przecież nic złego nie zrobiłam,nikogo nie oszukałam-dlaczego mam uważać na każde słowo,dlaczego mam się zmieniać ?Jetem więc sobą i albo ktoś mnie taką akceptuje,albo nie i mówimy sobie do widzenia.
Jolu...
w zasadzie nie chcialam juz drazyc tematu , ale ... na pytanie dlaczego mam sie zmieniac ,odpowiem krotko : aby nie ranic innych ... wiem, ze bywam szczera do bolu a nie kazdy taka szczerosc akceptuje .zwlaszcza kiedy na gorsze dni ,wiec nie moge sie rozgrzeszac mowiac przeciez nie zrobilam nic zlego ...wprawdzie nieopatrznie ale zrobilam, wiec mysle ze sytuacja jest z gruntu inna... mysle,ze zlych nawykow nie mozna ujac w ramy "jestem soba i nie bede sie zmieniac" na lepsze zawsze warto sie zmienic...
Zamieszczone przez
Laugizorli
witam Was 3 maja. U mnie od wczoraj wisi flaga przy domu
a u mnie to calkiem normalny dzien pracy ... Niemcy nie swietuja rocznicy konstytucji , ale za to czwartek czyli pojutrze mamy wolne bo tu Wniebowstapienie jest dniem wolnym od pracy.... w maju jeszcze czeka nas Boze Cialo rowniez olne, wiec napracowac sie raczej trudno w maju bedzie ...
Kasiu...
milych chwil z rodzicami ... i pieknej pogody, bo u mnie dzis niestety pada... cieplo jest ale siapi caly czas ..
Sabinko...
tez usilowalam sobie wyobrazic jak mozna kosiarka psu zeba wybic, ale jednak chyba mozna
Milego dnia wszystkim zycze ...
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 03-05-2016 o 08:46
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]