Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Witam was kwiatuszki! Mkniemy autostradą drogą powrotną ...malz pędzi do domu jak szalony bo całe auto roslin...kwiaty i rozsady warzyw. ..a słońce świeci że strach.
Ponieważ nie nacieszylysmy się sobą wystarczająco. ..zabieram moja maminke do Frankfurtu :)
Pobedzie tydzień u nas i tydzień u siostry .
Teraz jest dobry ogrodowo czas więc dała się namówić bez trudu .
Dobrego dnia!
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Widać, że piękna pogoda, bo wszystkie Zawziętaski gdzieś się poukrywały :)I dobrze. Korzystajcie z ciepła i słońca ile się da. Ja mam jutro niespodziewany wyjazd w okolice Wrocławia .
Piękna pogoda rzeczywiście ma swoje prawa. My też trochę wybyliśmy.
Tak a propo ruchu - mój synu, który nigdy nie „nadużywał” ruchu, teraz razem z dziewczyną zapisał się na siłownię i … być może mu się spodobało :). A pisałam wam, że w sierpniu planują ślub?
Kasiu fajnie, że udało ci się zgarnąć ze sobą mamę. Ale wygląda na to, że sama też się za bardzo nie broniła ;). Jak oglądałam zdjęcia z Bolesławca, to przyszło mi na myśl, że dużo podobieństw jest w tych waszych ogródeczkach.
Agnieszko - baw się jutro dobrze, a jak będziesz przypadkiem też we Wrocławiu, to pozdrów skrzaciki :mdr:.
A to coś dla dziewczyn, które mają kłopoty ze spaniem:
http://noizz.pl/zdrowie/zwalcz-bezse...minute/6hryh4p
Agnieszko ja dziś cały dzień szalałam w ogrodzie w pewnym monecie usiadłam i mówię ,że coś mnie noga boli sąsiadce." No dziwy , ty babo szalejesz z taczką , łopatą ,grabiami, motyczkami , na koniec włączyła turbo w kosiarce i zdziwiona ,że jej noga boli!!! a co ty masz 18 lat?" Toż mam nawet 2 razy plus vat. Ale zrobiłam wszystko co zamierzałam. Teraz wykapana i po jedzeniu , ( tym razem głupot nie ma) padnę zaraz do łóżka!!1
Super Kasiuniu ,że mamę ze sobą wieziesz!!! Roślinki mam nadzieję,że sie przyjmą u Ciebie , pomimo tej drogi
Maniusiu , jak piszesz o tym Sucharku , to jakoś go bardzo polubiłam no i ta kładka. Oczywiście Ciebie też bardzo lubię, bo piszesz bezpośrednio i rzeczowo.
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłej niedzieli..
Jestem w domciu ...całusy i pozdrowienia
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
1 załącznik(ów)
Dziewczyny moje kochane przyszłam i ja pomachać łapką.....na razie,bo jutro powinnam już mieć czas na pisanie.
Mąż miał trzy dni wolne,to ciął palety w ogródku,a ja zwoziłam pocięte drzewo i układałam w piwnicy-jestem tak wieczorami zmęczona,a szczególnie plecy mnie bolą-nie mam wtedy sił siedzieć przy komputerze.Jutro niedziela-czas na odpoczynek,to postaram się zaległości nadrobić.Będzie teraz łatwiej,bo dzisiaj syn kupił sobie nowego laptopa:D
Idę spać,bo nosem zaraz w klawiaturę zaryję:(
Pamiętam o Was i buziaki zostawiam.
Załącznik 36125
Witam was i korzystajac z tego, ze bardzo wczesnie sie dzis obudzilam witam was kawusia...
http://www.pozytywniej.pl/upload/4d2...f165d69741.jpg
Niezupelnie co prawda zgadzam sie z tym, co mowi ta sentencja ...ale co tam!
Dla mnie wczesne wstawanie rano ma sens...bo dzien jest wtedy dluzszy!:mdr:
Dobrej niedzieli!:money:
Witam :) zaraz wyruszamy w drogę, wpadłam tylko Kasinej kawki łyknąć :)
Krysiu, w tym sierpniu Twój syn bierze ślub???
Cytat:
Zamieszczone przez
gamma56
Maniusiu...
mysle ze wrzucisz nam ten filmik na fb ... ja moze wrzuce swoja wnusie jak wlazlado klatki i spiewa...
Gammo jasne że wrzucę, dziewczyny będą montować dzisiaj
Kasiu, widać po kim masz ogródkową pasję :)
Laugi , dzięki
Krysiu, aktorka ze mnie jak..... Mam nadzieję, że filmu nie popsuję
Jolu, super, że masz nowy laptop syna:) może częściej zajrzysz :)