Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Rene...
przytulam i czekam na dobre wiesci ...
Agnieszko...
ja z wesel dzieci wymiksowalam sie calkowicie ... zaproponowalam, ze jak cos beda potrzebowac , to jestem do ich dyspozycji , ale dalam im calkowicie wolna reke i moze to was oburzy, ale bylo mi to calkiem "na reke"...
Kasiu...
ciesz sie mamusia i do siostry nie "oddawaj " ... ewentualnie na krotko "wypozycz " 
Krysiu...
masz racje smiac sie napewno nie wypada, ale ja tez nie moglam sie powstrzymac od smiechu kiedy sie odwrocilami zobaczylam kolezanke lezaca pod rowerem ...przyznala sie ze chyba ze 20 lat na rowerze nie jezdzila, wiec chyba zapomniala ...
Kalahari...
fajnie , ze jestes specjalistka od "zespolow" bo dzieki temu czasami dowiaduje sie rzeczy o ktorych nie mialam pojecia ...
Mario ...
najwazniejsze , ze znow jestes...
Sabinko...
nie wymyslaj, tylko bierz sie za siebie... ja biore z Ciebie przyklad, wiec nie rozrabiaj i dawaj mi dobry przyklad...

Zamieszczone przez
Laugizorli
Przykładów, że jest nastawiany przeciwko nam są setki. Ale według mnie , wina jest także w znacznej mierze po jego stronie. Nie powinien tak ulegać swojej kobiecie i jej mamie. Powinien mieć własny rozum i rozsądek.
mnie tez czasami "kluja w oczy" pewne zachowania mego syna i kiedy cos jest nie tak, to mam zal przedewszystkim do niego , bo synowa owszem byloby milo gdyby mnie szanowala, ale jesli wlasny syn mnie nie szanuje, to czego oczekiwac od synowej ? jaka kobiete sobie wybral taka ma , ale wylacznie od jego postawy zalezy czy ta kobieta bedzie mnie szanowala czy nie ... napewno nie powinnas ulegac jakimkolwiek zadaniom, masz w koncu jeszcze inne dzieci i o nich tez musisz myslec, a wynajem mieszkania zapewnia wam pieniadze, ktore sa wam napewno potrzebne . bardzo przykra sytuacja z wnusiami, ale nie wiem naprawde jak jabym sie zachowala... napewno staralabym sie uswiadomic synowi, ze chca "ukarac" mnie, a w rzeczywistosci karza wlasne malenstwo, dla ktorego babcia jest wielkim skrbem... Ty cierpisz , a malenstwo choc nie ma narazie swiadomosci tego faktu, to jest ubozsze o babcina milosc i bliskosc...przytulam 
Milego wtorku wszystkim zawzietaskom zycze ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]