Strona 922 z 3048 PierwszyPierwszy ... 422 822 872 912 920 921 922 923 924 932 972 1022 1422 1922 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,211 do 9,220 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Wróciłam z targu, nakupiłam mnóstwo warzyw i owoców, w tym młode ziemniaczki i botwinka- będzie na obiad z jajkiem nie wiem, czy to do końca takie zdrowe...ale za to na pewno smaczne .zaraz zabieram się za porządki. Przyniosłam sobie z ogródka konwalii i pachną tak cudownie, jak tylko konwalie potrafią

Laugi, współczuję. Ja miałam bardzo fajnych teściów

Sabinko, u nas wczoraj i dziś ładnie podlało. Teraz tez się chmurzy i za chwilę będzie padać. Przykro mi z powodu Twojej siostry Nawet jeśli " na własną prośbę" tam trafia, to szkoda, że choruje.

Maniusiu, akie akcje, to fajna sprawa dla dzieciaków, które je lubią, ale nauczyciele, to mają przerąbane

No właśnie Krysiu, nie pamiętam czy pisałaś dokąd się wybierasz?

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie dziewczynki- dzis rano nie stawilam sie na tutaj kawce bo pilam ja razem z moja mamusia, ktora przed godzina "oddalam" siostrze ...a zaraz potem pieklam serniczek zrazem z corcia i plotkowalam o tym i owym...
    Och...jakie mile sercu sa takie momenty!

Agniesiu- zazdraszczam do zielenosci twego samozaparcia-ja przez okres pobytu w Polsce i tego tygodnia z mama tutaj przytylam dwa kilogramy!
    Musze wpisac wynik do tabeli 79 kg! Jak dla mnie to zgroza!
    A za tydzien jade na basenowy urlop do Holandii! Placz i zgrzytanie zebow! I w co ja sie znowu wcisne! Moje spodnie wycieczkowe juz przedtem byly ino ino... Ot- durna baba durna!

Grazynko- wspolczuje takiej tesciowej...ale to tak juz jest...rodziny sie nie wybiera...
    Sabinko- a czemu siostra w szpitalu jest? Z powodu otylosci?

Przytulam was w zgryzotkach dnia codziennego i milego dnia zycze! Trzymajcie sie cieplutko!
    U nas do wczoraj bylo upalnie...a dzis sie (ponoc przejsciowo!) ochlodzilo z lekka!

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Jaki fajny ten królik aż mi sie gęba śmieje od ucha do ucha

Kasiu, to do roboty kochana...sama wiesz, że takie szybkie kilogramy łatwiej się zrzuca. Dasz radę

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko w Marty szkole ogólnie nauczyciele mają "przerąbane", bo jest duży nacisk ze strony dyrekcji, ale naprawdę nie widać po nich że robią to z musu. Jestem dla nich pełna podziwu, że im się chce. Ale młodzież tez jest fajna w większości, ciężkich przypadków wiele nie mają.
    I mają warunki do pracy, szkoła jest nowoczesna, bogato wyposażona, są komputery najnowsze, drukarki 3D, ekrany multimedialne, sala kinowa, scena teatralna itd., dużo można jeszcze wymieniać. Jak na polskie warunki naprawdę super.
    A z takich śmiesznych ciekawostek przy wejściu do szkoły jest wyświetlacz , który co dzień pokzuje nowy cytat motywacyjny
    A pani dyrektor to temat na osobną opowieść...

Mieszka w
    Częstochowa

Laugi, ja akurat teściów nie miałam najgorszych, więc ci bardzo współczuję. Masz rację unikaj kontaktów.

Mieszka w
    Częstochowa

Kaisu, szybko zrzucisz te kiloski,tylko od razu bierz się do roboty,moje już się mocno zadomowiły, ale też spróbuję się ich pozbyć

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam przy wieczornej herbatce!
    Moze byc Figura?

Jutro robie grilla na ogrodzie i dzis sprzetalam na przyjecie gosci. Imprezka bedzie w malym gronie i raczej pod dachem bo jak pisalam-ciut zimno sie zrobilo.
    Mimo zmiany pogody zdecydowalam sie ja zrobic bo jak nie teraz to znowu trzeba by bylo przekladac na czerwiec.
    Za tydzien jedziemy z dwoma innymi malzenstwami (tymi co zawsze) na tradycyjny wyjazd majowy- tym razem nie na weekend tylko na tydzien i troche dalej niz w okolicy-bo az nad Morze Polnocne do tzw Centerparcs... i mamy nadzieje dobrze sie bawic...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    sabinka57 lubi to.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

Ciao,u nas caly dzien leje,zakopalam sie w lozku i ogladam film:intersteller-polecam.jutro mam nadzieje na slonce i na opalanie sie.... acha ,obejrzalam tez "transporterà" ktorego takze polecam....jednym slowem filmowy dzien
    a moze mi polecicie jakis filmik ,buzka!

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

760553__coffee-with-friend_p.jpg

Niedzielne dzień dobry

Brawo, brawo Michał Szpak- trzecie miejsce w głosowaniu publiczności!!!!!!!
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 15-05-2016 o 05:15
    krysiapysia and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam z rana i z przyjemnoscia do twojej kawki Agnieszko sie dosiadam...

Taaa...jak to mowia...nie chwal dnia przed zachodem slonca...

Wczoraj wieczorem gdy zadowolona rozmyslalam juz o urlopie dowiedzialam sie, ze nasz Radek mial stluczke ...i to sluzbowym samochodem malza. Awantura byla nieziemska- bo nasze dziecko- nie sfotografowalo strat na samochodzie u tego czlowieka, w ktorego wjechal i teraz wg mego cholerycznego meza, ten facet ( jakis obcokrajowiec) moze nas naciagnac na megakoszty.
    Nie bylo mnie w domu gdy odbywaly sie te burzliwe dyskusje- dowiedzialam sie po fakcie- ale jestem zla na reakcje meza.

Nasz synek mial bowiem taka historie po raz pierwszy w zyciu, na pewno olbrzymi stres i jestem przekonana, ( z wlasnego doswiadczenia)- ze ostatnia rzecza jaka w takiej sytuacji potrzebujemy to uslyszec od kogos bliskiego, ze...
    jestesmy beznadziejni.
    Nie rozumiem zupelnie, ze moj maz...tego nie rozumie...

Dzis mamy gosci wiec nie chce wyciagac tego tematu ale gotuje sie we mnie i musze do niego wrocic.
    Tylko...czy to cos pomoze?
    Jak nauczyc choleryka by byl spokojnieszy w sytuacjach stresowych?

Uprawnienia umieszczania postów