Strona 935 z 3048 PierwszyPierwszy ... 435 835 885 925 933 934 935 936 937 945 985 1035 1435 1935 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,341 do 9,350 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Madzia, ale zalogowanych użytkowników jest bardzo dużo na forum i mogą do nas zaglądać i robią to, bo z kilkoma mam kontakt na innych watkach. Tak naprawdę to jest male utrudnienie, a za to nie miałybyśmy reklam rożnych specyfików na odchudzanie, które np. pojawiły się w moim pamiętniku, który mam własnie na dla niezalogowanych i kto wie, czy za chwilę nie pojawią się u nas, a to bardzo systematyczne istoty
    Laugizorli lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Wpisałam Cię w tabelkę

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

tylko wpisz wagę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ups, Magda, ja Cię wpisałam do nowej akcji, bo myslałam, że tam nie możesz. Stara akcja kończy się dopiero w czwartek i wtedy wpisujemy wagę

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

w tę sobotę nie było ważenia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, ładna pogoda, trzeba by chyba trochę podziałać

Kasiu – przyjemnego pobytu w pięknej Holandii .

Madziu – co do nowych trendów w literaturze, to nie mogę nic powiedzieć (czy mi się podobają czy nie), bo nie dałam sobie jeszcze szansy sięgnięcia po nie. Ale właściwie to wszystko przede mną . Za fizykę kwantową bardzo cię podziwiam, ale dalej (stety-niestety) zostawiam ją M. Sama wróciłam za to do słuchania wykładów Eckharta Tolle (szczęśliwie przypomniała mi o nim jakaś migawka) - dobrze mi służą, a na pewno dają do myślenia. Ten akurat pasuje chyba trochę do różnych dyskusji, które się tu przewijały.
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Wczoraj na nowo zafrapowało mnie też coś innego. Oglądałam, ale tylko końcówkę programu, więc nie bardzo wiedziałam jaki był zamysł całości, natomiast przypomniał mi pomysł Mariny Abramovic. Swego czasu zaintrygowało mnie to, co zaproponowała - minuta siedzenia naprzeciw siebie i patrzenia w sobie w oczy. Jej performans poruszył wiele z tych osób, które wzięły w nim bezpośredni udział. I tak sobie pomyślałam, że też chciałabym czegoś takiego doświadczyc! No i trochę głupawo przyszło mi na myśl – a co by było gdybyśmy spróbowały? Nie śmiejcie się i nie obruszajcie – to tylko chwilowa myśl, z którą się teraz podzieliłam i zaraz puszczę w niepamięć (chociaż kto wie? ). Ten filmik to przy okazji finał osobistej historii Mariny.
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Jolinko – mimo tych różnych dolegliwościach bólowych naprawdę jesteś bardzo dzielna. Zajęcia w ogródku i przy dzieciach rozumiem – trochę siła wyższa. Ale te kijki? – szacun. Chyba powinnam brać z ciebie przykład. Wprawdzie kijków nie bardzo mogę, ale spacery czy rower? Pogoda kusi, więc też się zmobilizuję . Wodociągi to dobra sprawa, kiepsko tylko, że to wszystko tyle kosztuje. A do tej kliniki to jednak jedź.

Jeżeli chodzi o przeniesienie wątku tylko dla za logowanych, to nie wiem - chyba jednak bliżej mi do tego, co napisała Madzia.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

agnieszko--grazie , juz sie wyprostowalo w tabelce
    i wpisz wage, nie chowaj sie!!!!! nie o to chodzi... w ten sposob dodasz od-wagi innym.(mnie tez)
    krysiu--nie zamykajmy sie-- nigdzie i nigdy .

a eckharta tolle-z przyjemnoscia poznam .
    dzisiaj wieczorem go poslucham i pewnie inne czytajace a nie logujace tez zerkna o co chodzi....

jade do rzymu, kupic buty na slub--jesli jeszcze sa, bo cykam sie i cykam z ich kupnem--powod: czysto finansowy..

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Magda, ja się nie chowam....wagę wpisujemy w czwartek ! a nie dziś ! zresztą spójrz, jestes sama w tabelce wpisana i kasia, która wyjeżdża i tylko dlatego się wpisała
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 22-05-2016 o 10:12
    sabinka57 lubi to.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

agnieszko,
    czyli znowu wszystko mi sie "splatalo"....sorry, poplatalo.
    ok, znaczy sie, ze mam jeszcze pare dni zeby (ewentualnie)zrzucic kilka dkg.

ps. jolinko--ty za duzo pracujesz fizycznie!!! kazda z nas by padla po takich ogrodowo-domowych akrobacjach.
    musisz byc bardziej asertywna ...przede wszystkim zadbac o siebie i swoje dobre samopoczucie, potem dopiero wziac sie za inne sprawy.
    wierz mi, wtedy i lepiej innym pomozesz i zmienia sie oczekiwania(wymagania) wzgledem twojej osoby.

wydaje mi sie, ze za bardzo idziesz "na zywiol" po wlosku sie mowi, ze: trzeba przed soba postawic slupki...
    ciao
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Joluś, Madzia ma świętą rację
    sabinka57 and kalahari like this.

Uprawnienia umieszczania postów