Strona 947 z 3048 PierwszyPierwszy ... 447 847 897 937 945 946 947 948 949 957 997 1047 1447 1947 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,461 do 9,470 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry

Agnieszko ...
    dzieki za kawe i za zyczenia dobrego dnia ... Tobie oczywiscie tez dobrego dnia zycze... znow brutalnie mi uswiadomilas jak szybko uplywa czas ... przeciez tylko co dopasowywalas sie do nowego planu lekcji po wakacjach a tu wakacje zunow tuz tuz... to naprawde niesamowite jak cytujac Zenie "jakze szybko kreci sie moja matka Ziemia..."

Maniusiu...
    Twoje z kolei fotki nastrajaja mnie do refleksji jak potezna jes sila natury... czlowiekowi wydaje sie ze jest taki madry ... ze zglebia najglebsze tajniki wiedzy , ze wiele potrafi i moze sobie tyyyle podporzadkowac, a tu.... guzik z petelka... niewyobrazalna moc ma natura i czlowiek z jej potega najczesciej przegrywa... moze jedynie z rozdziawiona buzia obserwowac jej kaprysy...

Grazynko...
    musze przyznac, ze Twoj opis sytuacji w szkole troche mnie zaniepokoil, ale pomyslalam sobie podobnie jak Agnieszka... jako matki czesto rzucamy sie jak lwice w obronie naszego potomstwa kiedy widzimy lub chocby tylko przewidujemy ze spotyka je niesprawiedliwosc, ale byc moze warto jeszcze raz dokladnie i spokojniej wszystkiemu sie przyjzec. moze nie wszystko dokonca w rzeczywistosci tak wlasnie wyglada ? Pozwol tej Pani sie obronic ... posluchaj jak wyjasni opisane przez ciebie zajscia . Zdanie Agnieszki jest glosem z drugiej strony... ona ma do czynienia na codzien z podobnymi sytuacjami i wie jak bardzo krzywdzacea moze byc reakcja matki , choc napewno wynikajaca tylko i wylacznie z troski o dobro wlasnego dzieckaa... bycmoze wlasnie Ty masz racje, ale napewno interwencje w tej sprawie warto jeszcze raz dokladnie przemyslec...

Jolinko...
    piekne zakatki, ale nie wyobrazam sobie jak moglas przez tyle lat nie odwiedzic pieknego zakatka swego miasta ... a swoja droga zdjecie z lotu ptaka tez pstryknelas ?

Smigam juz do pracy ...milego dnia wszystkim zycze ...
    Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 30-05-2016 o 06:32
    Jolinkaa and kalahari like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Agnieszko kochanie, ja mam jeszcze inne dzieci i nigdy nie miałam takich problemów z żadnym nauczycielem. Wręcz przeciwnie, wszyscy nauczyciele moich dzieci często narzekali na moje dzieciaki, ale zawsze podkreślali że gdyby wszyscy rodzice byli tacy jak ja to życie nauczycieli było by sielanką. Ja zrobiłam wszystko by jej pomóc, kupowałam książki za własne pieniądze jak pracować z trudnymi dziećmi, często na jej prośbę rozmawiałam z dzieciakami w klasie, wspierałam ja jak mogłam i co . Usłyszałam ,że mam papiery, które sama wyrobiłam,że Maksio jest niedorozwinięty i teraz mam za swoje i to co napisane ma gdzieś i będzie robiła co chce i jak chce .Asystentce Maksia kazała chodzić z każdym chłopcem do łazienki i ma sprawdzać czy chłopcy nie obsikują sedesu. To jest podłe i niegodne zachowania nauczyciela. Wogóle traktuje ją jak swoją służącą. Przykro na to patrzeć! Czy Ty byś tak postępowała???

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Laugi, może ta pani powinna skorzystać z urlopu zdrowotnego, praca w szkole wyczerpuje.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Kasiu, twoja Mona Lisa mnie powaliła
    Kalhari, bardzo ładny kostium, niezwykle elegancki
    gamma56 and kalahari like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez Laugizorli Zobacz posta
    kupowałam książki za własne pieniądze jak pracować z trudnymi dziećmi,
    , oj kochana, jakby mi rodzic przynosił takie książki, to chyba tez przestałabym go lubić , ale masz rację- nie wolno odgrywać się na dzieciach, to niedopuszczalne i niegodne nauczyciela.
    gruschka and gamma56 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Pozdrawiam ze szkolnej ławy. .. mam przerwę śniadaniowa i popijam właśnie herbatkę z nowego termosu zakupionego w muzeum van Gogha...

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
    gamma56 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    , oj kochana, jakby mi rodzic przynosił takie książki, to chyba tez przestałabym go lubić , ale masz rację- nie wolno odgrywać się na dzieciach, to niedopuszczalne i niegodne nauczyciela.

Właśnie nie wiem o czym z nią rozmawiać, bo jeśli ja jej mówię, że nie powinna o moim dziecku mówić osobom obcym,że mały jest upośledzony i że to mnie bardzo zraniło. To odpowiedz. Oj miałabym się czym przejmować, wy wszyscy mnie ranicie i jakoś ja nic z tym nie robię. To jak ja mam do niej mówić????
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Laugi, własnie tak jej to powiedz jak nam opowiadasz- że bardzo rani Ciebie i Twojego syna, że nie ma prawa rozmawiać z innymi rodzicami na temat Twój i Maksia. W ogóle jak czytam o całej sytuacji, to jestem zdumiona. Nigdy nie spotkałam się z sytuacją żeby nauczyciel rozmawiał na temat jakiegoś dziecka z kimś postronnym! To jakieś chore jest...Pozdrawiam Cię, lecę do pracy

Kasiu, kubek świetny,,,kocham van Gogha

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    zaraz wychodzę i nie mam czasu napisać więcej ale Agnieszko trzymam od rana kciuki za twojego Kubę - pewnie zbytecznie bo i tak zda ale przynajmniej będzie mi się wydawało, że zdał dzięki moim kciukom

Uprawnienia umieszczania postów