Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszko ...
dzieki za kawe i za zyczenia dobrego dnia ... Tobie oczywiscie tez dobrego dnia zycze... znow brutalnie mi uswiadomilas jak szybko uplywa czas ... przeciez tylko co dopasowywalas sie do nowego planu lekcji po wakacjach a tu wakacje zunow tuz tuz... to naprawde niesamowite jak cytujac Zenie "jakze szybko kreci sie moja matka Ziemia..."
Maniusiu...
Twoje z kolei fotki nastrajaja mnie do refleksji jak potezna jes sila natury... czlowiekowi wydaje sie ze jest taki madry ... ze zglebia najglebsze tajniki wiedzy , ze wiele potrafi i moze sobie tyyyle podporzadkowac, a tu.... guzik z petelka... niewyobrazalna moc ma natura i czlowiek z jej potega najczesciej przegrywa... moze jedynie z rozdziawiona buzia obserwowac jej kaprysy...
Grazynko...
musze przyznac, ze Twoj opis sytuacji w szkole troche mnie zaniepokoil, ale pomyslalam sobie podobnie jak Agnieszka... jako matki czesto rzucamy sie jak lwice w obronie naszego potomstwa kiedy widzimy lub chocby tylko przewidujemy ze spotyka je niesprawiedliwosc, ale byc moze warto jeszcze raz dokladnie i spokojniej wszystkiemu sie przyjzec. moze nie wszystko dokonca w rzeczywistosci tak wlasnie wyglada ? Pozwol tej Pani sie obronic ... posluchaj jak wyjasni opisane przez ciebie zajscia . Zdanie Agnieszki jest glosem z drugiej strony... ona ma do czynienia na codzien z podobnymi sytuacjami i wie jak bardzo krzywdzacea moze byc reakcja matki , choc napewno wynikajaca tylko i wylacznie z troski o dobro wlasnego dzieckaa... bycmoze wlasnie Ty masz racje, ale napewno interwencje w tej sprawie warto jeszcze raz dokladnie przemyslec...
Jolinko...
piekne zakatki, ale nie wyobrazam sobie jak moglas przez tyle lat nie odwiedzic pieknego zakatka swego miasta ... a swoja droga zdjecie z lotu ptaka tez pstryknelas ?
Smigam juz do pracy ...milego dnia wszystkim zycze ...
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 30-05-2016 o 06:32
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]