Strona 948 z 3048 PierwszyPierwszy ... 448 848 898 938 946 947 948 949 950 958 998 1048 1448 1948 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,471 do 9,480 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

ale mi się wielkie litery zrobiły !!!!
    Agnieszka111 lubi to.

JuliaJot jest nieaktywny Nowy na forum

Powodzenia, moje kciuki też wspierają! Jak tam Wasza aktywność dziś? U mnie już zaliczone 30 minut biegania i rozciąganie. Idealna pogoda na dres i obuwie sportowe. Mimo, że poniedziałek to wyjątkowo mam chęci do wszystkiego. Wstałam, zrobiłam sobie porządne śniadanie z serkiem wiejskim, kiełkami brokuł i rzodkiewką. Nie musiałam przyprawiać pieprzem, bo kiełki i rzodkiewka były ostre. Później tabletka Trizera, woda i w drogę. Zawiązałam buty, włączyłam muzykę i biegałam po parku. W sumie nie byłam jedyna, która zauważyła, że dziś dobry dzień na bieganie. Bardzo mi się podoba jak każdy biegający wita się ze sobą.
    gamma56 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Agusiu...twój synek to mądry chłopak i na pewno super mu pójdzie!

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Grazynko-jak tylko znajdę czas to na dniach napisze ci o mym Radku...jak to z nim bylo...

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Zarlo się frytki zarlo... I teraz się prawie 82kg wazy...buuuuuuuu!

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, no właśnie, Ty najbardziej pomożesz Grażynie, bo przecież masz sama doświadczenie matczyne.
    Frytki??? Ło Matko, to fryty są !!! Nigdy w życiu nie widziałam czegoś podobnego! Tak lubię, że pewnie tez nie mogłabym się oprzeć

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Te na zdjęciu Aguś to są sztuczne i stoją przed frytkarnia dla ozdoby ale ja zjadłam chwilę po zrobieniu tej fotki wcale dużo mniejsze
    I to z majonezem. ..flamandzkim majonezem!

Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 30-05-2016 o 21:41
    Jolinkaa, gamma56 and Agnieszka111 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Grażynko, ta nauczycielka nie powinna zajmować się dziećmi, u mnie w całym toku edukacji nigdy żaden wychowawca nie nawspomina nic o innym uczniu. No raz się zdarzyło ale było to za zgodą rodziców ( dziewczyna uciekla z domu)
    A mówienie o uczniu że jest upośledzony - tragedia !!!!
    Koniecznie z nią porozmawiaj , tak jak mówi Aga, doświadczony pedagog.

Aga, trzymam kciuki za Kube
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    Grażynko, ta nauczycielka nie powinna zajmować się dziećmi, u mnie w całym toku edukacji nigdy żaden wychowawca nie nawspomina nic o innym uczniu. No raz się zdarzyło ale było to za zgodą rodziców ( dziewczyna uciekla z domu)
    A mówienie o uczniu że jest upośledzony - tragedia !!!!
    Koniecznie z nią porozmawiaj , tak jak mówi Aga, doświadczony pedagog.

Aga, trzymam kciuki za Kube

Ale co mam z nią rozmawiać, jak mi na to odpowiedziała ,że ona nic złego nie zrobiła i ja szukam nie wiadomo czego. I może robić jak chce. Gdyby powiedziała np. no faktycznie może faktycznie źle postąpiłam , ale na pewno nie chciałam nic złego. Ale atakowanie mnie, że ja jestem winna to lekka przesada. I kazała mi kontaktować się z sobą w piątek popołudniu , bo nie ma czasu na jakieś głupoty. Najpierw upokorzyła moje dziecko a następnie mnie.

Na razie się zastanawiam w jakieś formie mam to napisać. W sumie 4 lata temu miałam problemy z jej mężem. Ale pogadałam z nim parę razy i teraz nie mam z nim najmniejszych problemów. Kubuś przyleciał do Polski i zaczął naukę od V klasy. Na koniec roku chciał mu postawić 1 z techniki, bo... nie miał książeczki z karty rowerowej z ..IV klasy oddanej w IV klasie. Powiedziałam,że sobie może postawić 1 a nie Kubusiowi i miał całą V klasę aby poinformować Kubusia ,że będzie od niego wymagał zaliczeń z IV klasy. Dlaczego ani Kubusia ani mnie o tym nie informował spytałam? Odpowiedz , bo ja zapomniałem że Kuba nie chodził do IV klasy. Ale potem wszystko ogarnęliśmy wspólnie i Kubuś miał 3 na koniec. Teraz uczy Kubusia fizyki i mały dobrze się uczy u niego. A facet przyznał się do błędu i nie było problemu. A teraz żonusia w akcji.

Dziś u nas pohukuje i pogrzmiewa w niebie i jest potwornie duszno... A właśnie zauważyłam ,że piwonie zakwitły!!!
    Pozdrawiam.

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Cytat Zamieszczone przez JuliaJot Zobacz posta
    Powodzenia, moje kciuki też wspierają! Jak tam Wasza aktywność dziś? U mnie już zaliczone 30 minut biegania i rozciąganie. Idealna pogoda na dres i obuwie sportowe. Mimo, że poniedziałek to wyjątkowo mam chęci do wszystkiego. Wstałam, zrobiłam sobie porządne śniadanie z serkiem wiejskim, kiełkami brokuł i rzodkiewką. Nie musiałam przyprawiać pieprzem, bo kiełki i rzodkiewka były ostre. Później tabletka Trizera, woda i w drogę. Zawiązałam buty, włączyłam muzykę i biegałam po parku. W sumie nie byłam jedyna, która zauważyła, że dziś dobry dzień na bieganie. Bardzo mi się podoba jak każdy biegający wita się ze sobą.
    To zrób jeszcze parę okrążeń za nas , a Trizera nie zapomnij!!! Do widzenia

Uprawnienia umieszczania postów