Strona 949 z 3048 PierwszyPierwszy ... 449 849 899 939 947 948 949 950 951 959 999 1049 1449 1949 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,481 do 9,490 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

hi hi Kasiu...a ja myślałam,że takie wielkie fryty wszamałaś

Grażynko, przydałaby się rozmowa z wychowawczynią przy osobie życzliwej Twojemu synowi, np. w obecności pedagoga, psychologa .Może któryś z nich pomógłby w rozwiązaniu tego konfliktu, bo tak czy siak, wszystko odbija się na dziecku.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Ja też myślałam, że to takie fryty
    w Holandii mi frytki z majonezem smakowąły, w kraju nie
    Sucharkowi wczoraj zrobiłam z sosem tysiąca wysp(Majonez z keczupem) i tez mówił że dobre

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    hi hi Kasiu...a ja myślałam,że takie wielkie fryty wszamałaś

Grażynko, przydałaby się rozmowa z wychowawczynią przy osobie życzliwej Twojemu synowi, np. w obecności pedagoga, psychologa .Może któryś z nich pomógłby w rozwiązaniu tego konfliktu, bo tak czy siak, wszystko odbija się na dziecku.
    Ja już rozmawiałam z bardzo pozytywnymi ludźmi ze szkoły i oni nie chcą w to się mieszać, bo to i tak nic nie daje. Dyrektor mówiła ,że już straciła do niej cierpliwość , że żadne argumenty do niej nie trafiają nawet psycholog specjalnie sprowadzony z Białegostoku. Tłumaczyła mi ,że nie może pozwalać aby w jej szkole działy się takie rzeczy. W sumie też straciła do niej cierpliwość. Według mnie kobieta powinna wsiąść roczny urlop i zregenerować się normalnie, przecież ma do tego prawo. To by było z pożytkiem dla wszystkich. Bardzo trudna sytuacja, a dziś pytałam Anię czy faktycznie chodzi z chłopakami do ubikacji, potwierdziła , ale jej to wcale nie przeszkadza. Dobra z niej dziewczyna widać. Dobrze ,że Maksio jest pod opieką Ani.

U nas spadł cudny mocny deszczyk i jest cudnie!!!! Można sadzić wszystko w ogrodzie, bo za gęsto posadziłam w folii niestety. Śpiewnik oddany już do druku, w sumie pierwszy raz coś takiego robiłam. Tytuł LATO POD ZIELONYM DĘBEM 2016 . Wyszedł taki jak zamierzałam!!! Jutro prawdopodobnie zebranie sołeckie. Dziś jeszcze kosiłam trawę u koleżanki, ma złamaną niedawno rękę i szkoda mi jej się zrobiło. A jeszcze na jutro pracę na konkurs trzeba zdać. Ale już mi lżej!!!Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Laugizorli ; 30-05-2016 o 16:49

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Witam dziewczynki w nowym dniu

kawa.jpg

Kasiu, fotki przepiękne, znaczy się wyjazd udany

Ja mam dziś krótki dzień w pracy, ale po południu próba przedstawienia . Wczoraj wieczorem spadł długo oczekiwany deszcz i nareszcie wszystko porządnie podlało Było tez trochę grzmotów, więc i powietrze zrobiło się przyjemniejsze do oddychania. Wczoraj w tym upale i duchocie zrobiłam godzinę NW , normalnie myślałam, że ducha wyzionę

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Kochana Agnieszko a czemu tak wcześnie wstajesz?? Bardzo dziękuje za kawusię jednak. U mnie było podobnie. Poczułam taką ulgę po duchocie, że ... do wieczora walczyłam ze snem. W sumie Maksio poczuł wolność, co skrzętnie wykorzystał. A za co potem został podsumowany. W sumie zgodził się ,że zabranie gierki i całkowity zakaz zbliżania się do komputera to bardzo dobrze dla jego osoby.

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie w sprawie Maksia. Dla mnie to bardzo wiele . Ta sytuacja jest jak z pewną częścią ciała. "Jakbyś się człowieku nie kręcił to pupa zawsze z tyłu. "

Dziś panuje przyjemny chłodek a ja... jakaś zapuchnięta i jakieś dolegliwości żołądkowe. Może , że znowu zaczęłam ćwiczyć i jeść błonnik?? Zobaczymy. Na razie powlokę się na orbitek.

. Bardzo miłego wtoreczku Wam życzę!!!

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Grażynko, wstaję tak wcześnie, bo po prostu tak mam...od początku swojego świata Lubię to, już się przyzwyczaiłam, mam długi dzień...no i mogę od rana poklikać W dzień nie bardzo mi się chce,a często nie mam czasu, a wieczór spędzam z książką i mężem
    Jolinkaa, Laugizorli and gamma56 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam i ja w ten majowy poranek!
    U nas dosc chlodnawy i mokry...
    Swoja droga to niesamowite jak ten czas leci...matko jedyna!- jutro juz 1 czerwca.
    Lubie te date bo 29 lat temu zostalam w ten dzien mama. Najstarszy wiec ma urodzinki i zawsze marudzil, ze w jego swieto brat i siostra tez dostawali prezenty!

Agnieszko- dzieki za kawke...powiedz- no i jak poszlo Kubie? Wynikow pewnie nie ma- no ale jak on sam ocenia egzamin?

Grazynko- podziwiam cie za aktywnosc z rana...ja tam o tej porze nadaje sie tylko do klikania w klawiature!
    No i do picia kawki rzecz jasna!

Wczorajszy dzien mialam tak intensywny, ze nawet nie mialam sily wieczorem tu zagladnac. Po szkole pognalam na ostatni zabieg akupunktury i musze przyznac, ze autentycznie mi ona pomogla...od tego czasu-odkad ja mialam tylko raz bolala mnie glowa i musialam wziac tabletke. A wczesniej lykalam leki przeciwbolowe kilka razy w tygodniu.
    A bole w karku zupelnie ustaly!
    Po akupunkturze bylam na basenie na gimnastyce w wodzie a w drodze powrotnej zajechalam na ogrod- niestety lalo jak z cebra wiec tylko zerwalam piwonii i postanowilam zrobic wieksze zakupy w Aldiku -skoro juz bylam samochodem!

Do domu dotarlam kolo 22giej i padlam na nos.

Dzis moze bedzie ciut luzniej- ale po szkole mam jeszcze moja pania psycholog... rozmowy z nia zawsze mna mocno poruszaja...
    No nic to...damy rade!

Zycze wam dziewuszki milego dnia!

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

To dla was dziewczynki z mojego ogrodka na dobry poczatek dnia!

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
    Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 31-05-2016 o 05:54

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, wczorajsza część, to była ta trochę łatwiejsza dla Kuby, bo polegała na rozmowie. On to lubi, jest dość optymistycznie nastawiony, że dobrze mu poszło. Druga część- pisemna jest w sobotę. To nie jest łatwy egzamin, więc liczymy się z tym, że go nie zda, ale chce próbować, a gdyby się tfu, tfu nie udało, to będzie miał doświadczenie na kolejny termin

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej dziewczyny
    Kasiu, mnie przeraża jak ten czas szybko leci, dopiero się rok zaczynała już prawie połowa za nami.
    już w przyszłym tygodniu moja córcia jedzie na tygodniowy plener malarski i ... wakacje. i polowa szkoły za nią...
    Agnieszko - gratulacje dla Kuby

Uprawnienia umieszczania postów