Strona 95 z 3048 PierwszyPierwszy ... 45 85 93 94 95 96 97 105 145 195 595 1095 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 941 do 950 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Sabinko cokolwiek nie postanowisz będę Ci wspierac i dopingować. Moim skromnym zdaniem sterydy możesz oszukać tylko większą aktywnością fizyczną, ja bym zrobiła jeszcze jeden dzień na 100-ce i policzyła ile kalorii zjadasz.Może tu tkwi bląd.
    Na e-bayu mozna kupić swietne urządzenie , które "zlicza" naszą całodzienna aktywność, czytałam o nim kilka lat temu.Może warto by było się za tym rozejrzeć, tak mi wpadło do głowy.

Awatar Natka55

Kasiu jak się cieszę ,że tak pomyslnie się u Ciebie wyjaśniło.Po cichu miałam nadzieję, że tak własnie bedzie, tym bardziej ,że Twoja praca była dla Ciebie jednym wielkiem pasmem stresu.Oczywiście gratuluję spadku wagi, nawet mały spadeczek cieszy.
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar Natka55

Jolinko od poniedziałku działam w zakresie breloczka dla synka, wici rozesłałam,młodzież się dowie u źródla.
    Mam nadzieję ,że dzisiaj będzie lepsza noc.Mam pytanie czy czytałaś o urynoterapii?
    Wczoraj wpadła mi w ręce książka Pani dr Górnickiej i poleca ją na wiele dolegliwości min. na kamienie nerkowe.Jakby Cię coś interesowało , daj znać poskanuję info z książki.
    Jolinkaa lubi to.

Awatar Natka55

Krysiu mam nadzieję ,że rehabilitacja chociaż troche pomogła na kolanko.Ja polecam Ci lampę na podczerwień , bardzo dobrze się sprawdza , można w domu uzywać .Ja po 10 zabiegach na kolano , a miałam prady, laser i podczerwień odczułam dużą róznicę.Najlepiej jednak zadziałały na mnie ćwiczenia na siłowni, teraz już kolano praktycznie nie boli.W ubiegłym roku o tej porze ledwie wchodziłam po schodach.

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Jesli to byly dla mnie zyczenia, to bardzo bardzo dziekuje ale ja nie mam dzis urodzin...

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Aaaa teraz juz wiem, to nie dla mnie te zyczenia, ale tak czy tak dziekuje

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczynki kochane – dziękuję, że wypowiedziałyście się na temat. Agnieszko, Kasiu, Natko – właściwie każda z Was mnie przekonała swoimi racjami. Jak to przemyślałam, to doszłam do wniosku, że chyba powinnam się uelastycznić i może zobaczyć jak to faktycznie jest na fb .

Natko jak się zmobilizuje, to się do Ciebie zgłoszę. Z kolankiem jest nieźle. Mam te zabiegi o których piszesz. Zostały mi jeszcze dwa. Poza tym masz rację - trzeba je też rozruszać. No i do tego dieta, dieta i jeszcze raz dieta.

Gammo – dobrze, ze ta nasza Natka jest taka spostrzegawcza. Też gratuluję spadku! Wolę stopkę (suwaczki są dla mnie za bardzo kolorowe i już zupełnie nie kontroluję tego, co się na nich pojawia) a mimo to ślepa kura ze mnie .

Bbaaju – skoro tak już Ci pozyczyłyśmy, to może zdradzisz, kiedy faktycznie te Twoje urodziny wypadają?
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar Natka55

Krysiu tu mam cos dla Ciebie na rozruszanie kolana.
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Bbaju, mam nadzieję, że trafiłam sprawdź wiadomość na fb. Jeśli tak, to wyślę Ci zaproszenie, a potem do grupy też
    Kryniu, fb ma wiele zalet, i jedną wielka wadę- jak się człowiek w niego wciągnie, to trudno mu się oderwać, szczególnie w takiej aktywnej grupie jak nasza

Awatar Natka55

Krysiu tu mam cos dla Ciebie na rozruszanie kolana.
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    krysiapysia and bbaaja like this.

Uprawnienia umieszczania postów