69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Sabinko cokolwiek nie postanowisz będę Ci wspierac i dopingować. Moim skromnym zdaniem sterydy możesz oszukać tylko większą aktywnością fizyczną, ja bym zrobiła jeszcze jeden dzień na 100-ce i policzyła ile kalorii zjadasz.Może tu tkwi bląd.
Na e-bayu mozna kupić swietne urządzenie , które "zlicza" naszą całodzienna aktywność, czytałam o nim kilka lat temu.Może warto by było się za tym rozejrzeć, tak mi wpadło do głowy.
-
Kasiu jak się cieszę ,że tak pomyslnie się u Ciebie wyjaśniło.Po cichu miałam nadzieję, że tak własnie bedzie, tym bardziej ,że Twoja praca była dla Ciebie jednym wielkiem pasmem stresu.Oczywiście gratuluję spadku wagi, nawet mały spadeczek cieszy.
-
Jolinko od poniedziałku działam w zakresie breloczka dla synka, wici rozesłałam,młodzież się dowie u źródla.
Mam nadzieję ,że dzisiaj będzie lepsza noc.Mam pytanie czy czytałaś o urynoterapii?
Wczoraj wpadła mi w ręce książka Pani dr Górnickiej i poleca ją na wiele dolegliwości min. na kamienie nerkowe.Jakby Cię coś interesowało , daj znać poskanuję info z książki.
-
Krysiu mam nadzieję ,że rehabilitacja chociaż troche pomogła na kolanko.Ja polecam Ci lampę na podczerwień , bardzo dobrze się sprawdza , można w domu uzywać .Ja po 10 zabiegach na kolano , a miałam prady, laser i podczerwień odczułam dużą róznicę.Najlepiej jednak zadziałały na mnie ćwiczenia na siłowni, teraz już kolano praktycznie nie boli.W ubiegłym roku o tej porze ledwie wchodziłam po schodach.
-
Jesli to byly dla mnie zyczenia, to bardzo bardzo dziekuje
ale ja nie mam dzis urodzin...
-
Aaaa teraz juz wiem, to nie dla mnie te zyczenia, ale tak czy tak dziekuje
-
Dziewczynki kochane – dziękuję, że wypowiedziałyście się na temat. Agnieszko, Kasiu, Natko – właściwie każda z Was mnie przekonała swoimi racjami. Jak to przemyślałam, to doszłam do wniosku, że chyba powinnam się uelastycznić i może zobaczyć jak to faktycznie jest na fb
.
Natko jak się zmobilizuje, to się do Ciebie zgłoszę. Z kolankiem jest nieźle. Mam te zabiegi o których piszesz. Zostały mi jeszcze dwa. Poza tym masz rację - trzeba je też rozruszać. No i do tego dieta, dieta i jeszcze raz dieta.
Gammo – dobrze, ze ta nasza Natka jest taka spostrzegawcza. Też gratuluję spadku! Wolę stopkę (suwaczki są dla mnie za bardzo kolorowe i już zupełnie nie kontroluję tego, co się na nich pojawia) a mimo to ślepa kura ze mnie
.
Bbaaju – skoro tak już Ci pozyczyłyśmy, to może zdradzisz, kiedy faktycznie te Twoje urodziny wypadają?
-
Krysiu tu mam cos dla Ciebie na rozruszanie kolana.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Bbaju, mam nadzieję, że trafiłam
sprawdź wiadomość na fb. Jeśli tak, to wyślę Ci zaproszenie, a potem do grupy też 
Kryniu, fb ma wiele zalet, i jedną wielka wadę- jak się człowiek w niego wciągnie, to trudno mu się oderwać, szczególnie w takiej aktywnej grupie jak nasza
-
Krysiu tu mam cos dla Ciebie na rozruszanie kolana.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Uprawnienia umieszczania postów