Strona 953 z 3048 PierwszyPierwszy ... 453 853 903 943 951 952 953 954 955 963 1003 1053 1453 1953 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,521 do 9,530 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Maniusiu, gratulacje dla córki świetny wynik. U kuby tez nieźle, oczywiście trochę gorzej niż w gimnazjum, ale walczy Dla niego, ta pierwsza klasa LO była dość przełomowa- dużo dzieje się z jego organizmem, i chyba ten organizm i jego problemy wygrywają ze wszystkim Mam nadzieję, że w drugiej będzie mu łatwiej. Choć i tak nie mam co narzekać, bo oceny ma bardzo dobre, jaka będzie średnia jeszcze do końca nie wie,
    Teraz kapusta jest bardzo smaczna, bo juz nie sypana, na pewno taką samą dobra zrobisz No i kapusty trzeba jeść jak najwięcej gdy się odchudzamy

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ja wczoraj też byłam na zebraniu u Kuby, i też była garstka rodziców, ale moim zdaniem, to efekt dziennika elektronicznego, przez który rodzice wiedzą wszystko na bieżąco i uważają, że już nie warto chodzić do szkoły.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko u nas nie ma dzienników elektronicznych ...

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie dziewuszki!

Agusiu zawsze rozczulasz mnie ta swoja kawka...i lubie bardzo te nasza tradycje
    ... a nawolywac do pisania?
    Juz wiecej nie zamierzam!

Tez mam nadzieje, ze Reginka zbierze sie i raz jeszcze napisze to co jej bylo wazne do napisania...

Temat odchudzania? No coz...kazda ma z nas taka faze, gdy jest to jej temat wiodacy w zyciu i fazy, gdy ten temat jej...zwisa i powiewa!
    Ja troche pisalam o powrocie do "trzymania sie regul" u siebie na watku, zaczelam tez pisac co jem...bardzo chcialabym odwrocic trend wzrostowy i spowodowac aby waga znow zaczela mi spadac.
    Przywiozlam po urlopie, jak zwykle zreszta, nadbagaz... ale juz go pogonilam!
    Wage mam taka jak w suwaczku...ale nie jest to wynik , ktory mnie zadawala. Moje wszystkie ciuszki nie pasuja mi na te 79 kg ...musze wiec zrzucic kilka kilogramow koniecznie!

Maria miala wczoraj urodziny dziewczynki. Zobaczylam to wieczorem dopiero na fb... Iwonko...

Awatar Rene65
    Rene65 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wilkowice

Cytat Zamieszczone przez Laugizorli Zobacz posta
    Kasiu faktycznie widłak jest korzystny!!! Ja mam sporo skrzypu w ogrodzie i też jest dość dobry. Nie walczę z nim i go polubiłam. Ty Kasiu tak chorujesz kochanie??? Zmartwiłaś mnie...
    Nie ja, mąż ma nowotwór wątroby

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Nie mam Marii na fb, więc nic nie wiedziałam, ale oczywiście dołaczam się do życzeń zdrowia i radości, szczęścia i miłości

Kasiu, ja też nie zamierzam nawoływać do pisania - jestem konsekwentna prawie we wszystkim ...to tylko stwierdzenie niestety smutnego faktu

Maniusiu, u nas we wszystkich szkołach są takie dzienniki- oprócz naszej, ale to dlatego, że nasi rodzice w większości nie mają dostępu do komputerów . Jako matka bardzo sobie chwalę te dzienniki, bo nawet wiem jaki temat lekcji realizuje nl, co dzieciaki mają zadane, kiedy sprawdziany, no i na bieżąco wszystkie oceny .

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Agnieszko ...
    dzieki za poranna kawe... przyda sie chyba wszystkim taki rozrusznik...
    prosisz abym odtworzyla swego posta...wiesz chyba sama najlepiej ze tak siepoprostu nie da .bo pisze zawsze pod natchnieniemchwili, akiedy wszystko tak nagle sie rozsypie, raczej trudno to znow ladnie do kupy pozbierac ...

Rene...
    napewno w zaprzepaszczonym poscie pisalam do Ciebie, bo nagle odkrylam, ze mieszkasz w Wilkowicach, a ja przed ponad 40 laty niespelna 10 km od Wilkowic a dokladnie w Buczkowicach przezywalam swoja wielka , szalona i niestety jak sie okazaloniezbyt madra milosc...moj wybranek pochodzili z tego co wiem do dzis dnia mieszka w Pietrzykowicach ... a to tez rzut beretem od Ciebie ...
    link o widlaku bardzo interesujacy... zamierzam wiecej poczytac o tym ziolku...

Kalahari...
    pisalam tez o Twoim stroju na ten wielki dzien... wszystko bardzo mi sie podoba, ale ten fason , niestety moge tylo podziwiac na wieszakach lub manekinach ... ja w takim wygladam wrecz koszmarnie, oj nie przepraszam ... takie buty sa dla mniewymarzone i pasuja do mego stylu , figury i wzrostu ...

Grazynko...
    kiedys tez tak sobie myslalam...
    Cytat Zamieszczone przez Laugizorli Zobacz posta
    niektórzy rodzice wcale nie interesują się swoimi dziećmi, ja tego nie rozumiem. Wiem od Ani ,że niektóre dzieci.... nagminnie nie mają odrobionych lekcji domowych. A potem się dzieciom dziwią !!!!! .... Ale bycie z dzieciakami to nasze najważniejsze prawo i szczęście. Możemy z nimi się bawić w domu i na podwórku, możemy z nimi zwiedzać dokładnie okolice, oglądać bajki. Nawet odrabianie lekcji jest świetne. Mamy możliwość bardziej swoje dziecko poznać i z nim rozmawiać. Brak czasu??? A ile czasu siedzą rodzice przy komputerach lub ze znajomymi??
    jednak zycie skorygowalo moje myslenie... dwojka starszych byla praktycznie "latwa w obsludze" ale najmlodszy od poczatku sprawial wiele klopotow i musialam mu poswiecaj duzooo czasu.jednak w moim zyciu wydarzylo sie "trzesienie ziemi" i nie moglam juz temu sprostac... zostalam z dnia na dzien bez srodkow do zycia sama z 3 dzieci i ogromnymi dlugami ... wiec nie komputer czy znajomi oderwal mnie nieco od rzeczywistosci,tylko pilna potrzeba zadbania o to abysmy mieli co jesc i aby nas nie wyrzucono pod most ... musialam pracowac jak dziki osiol ,ciagnac jedna zmiane w hurtowni miesmej w nocy i druga w hurtowni owocowo warzywnej o swicie... wracalam do domu okolo godziny 14 a o 21 musialam byc znow w pracy w miesnej ... nikt nie zajol sie moim domem czy dziecmi , bo kto mialby to zrobic ... a na zebrania nie chodzilam ,choc naprawde powinnam, ale bylo mi wstyd , ze tak nieodpowiedzialne mam dziecko...nie moglam sluchac uwag , ze trzeba mu wiecej czasu poswiecic , bo jak mialam to zrobic ? poswiecalam mu tyle czasu ile bylam w stanie, a do niego i tak nic nie docieralo ... a mialam tez 2 innychdzieci i o nich tez musialam myslec...
    od tego czasu nie pytam juz jak mozna nie interesowac sie wlasnym dzieckiem,bo choc i tak czasami bywa, to najczesciej prawda bywa inna ... niektorzy rodzice sa poprostu z roznych powodow bezradni wobec problemow jakich dostarcza im wlasna pociecha i trudno im sie dziwic, bo i wyksztalceni , doswiadczeni pedagodzy nie do kazdego zdolaja "dotrzec" a co dopiero nieprzygotowani do tego zagonieni proza zycia , zawaleni obawiazkami czesto bardzo prosci skromni ludzie ... jestem pewna, ze kazdy rodzic chce madrego , ulozonego dziecka i gdyby to zawsze bylo takie latwe , to stanolby na glowie aby wyroslo na porzadnego czlowieka ...

No ... popisalam sobie , ale musze juz do babci smigac...
    Milego dnia wszystkim zycze ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Też widzę plusy takiego dziennika, i nawet mnie dziwiło, że nie ma takiego w Marty szkole, która jest bardzo nowoczesna, no ale w tym temacie pani dyrektor ceni tradycję, mamy nawet takie papierowe dzienniczki jak za moich młodych lat tylko format większy-zeszytu A5.
    No i uważam, że 4 razy w roku pójść do szkoły na godzinę to nie jest wielkie poświęcenie

Awatar Rene65
    Rene65 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wilkowice

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    niespelna 10 km od Wilkowic
    O, jak miło Allleee Cię wywiało w świat. Straszne to co przeżyłaś ( a ja myślałam, że to ja miałam najgorzej) Myślę, że los Ci wynagrodził i teraz jesteś szczęśliwa.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko
    piękny Bolesławiec, mój ulubiony,mam kilka różnych, głównie niebieske
    Mam trochę wyrzutów sumienia,że się nie odzywam,ale dużo ostatnio pracuję,wprawdzie przy kompie,ale czasu na porządne pisanie nie ma.
    A nie lubie tak wejść i wrzucić tylko jedno zdanko o sobie...
    Teraz też nie mam jak wszystkim odpowiedzieć,ale zaglądam i jestem na bieżąco

Wolny czas rano poświęcam na mój ukochany rower ( 2 godzinki co rano) i szkoda mi trochę siedzenia w necie,bo potem to już cały dzień grzeję tyłek przed monitorem.
    Jeszcze tydzień i będę wolniejsza.
    Wszystkie bardzo,bardzo pozdrawiam,przesyłam morską bryzę,żęby trudne sprawy łatwo się rozwiązywały,a przyjemności były jeszcze przyjemniejsze
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów