Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzień dobry :)
dwie kawy od rana plus moja - oj będzie się działo bo wypiłam wszystkie :) a co ? jak stawiają to trzeba skorzystać prawda?
skoro wszystkie coś tam piszemy o sobie to i ja skrobnę - lat 59 !!!! od prawie 10 lat emerytka nauczycielska, rozwódka, od 12 lat "przyjaciel" ha ha, :mdr: jedyna córka w Anglii ( 33) dwie wnusie tamże ( prawie 3 lata i 5 miesięcy), zięć Anglik co mnie powinno zmobilizować do nauki angielskiego bo jestem tam w miarę często :beurk:
na forum od wielu lat ale spektakularnych osiągnięć wagowych brak :(
no ale z drugiej strony gdyby nie ciągłe próby podejmowane przeze mnie może ważyłabym zdecydowanie więcej ? a może mniej bo te próby i wahnięcia wagi jak wiadomo nie służą naszym figurom :cry:
też za niska w stosunku do wagi - 160 cm, prawie 83 kg aktualnie...a miesiąc temu było około 80kg...nie ma się czym chwalić :bad:
Jolinko no ty już przeginasz kochana, pisać o 2 w nocy a w dzień mnóstwo zajęć i roboty, Gamma ma rację - "pamiętaj, że nie ma ludzi nie do zdarcia" :heart:
No dobra, lecę teraz na bazarek a potem też planuję wyjście ale pewnie zajrzę tu jeszcze :)
Ale jestem zła na siebie !!! znowu się najadłam ( żeby nie powiedzieć dosadniej ) bez opamiętania...i tak codziennie ostatnio :(:cry:
Sabinko! Czemu!...:beurk: Ja wlasnie jestem glodna jak wilk, ale przegladam forum zeby sie zmotywowac i popoludniu nie poplynac...:p
Agnieszka tak pieknie chudnie....i ja tez tak chceeeeeeeeeeeeee...:cry:
http://3.bp.blogspot.com/-k-R33QOVEz.../z9050095Q.jpg
Gorczynko- a jak masz na imie? Bo my tu czasami raz nickami a raz imionami sie poslugujemy...
Gamma- to Reginka
Maniusia- to tez Agnieszka
Kalahari to Madzia
Laugizorli to Grazynka
Rene65 to Renia
Natka to Malgosia
Maria to Iwonka...
...a Kasiaogrodniczka, Sabinka, Jolinka i Agnieszka111 to Kasia, Sabinka, Jolinka i Agnieszka!
Czy ja kogos przypadkiem nie pominelam?:beurk:
Ach byla z nami jeszcze Evige czyli Ewunia ale na troche odeszla...:unlove:
Kasiu pytasz czemu? ano temu, ze ja nigdy nie jestem "głodna jak wilk", nie zdążę - bo zawsze wcześniej się nawtryniam czego popadnie !!!
Cytat:
Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
Gorczynko- a jak masz na imie? Bo my tu czasami raz nickami a raz imionami sie poslugujemy...
Gamma- to Reginka
Maniusia- to tez Agnieszka
Kalahari to Madzia
Laugizorli to Grazynka
Rene65 to Renia
Natka to Malgosia
Maria to Iwonka...
...a Kasiaogrodniczka, Sabinka, Jolinka i Agnieszka111 to Kasia, Sabinka, Jolinka i Agnieszka!
Czy ja kogos przypadkiem nie pominelam?:beurk:
Ach byla z nami jeszcze Evige czyli Ewunia ale na troche odeszla...:unlove:
Super
Kasiu a może niektóre dziewczyny po to występują pod nickami bo chcą mieć trochę prywatności ?
Cytat:
Zamieszczone przez
sabinka57
Kasiu a może niektóre dziewczyny po to występują pod nickami bo chcą mieć trochę prywatności ?
Też o tym pomyślałam, jeżeli o mnie chodzi, to mnie to nie przeszkadza (mówię sama za siebie)