Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszka ...
zacznne nawet nie od podziekowan za kawe ale od naprawde szczerych gratulacji ... zasluzylas na nie swoja konsekwencja i efekty sa... tak trzymaj kochana , a osiagniesz swoj wymarzony cel szybciej niz myslisz ... hmmm hmmm teraz z innej beczki
Cytat:
Zamieszczone przez
Agnieszka111
Dziś jadę na urodziny przyjaciółki...bidulka kończy 60 lat
no prosze ... bidulka... a jak ja konczylam 60-siatke to bylo hura ...cudownie... a ja to moze nie bidulka po 60-siatce ?
https://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...28_z7_orig.gif
Kciuki za Kube oczywiscie potrzymam ale to tylko tak dla zasady, bo chlopak napewno sobie i bez tego poradzi...
Kasiu...
no prosze tylko nie staraj sie dojsc w tym co robisz do rutyny... rutyna to raczej wada niz zaleta ...rutyna zabija wrazliwosc wyzuwa z empatii... a wiec tylko nie pragnij rutyny...
Grazynko...
drugi Twoj nick nieco latwiejszy bo rozumien ze chodzi o "Loigi-z-orli "... z orli potrafie wypowiedziec, ale juz Loigi jak dla mnie mocno "egzotyczne" ja taka bardziej swojska dzieweczka jestem...
Sabinko...
ja tez nigdy nie jestem glodna jak wilk i to z dwoch powodow... nie znam wogole uczucia glogu ani sytosci ... a i podobnie jak Ty nawrzucam zawsze w siebie co tylko znajdzie sie w zasiegu mojej reki i to chyba normalne ze glodna nigdy nie jestem, ale "smaka" albo "chcice" mam naprawde czesto i to przedewszystkim na niedietetyczne zarelko....
https://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...13_T6_orig.gif
Gorczynko...
hop, hop.... nie wymieklas chyba na starcie ...
Krysiu...
czyzbym juz widziala znad jakichs papierzysk czubek Twojej glowki ?
Maniusiu...
piekne "gromy" nam tu pokazalas... fotki cudowne, ale wierze , ze w naturze budzily strach i groze ...
jak tam Sucharkowe oczko ? ... da sie jeszcze cos uratowac , czy wszystko poplynelo ? ale nawet jesli wszystko polynelo to cieszcie sie ze na tym sie skonczylo ...nie wszyscy mieli tyle szczescia... w Niemczech juz 7 osob stracilo zycie , a wielu dorobek calego zycia...
u mnie jak na ironie piekna pogoda...
Rownie pogodnego i milego dnia wszystkim zycze
Gammuś, ale ja swojej Beatce też będę mówiła hurraa i cudownie :mdr:
Cytat:
Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
Alez ta Agnieszka jest skrupulatna! W buchalterii moglaby pracowac!
mogłaby gdyby z matematyką a nie książkami było jej po drodze :mdr: nawet moje dzieci wiedzą, że mama wszystko widzi...nawet jak nie mówi , że coś widzi lub wie, to też widzi :D
Dzięki za gratki dziewczynki ...nie usprawiedliwiam się już niczym, tylko działam :D
I Tobie Kasiu gratulacje za wynik :)
Gruschko, a Ty też pięknie :) gratki kochana :D
Gammo oczko udalo siÄ™ uratować. Sucharek sie napracowal ale widzÄ™ ze to jego duma i radość. Jeszcze ma kupÄ™ roboty by doprowadzić do takiego stanu jak bylo ale... Ma zajecie í ½í¸Š to nie marudzi. Zdaje sobie sprawÄ™ ze u nas nie skonczylo siÄ™ ta źle. PamiÄ™tam powódź w 97. Czestochowa tez wtedy byla zalana. Z natura niw ma żartów.
Agnieszko gratuluje. U mnie w tym tygodniu tylko 10 dag mniej czyli blad pomiaru
Agnieszko już poprawiłam. Wszystkim gratulacje na stojąco, którym w tym tygodniu się udało.
A co do mnie , to jakoś przeżyję. I waga nadal cała!!!
My 26 czerwca organizujemy "Lato pod zielonym dębem". Dziś pojadę na przeszpiegi do Bielska, może coś ciekawego podpatrzę?? Dziś warzywa opielone. W domu praca wre. Pogoda cudna!!!
Pozdrawiam!!!
Grażynko, bardzo podoba mi się Bielsko. Kiedyś często tam bywałam bo jeździłam do Korbielowa na wczasy :)
Cytat:
Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
Odpowiedzialam: zdobyc rutyne zawodowa...
Kasiu, nie chciej rutyny, to jest zabójstwo dla przyjemności z pracy :( ja wpadłam w rutynę i to jest okropne.Nic mi się nie chce, w kółko robię to samo, już z zamkniętymi oczami wiem co zrobię na danej lekcji... Na szczęście na nowy rok szkolny dyrektor przychylił się do mojej prośby i będę miała kilka zupełnie nowych zadań, nareszcie jakieś nowe wyzwanie, mogę się czegoś nauczyć i zdobyć nowe doświadczenia . Nie będę się nudzić w pracy :)
Dzień dobry :)
gratulacje dla wszystkich dziewczyn któryś coś tam spadło a nawet nie coś tam ale całkiem sporo jak w przypadku Agnieszki :mdr:
brawa dla was i tak trzymajcie to zaplanowane wyniki osiągniecie bez większych problemów:)
u mnie waga w górę i to chyba będę na pierwszym miejscu jeżeli chodzi i nadprogramowe dekagramy :(
ale nic to, karawan idzie dalej ...
Agnieszko Kciuki trzymam i mam nadzieję, że pomogą:mdr:
Gammo no właśnie - uczucie głodu i sytości są mi obce :( no sytości to może niezupełnie bo czasem jestem aż za bardzo syta jak pojem sobie bez opamiętania :beurk:
Kasiu ten busz w twoim zaczarowanym ogrodzie jest na pewno uroczy a swoją drogą podziwiam cię za ogrom pracy włożony w utrzymanie takiego ogrodu, zresztą Laugizorli też ma chyba gdzie wyrywać chwasty... i Maniusia bo u Agnieszki to i ile pamiętam od ogrodu jest M :)
Agnieszko Gamma ma rację - "bidulka" ma już tę 60-tkę a ja będę miała w przyszłym roku :aww:
Maniusiu piękne te zdjęcia z burzą, niektóre zjawiska przyrody są takie piękne ale jednocześnie groźne i porażające w swoich skutkach...
Zajrzałam do tabelki a tam proszę - Gruszka piekny wynik - 1,9
Kasia tyle co Agnieszka - 1,1
a Laugizorli nawet "lepsza" ode mnie - witaj w klubie ha ha :mdr: