Strona 959 z 3048 PierwszyPierwszy ... 459 859 909 949 957 958 959 960 961 969 1009 1059 1459 1959 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,581 do 9,590 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry

Agnieszka ...
    zacznne nawet nie od podziekowan za kawe ale od naprawde szczerych gratulacji ... zasluzylas na nie swoja konsekwencja i efekty sa... tak trzymaj kochana , a osiagniesz swoj wymarzony cel szybciej niz myslisz ... hmmm hmmm teraz z innej beczki

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Dziś jadę na urodziny przyjaciółki...bidulka kończy 60 lat
    no prosze ... bidulka... a jak ja konczylam 60-siatke to bylo hura ...cudownie... a ja to moze nie bidulka po 60-siatce ?

Kciuki za Kube oczywiscie potrzymam ale to tylko tak dla zasady, bo chlopak napewno sobie i bez tego poradzi...

Kasiu...
    no prosze tylko nie staraj sie dojsc w tym co robisz do rutyny... rutyna to raczej wada niz zaleta ...rutyna zabija wrazliwosc wyzuwa z empatii... a wiec tylko nie pragnij rutyny...

Grazynko...
    drugi Twoj nick nieco latwiejszy bo rozumien ze chodzi o "Loigi-z-orli "... z orli potrafie wypowiedziec, ale juz Loigi jak dla mnie mocno "egzotyczne" ja taka bardziej swojska dzieweczka jestem...

Sabinko...
    ja tez nigdy nie jestem glodna jak wilk i to z dwoch powodow... nie znam wogole uczucia glogu ani sytosci ... a i podobnie jak Ty nawrzucam zawsze w siebie co tylko znajdzie sie w zasiegu mojej reki i to chyba normalne ze glodna nigdy nie jestem, ale "smaka" albo "chcice" mam naprawde czesto i to przedewszystkim na niedietetyczne zarelko....

Gorczynko...
    hop, hop.... nie wymieklas chyba na starcie ...

Krysiu...
    czyzbym juz widziala znad jakichs papierzysk czubek Twojej glowki ?

Maniusiu...
    piekne "gromy" nam tu pokazalas... fotki cudowne, ale wierze , ze w naturze budzily strach i groze ...
    jak tam Sucharkowe oczko ? ... da sie jeszcze cos uratowac , czy wszystko poplynelo ? ale nawet jesli wszystko polynelo to cieszcie sie ze na tym sie skonczylo ...nie wszyscy mieli tyle szczescia... w Niemczech juz 7 osob stracilo zycie , a wielu dorobek calego zycia...
    u mnie jak na ironie piekna pogoda...

Rownie pogodnego i milego dnia wszystkim zycze
    Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 04-06-2016 o 09:00
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Gammuś, ale ja swojej Beatce też będę mówiła hurraa i cudownie
    Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Alez ta Agnieszka jest skrupulatna! W buchalterii moglaby pracowac!
    mogłaby gdyby z matematyką a nie książkami było jej po drodze nawet moje dzieci wiedzą, że mama wszystko widzi...nawet jak nie mówi , że coś widzi lub wie, to też widzi

Dzięki za gratki dziewczynki ...nie usprawiedliwiam się już niczym, tylko działam

I Tobie Kasiu gratulacje za wynik
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 04-06-2016 o 09:12

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Gruschko, a Ty też pięknie gratki kochana
    gamma56 and sabinka57 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko gratuluje. U mnie w tym tygodniu tylko 10 dag mniej czyli blad pomiaru

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Agnieszko już poprawiłam. Wszystkim gratulacje na stojąco, którym w tym tygodniu się udało.

A co do mnie , to jakoś przeżyję. I waga nadal cała!!!

My 26 czerwca organizujemy "Lato pod zielonym dębem". Dziś pojadę na przeszpiegi do Bielska, może coś ciekawego podpatrzę?? Dziś warzywa opielone. W domu praca wre. Pogoda cudna!!!
    Pozdrawiam!!!

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Grażynko, bardzo podoba mi się Bielsko. Kiedyś często tam bywałam bo jeździłam do Korbielowa na wczasy
    gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Odpowiedzialam: zdobyc rutyne zawodowa...
    Kasiu, nie chciej rutyny, to jest zabójstwo dla przyjemności z pracy ja wpadłam w rutynę i to jest okropne.Nic mi się nie chce, w kółko robię to samo, już z zamkniętymi oczami wiem co zrobię na danej lekcji... Na szczęście na nowy rok szkolny dyrektor przychylił się do mojej prośby i będę miała kilka zupełnie nowych zadań, nareszcie jakieś nowe wyzwanie, mogę się czegoś nauczyć i zdobyć nowe doświadczenia . Nie będę się nudzić w pracy

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    gratulacje dla wszystkich dziewczyn któryś coś tam spadło a nawet nie coś tam ale całkiem sporo jak w przypadku Agnieszki
    brawa dla was i tak trzymajcie to zaplanowane wyniki osiągniecie bez większych problemów
    u mnie waga w górę i to chyba będę na pierwszym miejscu jeżeli chodzi i nadprogramowe dekagramy
    ale nic to, karawan idzie dalej ...
    Agnieszko Kciuki trzymam i mam nadzieję, że pomogą
    Gammo no właśnie - uczucie głodu i sytości są mi obce no sytości to może niezupełnie bo czasem jestem aż za bardzo syta jak pojem sobie bez opamiętania
    Kasiu ten busz w twoim zaczarowanym ogrodzie jest na pewno uroczy a swoją drogą podziwiam cię za ogrom pracy włożony w utrzymanie takiego ogrodu, zresztą Laugizorli też ma chyba gdzie wyrywać chwasty... i Maniusia bo u Agnieszki to i ile pamiętam od ogrodu jest M
    Agnieszko Gamma ma rację - "bidulka" ma już tę 60-tkę a ja będę miała w przyszłym roku
    Maniusiu piękne te zdjęcia z burzą, niektóre zjawiska przyrody są takie piękne ale jednocześnie groźne i porażające w swoich skutkach...

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Zajrzałam do tabelki a tam proszę - Gruszka piekny wynik - 1,9
    Kasia tyle co Agnieszka - 1,1
    a Laugizorli nawet "lepsza" ode mnie - witaj w klubie ha ha

Uprawnienia umieszczania postów