Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszka ...
zacznne nawet nie od podziekowan za kawe ale od naprawde szczerych gratulacji ... zasluzylas na nie swoja konsekwencja i efekty sa... tak trzymaj kochana , a osiagniesz swoj wymarzony cel szybciej niz myslisz ... hmmm hmmm teraz z innej beczki
Zamieszczone przez
Agnieszka111
Dziś jadę na urodziny przyjaciółki...bidulka kończy 60 lat
no prosze ... bidulka... a jak ja konczylam 60-siatke to bylo hura ...cudownie... a ja to moze nie bidulka po 60-siatce ?
Kciuki za Kube oczywiscie potrzymam ale to tylko tak dla zasady, bo chlopak napewno sobie i bez tego poradzi...
Kasiu...
no prosze tylko nie staraj sie dojsc w tym co robisz do rutyny... rutyna to raczej wada niz zaleta ...rutyna zabija wrazliwosc wyzuwa z empatii... a wiec tylko nie pragnij rutyny...
Grazynko...
drugi Twoj nick nieco latwiejszy bo rozumien ze chodzi o "Loigi-z-orli "... z orli potrafie wypowiedziec, ale juz Loigi jak dla mnie mocno "egzotyczne" ja taka bardziej swojska dzieweczka jestem...
Sabinko...
ja tez nigdy nie jestem glodna jak wilk i to z dwoch powodow... nie znam wogole uczucia glogu ani sytosci ... a i podobnie jak Ty nawrzucam zawsze w siebie co tylko znajdzie sie w zasiegu mojej reki i to chyba normalne ze glodna nigdy nie jestem, ale "smaka" albo "chcice" mam naprawde czesto i to przedewszystkim na niedietetyczne zarelko....
Gorczynko...
hop, hop.... nie wymieklas chyba na starcie ...
Krysiu...
czyzbym juz widziala znad jakichs papierzysk czubek Twojej glowki ?
Maniusiu...
piekne "gromy" nam tu pokazalas... fotki cudowne, ale wierze , ze w naturze budzily strach i groze ...
jak tam Sucharkowe oczko ? ... da sie jeszcze cos uratowac , czy wszystko poplynelo ? ale nawet jesli wszystko polynelo to cieszcie sie ze na tym sie skonczylo ...nie wszyscy mieli tyle szczescia... w Niemczech juz 7 osob stracilo zycie , a wielu dorobek calego zycia...
u mnie jak na ironie piekna pogoda...
Rownie pogodnego i milego dnia wszystkim zycze
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 04-06-2016 o 09:00
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]