Strona 961 z 3048 PierwszyPierwszy ... 461 861 911 951 959 960 961 962 963 971 1011 1061 1461 1961 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,601 do 9,610 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Tym razem nie w nocy,ale rankiem jestem
    Widzicie.......spałam ostatnie dwie noce....tak....ale dlatego,że mąż miał dwa dni wolne i siedzieć do 2giej w nocy nie dałoby się

Są u nas od dni miasta,więc w sobotę mąż mnie wyciągnął-to dzień muzyki disco i dance.były tłumy i wszyscy śpiewali ile sił w płucach.Gardło jeszcze wczoraj mnie bolało,ale fajnie się bawiłam.Śmiałam się z tego,bo kogo nie zapytasz,to Ci powie,ze nie lubi i absolutnie nie znam piosenek disco poloTak nie znają,a potem wszyscy śpiewają,skaczą,falują i bawią się super-od dzieciaków po osoby starsze.Wrzuciłam fotkę,gdzie mnie widać z mężem na grupę.Wróciliśmy po 22giej.Żałuję,że nie mogłam pójść wczoraj min.na Beatę Kozidrak i pokaz sztucznych ogni,ale dziś mąż na rano,pobudka 3.50,więc trzeba było się wyspać.Dziś Ich Troje i chętnie posłuchałabym i pośpiewała ich stare piosenki,ale nie wyrobię się.
    To co widać na fotce,to połowa widowni w sektorze ogrodzonym,bo poza drugie tyle w ogródkach piwnych.były też inne punkty gastronomiczne i lunapark Po lewej stronie widać ramię karuzeli.I mnie też z mężem na fotce widać,ale taką malutką Na scenie Stachurski.

z20182679V,Koncertow-muzyki-disco-polo-i-disco-dance-przyciag.jpg

Zaraz biorę się za podszykowanie obiadu,bo dzisiaj mam w Katowicach fajne spotkanie z koleżankami.Pisałam Wam już kiedyś ,że jestem tutaj od lat-w styczniu minęło 11Kiedyś spotykałyśmy się w miarę regularnie w większych grupach.Potem jakoś tak się to zmieniło,choć kontakt ze sobą mamy.W sumie czasami z tej grupy spotkam się z Maniusią ,a częściej z Jupimor,która pracuje w moim mieście.Teraz dziewczyny wpadły na pomysł spotkania po latach.Spora grupka z nas była,ale wiadomo,że ciężko jest zebrać się w jednym terminie.będzie nas chyba 6 może 7,ale się cieszę,bo ostatnio widziałyśmy się w takim zestawieniu bardzo dawno-u mnie 9 lat temu,potem jeszcze chyba rok później w Babicach pod Oświęcimiem.

Miłego dnia dziewyny

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Kasiu kochana bardzo Was zapraszam do siebie oczywiście.
    Agnieszko ja bardzo dziękuję za zaproszenie, ale nie mam takich możliwości. Mam pod opieką dzieci i nigdzie bez nich się nie ruszam. Wiem ,że to trochę chore. ale nie umiem inaczej. A do Ciebie to spory kawałek jest. Maksio dziś był na festynie niecałe 3 godziny ,a jęczał do domu okropnie. On bardzo szybko się męczy szczególnie, jak jest ciepło, sporo ludzi i gwar. Pozdrawiam

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Siedzę sama na działce a pioruny...bija... czekam aż burza przejdzie żeby iść do domu...a trochę mi straszno....

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Kasiu już wróciłaś do domu??? Śliczne kwiatki , czasami mam takie. Tak się przybieram porobić zdjęcia i zawsze odkładam. A w tym roku tak pięknie kwitnął mi głóg , a raczej cała ściana głogu. Teraz zaczynają szaleć maki i rumianki. Może jutro się przybiorę?? Na dziś wieczór :herbata.jpg

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Jak tam Kasiu...wróciłaś???
    gamma56 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Tak jestem już w domu...ale nie obyło się bez przygód. .bo minelismy się z synkiem i w końcu wróciłam rowerem .

gamma56 and Agnieszka111 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie dziewczynki – właśnie wróciliśmy od teściowej. Wiem, że trochę się migam z pisaniem, ale ostatnio mam wrażenie, że nie robię nic innego tylko wpatruję w pracowe zapiski i tworzę nowe, dlatego chyba nieco uciekam od pisania czegoś więcej. Zaczęłam czytać to, co tak pracowicie tu zapisałyście i stanęłam. Ale cieszę się Reginko, że dostrzegasz jeszcze mój czubek głowy . Podobnie jak Sabinka, nie mam nic przeciw pamięci wzajemnej . Chwilę się zastanowiłam Kasiu nad twoją listą obecnych na topiku dziewczyn i kiedy nie zobaczyłam tam siebie, to pomyślałam, że to nie przypadek i że tak to właśnie chyba teraz jest. Niby jestem ale jednocześnie tak jakby mnie nie było . Myślę, że zostanę jeszcze trochę na tym boczku. Agnieszko, z przyjemnością sprawdzę dojazd do Ciebie – przypomnij tylko proszę w jakim dokładnie czasie nas oczekujesz?
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

kawa-herbata-szklo-stolowe-steklarna-hrastnik.jpg

Witam w nowym tygodniu

Krysiu, to i Ciebie będę nawoływać, gdyby dłużej Cie nie było ale wygrzebuj się z tych papierzysk, wygrzebuj
    Spotkanie u mnie jest 8-10 lipca, godziny dowolne
    Dobrego dnia dziewczynki i całego tygodnia mój będzie baaaaardzo dłuuuuugi

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam!
    Agniesiu...nie masz litosci z ta dzisiejsza kawa...

Ja mam tez dzis dluuugi dzien. I wazny. Mam bowiem dziasiaj rozmowe z lekarzem i szefem naszej szkoly w sprawie orzeczenia pozwalajacego skrocic moj czas pracy. Zebym nie musiala byc w szkole codziennie do 16:30 -a tylko do 15 :00.
    Lekarz ma tez zaopiniowac moja potrzebe otrzymania pokoju w hotelu/internacie na tym kursie od wrzesnia...
    Oby rozmowa dobrze poszla!

Co do dietki- to dzis planuje dzien chudy...i raczej bialkowy...

P.S. Krysiaczku, ktory stoi na boczku... I tak cie kocham!

P. S. 2) ...wczoraj byl wspanialy koncert w Opolu...ogladalyscie?

Laugizorli and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów