Dzień dobry :)
wpadłam tylko się przywitać i zameldować, że mam już laptop :)
ale teraz muszę wyjść niestety więc więcej napiszę później
wstałam ze straszną chrypą i trochę boli mnie gardło :(
Wersja do druku
Dzień dobry :)
wpadłam tylko się przywitać i zameldować, że mam już laptop :)
ale teraz muszę wyjść niestety więc więcej napiszę później
wstałam ze straszną chrypą i trochę boli mnie gardło :(
http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,1...dzanie.html#MT
Do poczytania w wolnej chwili :)
Agnieszko – mam! :yipi: Jolinko, Maniusiu – mamy! :yipi: – bezpośrednie połączenie do Łęczycy!!!
Pozostałe dziewczyny – jeżeli któraś ma przesiadkę w Łodzi Kaliskiej lub w Zgierzu, to stamtąd też są pociągi do Agnieszki!
Krysiu, a dasz mi namiary na to połaczenie?
Załącznik 36382
Biegusiem stawiam kawę, bo zaraz wychodzę- dziś mamy występ :)
Mam dwie wiadomości- jedna dobra, druga zła...
Zła jest taka, że będzie nas chyba tylko 7 z noclegiem, jedna na "dochodne"- czyli tyle ile było nas w Dąbkach w nieco zmienionym składzie...
Dobra, to taka, że każda śpi sama Załącznik 36383, bo Reginka przywiezie łóżko .
Zostawiam Was na razie z tą wiadomością i idę się przebierać w strój :D Dobrego piątku :)
Witam!
No ladnie tak Agnieszko? Powiedziala co wiedziala i czym predzej odleciala...:beurk: To kogo jeszcze nie bedzie?:(
Ja tez melduje sie, ze zyje i uciekam sie ubierac bo pozno sie zrobilo a ja jeszcze w lesie...
Mam nadzieje, ze dzis wieczorem uda mi sie ciut wiecej napisac!
Buziaczki i dobrego dnia!
http://www.pozytywniej.pl/upload/35e...524ed99627.jpg
Kasiu, same powiedzą :D Pa Załącznik 36384
Dzień dobry wszystkim :)
Załącznik 36385
I na działeczkę - szkoda tylko ze pogoda się psuje. Ale i tak będzie fajnie. No i weekendowa przerwa od komputera.
Musze się pochwalić małym sukcesem :) Poszłam wczoraj na siłownie i 25 min orbiteka zaliczone. Dziś trochę odczuwam ten mały trening w nogach. A w poniedziałek fitness i przy okazji orbiteka zaliczę.
Miłego dzionka wszystkim
Krysiu wiem,że mamy.....a przynajmniej ja mam z Sosnowca,a nie wiem czy Tobie i Agnieszce będzie pasować,bo pociąg wczas rano jest.Obie z Maniusią możecie się przesiąść w Sosnowcu:DTy jadąc z Gliwic,ona od siebie.
Znalazłam wczoraj rano,ale nie miałam kiedy napisać.
Gdyby nam Agusia napisała,e w Łęczycy jest dworzec PKP byłoby łatwiej;):pAgnieszko dopiero jak napisałaś czemu nie mamy połączenia do Kutna ,to sprawdziłam i co?I okazało się,że ten pociąg,którym chciałam jechać w sobotę i wysiąść w Łodzi jedzie do Kutna też....a stacja przed Kutnem to Łęczyca:mdr:Ale bym wyzywała jakby w Łodzi wysiadła:p
Krysiu i Maniusiu i jak...damy radę razem pojechać tym pociągiem:D?
Pociąg IC STOCZNIOWIEC -jedzie z Katowic do Gdyni.
W Sosnowcu odjazd 6.44,w Częstochowie jest 7.20-w Łęczycy ma być 10.34.
I jeszcze jedno-jeśli jesteście pewne wyjazdu,to kupując bilet wcześniej(a można to zrobić 30 dni wcześniej) to jest upust 30 %.Taka ulga jest w pierwszym tygodniu,potem 20%,potem 10%.Będę we wtorek na dworcu,bo kupuję bilety do Wrocławia,to jeszcze o jedno zapytam.Czy taniej będzie z tymi procentami czy bilet weekendowy?
Powrotne mamy:
IC CHEMIK Gdynia-Katowice 13.16 ( w Częstochowie 16.23,w Sosnowcu 17.35
IC STOCZNIOWIEC Gdynia-Katowice 17.41 (u Maniusi 20.47,u mnie 21.45)
Jeszcze Krysi chciałam zobaczyć pociągi z Gliwic,ale muszę na razie uciekać.