Strona 97 z 3048 PierwszyPierwszy ... 47 87 95 96 97 98 99 107 147 197 597 1097 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 961 do 970 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

juz szukalam opcji zamiesc szybka odpowiedz i ..... ja sie tak nie bawie....
    teraz bede siekac swoje wypowiedzi i wysylac po kawalku...
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gamma56
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Ewa...
    naprwde chodzisz jak szwajcarski zegarek ... u mnie wszystko praktycznie spontan albo wrecz zywiol ....

Krysiu...
    ja chyba naleze tu do znacznej mniejszosci i na Fb pisze praktycznie z czystej przyzwoitosci... nigdy nie bylam fanka Fb...
    a w formie grupy rodem z forum czuje sie tam conajmniej dziwnie... jednak jak to mowia dla towarzystwa cygan dal sie powiesic , wiec i ja tam zagladam...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    juz szukalam opcji zamiesc szybka odpowiedz i ..... ja sie tak nie bawie....
    teraz bede siekac swoje wypowiedzi i wysylac po kawalku...
    Współczuję, bo dobrze znam ten ból, jak mam więcej pisania piszę w word dla pewności, ale jak piszę normalnie, to też przed wysłaniem na wszelki wypadek kopiuję
    Regi, myślę o Twoim synu, takie ciśnienie to nie żarty, przemów mu do rozsądku !
    Jolinkaa lubi to.

Awatar gamma56
    Mieszka w
    Gütersloh

Jolinko....

na bole nerkowe przy kamicy pomaga mi zawsze no-spa... dziala rozkurczowo i dzieki temu usmierza bol... a na rozpuszczenie kamieni ponoc cuda czyni napar ze slomy owsianej.... wlasnie sie rozgladam gdzie by takowa zdobyc, bo moje kamyczki tez daja ostatnio troche znac o sobie, a wolalabym poradzic sobie z nimi sama niz pozbywac sie ich chirurgicznie...

Maniusiu...
    uwazaj na core, bo wegetarianizm to ponoc niezly sposob odzywiania, ale wymaga rozwaznego doboru produktow ...

Kasiu...
    ciesze sie z toba i choc nie jestem przekonana czy przekwalifikowanie to jest najlepsze wyjscie , to zycze ci z calego serca, abys znalazla rownowage i spokoj ...

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witam!
    Zaczynam coraz bardziej serio myśleć nad fb, bo widzę że w dużej części jesteście już tam na co dzień. Nie ma co dłużej od tego uciekać . To, że się tak ciągle waham wynika z moich różnych wcześniejszych uprzedzeń. No nic, spróbuję w końcu wziąć głęboki oddech i ….

Gammo – to ja na razie będę jako ten cygan, co to ciągnie za swoim taborem i sprawdzę w końcu, czy będę na fb z przyzwoitości, czy tak mnie wchłonie, że wołami nie wyciagną .

Kasiu – jak dobrze poczuć Twoją radość . Masz parę tygodni oddechu i mam nadzieję, że wiele się przez ten czas wyjaśni. Trudno z boku zrozumieć kogoś, kto ma takie kłopoty.
    Moja prawie synowa jest teraz z w takiej trudnej sytuacji – odbywa staż od którego zależy jej dalsza praca. I ma na swojej drodze kobietę, która się nad cały czas nią pastwi psychicznie. Niby kobieta bez znaczenia, ale jednocześnie mająca duży wpływ na kierowniczkę działu od której zależy ostateczna decyzja. I z boku tak łatwo było mi mówić – spokojnie, nie daj się, przetrzymaj. Bzdura, bo ona tkwi w tym codziennie i nie jest w stanie tak po prostu odpuścić sobie psychicznie. Nie wiem, czemu ludzie potrafią być dla siebie tacy paskudni. To znaczy wiem z czego to się bierze, ale nie rozumiem jak potem potrafią patrzeć na siebie bez obrzydzenia w lustrze! Budować swoje życie na krzywdzeniu innych?

Ewo – cieszę się, że wydobrzałaś na tyle, że już Cię nosi za bieganiem . Ja też już właściwie dochodzę do formy. Do biegania jako takiego pewnie się nie przekonam, ale zaciekawił mnie slow jogging, który podesłała Natka. Dziękuję za propozycję rozpoczęcia czegoś wspólnie. Może harmonogram jedzenia to byłby jakiś pomysł? A już to menu, które wstępnie wypisałaś brzmi (może poza mięsem) naprawdę zachęcająco! Napisz proszę coś więcej. Bo rzeczywiście - dlaczego nie spróbować?

Natko – czy próbowałaś tego slow joggingu? Bo ja zaczęłam trochę nad tym kombinować. Najpierw oczywiście zobaczę, czy podchodzi mi to, co jest pokazane na filmiku. Ale to dalej jest bieganie. A gdybym przerobiła to na jakąś formę ruchu tanecznego? Nie wiem, pomysł jest!

Jolinko – najwyższy czas! Teraz już tylko czekam na wieści od lekarza.

Maniusiu – nie wiem, co się stało ale cieszę się, że miałaś możliwość zrobić córce tak szybko badania. Dieta wegetariańska jest fajna, ale wymaga pewnej wprawy i wiedzy. Na pewno wszystko będzie dobrze!

Dobrej niedzieli Zawzietaski

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Marta ma 17 lat, jest w pierwszej liceum i to tam się zaraziła tą dietą, w szkole jest na tyle ok, że mają obiady w dwóch wersjach - normalna i wege, gorzej jest w domu. Ja juz nie wiem co wymyślać. I tak dobrze że je produkty mleczne i jajka, bo jej kuzyn to i tego nie je. Jajka i mleko kupuję na wsi, żeby lepsze były.
    Niepokoi mnie że tak dużo schudła, a i tak była szczupła no i taka blada jest. Teraz waży 47 kg ( 164cm wzrostu).
    no poczekam na wyniki, jak nie będą za dobre to do lekarza się wybierzemy.I tak myślę czy nie kupic białka w proszku, gdzieś czytałam na tych wegańskich stronach, że jest coś takiego

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Witam niedzielnie,
    nie mam czasu to tylko krótko do Maniusi , w tym sklepie co wrzucałam link na spalacz jest białko , poszukaj izolat białka sojowego, bo Ci dziecko padnie, fakt ,ze jest blada i mdleje jest bardzo niepokojący.
    Buziaki dla wszystkich zajrzę wieczorem jak juz będę sama.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

dzięki

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Reginko- wiem, ze nie jestes za kursem-rozmawialysmy przeciez o tym... ja tez sie jeszcze waham. Jednakze zainwestowalam tyle sil i srodkow, ze chce (jesli mi kurs przydziela) sprobowac. Inaczej mialabym do siebie samej pretensje, ze zawrocilam w polowie drogi.
    Zamierzam rowniez nie ustawac w szukaniu nowej pracy, wiec gdybym cos fajnego znalazla- jasne, ze zrezygnuje z opcji kursu. Najwazniejsze jest to, ze bylam przekonana ze bede musiala do czasu roztrzygniecia sytuacji pracowac w starej firmie.
    Dzieka Bogu nie!!!

Kryniu- popros syna czy corke niech cie zamelduja na fb tak zebys byla "widoczna" tylko dla przyjaciol- jesli bedzisz chciala mozesz na poczatek pisac tylko na naszej grupie- a z czasem moze ci sie spodoba i bedziesz chciala i u siebie i u przyjaciol umieszczac linki, stronki, zdjecia...

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam w leniwą niedzielę Dzis cały dzień się lenię, czytam, gram i leżę Ale dosyć tego dobrego, zaraz zabieram psa na długi spacer. Życzę Wam równie miłego popołudnia i wieczoru
    Maniusia, dziewczynka w tym wieku jeszcze za bardzo nie wie co jest dla niej dobre. Przypilnuj żeby zdrowo się odżywiała szczególnie przy wegetarianizmie.
    Kryniu, Gammo, Ja zdecydowanie wolę pisać tu. Na fb rzadko się udzielam. Wczoraj był wyjątkowy dzień, że było mnie tak dużo. Zwykle tylko się witam w grupie i potem, może czasem jeszcze wejdę raz czy dwa, ale to tez nie zawsze. Ale powiem Ci Kryniu, że dziewczyny tak tam szaleją, że często nie nadążam, a nawet już machnęlam ręką i nie staram się nadążyć za nimi
    Natomiast kilka razy zdarzyło mi się na fb pogadać z kimś długo prywatnie, bo jest to tam bardzo wygodne. Np. wczoraj ucięłyśmy sobie długą, cudowną rozmowę z Jolą i do tego zachęcam Cię na fb
    Mnie nie wyrzuca z forum, nawet jak długo piszę, nie wiem czym jest spowodowane, że Renię wyrzuca ...

Uprawnienia umieszczania postów