Strona 972 z 3048 PierwszyPierwszy ... 472 872 922 962 970 971 972 973 974 982 1022 1072 1472 1972 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,711 do 9,720 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzięki Agnieszko!!! Ja dziś swoim chłopakom zrobiłam nie lada przyjemność. O 8.30 wylądowali na fotelu dentystycznym!!! Maksio wpadł w panikę ,a Kubuś miał radochę. Kuba to takie dziecko co.... bardzo lubi dentystów. A Maksio wiszczy na sam widok fotela dentystycznego. Ale już jest dobrze. Kubuś ma ponoć bardzo mocne zęby, ale z żółtawym odcieniem. A Maksio słabsze , ale ma bielutkie i spore zęby, ale niezbyt mocne. Ich mama też niedługo trafi na fotel dentystyczny... . Mam nadzieję, że nie zareaguję jak Maksio.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Kasiu...
    dolanczam sie do gratulacji za wyroznienie ... to nieslychanie mile i napewno doda Ci skrzydel ...

Sabinko... przygoda z biletem napewno pouczajaca, bo mysle , ze teraz kiedy tak kupisz bilet, to wczesniej upewnisz sie , ze bilet jest ok... ja ostatnio wykupywalam bilet przez internet dla swojej Jadzi , ale pierwsze co zrobilam po wydrukowaniu tegoz biletu , to pobieglam na dworzec z zapytaniem czy bilet jest ok i czy nie bedzie problemow w dniu wyjazdu...
    niezly bilans tygodnia ... tez masz powod do zadowolenia ... teraz tylko nie odpuszczaj a bedzie dobrze...

Grazynko ...
    super wynik ...serdecznie zazdroszcze... tak trzymaj ...

Kalahari...
    a to mnie zmartwilas... szkoda... pomysl, moze jednak cos da sie jeszcze wymyslec...

Krysiu...
    masz racje... kiedys rodzinne tradycje siegaly rowniez sfer zawodowej i chyba wlasnie na Slasku pielegnowano je najdluzej...moze powody byly prozaiczne , wszyak gornictwo bylo potega na mapie gospodarczej Slaska, a i zarobki stawialy gornikow w czolowce najlepiej platnych zawodow...nie wiem jak na Slasku , ale u nas na pomorzu ,mawiano czesto o kims dobrze sytuowanym , ze "stoi jak gornik" teraz sytuacja gospodarcza diametralnie sie zmienila... niestety na niekorzysc najciezej pracujacych ....
    rozumiem Twoja siostre bo na mnie jazda, tez dziala jak balsam...

Gruschko...
    podziwiam ludzi ktorych ruch wciagnol... mnie jakos nie moze wciagnac, choc naprawde probowalam ...moze jeszcze do tego "nie doroslam" moze to jeszcze nie moj czas?

Rene ...
    czesto mylse o Tobie i Twoim M ... w ubieglym tygodniu moja Jadzia,ktora dziewczyny znaja z opowiadan, tak dla wlasnego spokoju wybrala sie na kolonoskopie i namowila do tego swoja dobra kolezanke ... Jadzia jest "czysta" ale u tej kokezani, ktora Jadzia musiala namawiac ze warto sie skontrolowac, wykryto raka jelita grubego ze wszelkimi znamionami nowotwora zlosliwego ... odrazu ja hospitalizowano i podjeto blyskawiczne leczenie... dziewczyna jest w totalnym szoku, bo przeciez poszla na to badanie "dla switego spokoju"... w poniedzialek bedzie badana pod katem przerzutow...
    alezto zycie potrafi nam "dokopac"...

Maniusiu...
    Ptasiek trafil we wspaniale rece , wiec ma spore szanse na przetrwanie ...trzymam za niego kciuki i wierze , ze mu sie uda...

wpisalms woja wage do tabelki... szalu nie ma ale ciesze sie , ze przynajmniej we wlasciwym kierunku zmierzam , a przeciez ostatnio bywalo inaczej ...
    Milego sobotniego popoludnia wszystkim zycze ...

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Mamy w tym roku zatrzęsienie róż...obrodziły jak żadnego roku. Pachną tak obłędnie, że mówię Wam

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, na razie tylko na herbatce
    herbatka.jpg

No cóż, tłumu przy mojej herbatce nie widzę - chyba za słodka

Maniusiu – w pracy mieliśmy niedawno dokładnie taką samą sytuację z wirusem. Tylko informatyk miał dłużej problemy i nie wszystko udało mu się odtworzyć. Jeżeli możesz, to fotografuj dalej Ptaśka – bardzo jestem ciekawa jak będzie się zmieniał. Jestem pełna podziwu dla waszego poświęcenia (no i szczególnie dla Marty – super dziewczyna!)

Reginko – a może to nie sprawa tego, że nie lubisz ruchu tylko tego, że nie wybrałaś właściwie? A w dzieciństwie – lubiłaś aktywność? A jeżeli już, to jaką?

Sabinko – zerknęłam na fb obejrzeć zdjęcia. Wiem, że się obruszysz, ale i tak to napiszę a właściwie znowu potwierdzę - co patrzę na twoją wnusię, to widzę ciebie . Gratki za postępy wagowe! I rzeczywiście trafnie zauważyłaś z tym pokojem naszych dziewczyn .

Kasiu – dobrze rozumiem twoje obawy wyjazdowe. Szkoda, że nie miałyście okazji umówić się gdzieś z Reginką i razem dojechać.

Zajrzę jeszcze później, a na razie miłego wieczoru życzę.

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Dziękuję za herbatkę!!! Ja bym jeszcze poćwiczyła, ale muszę Maksia , i jak znam życie zasnę zaraz po nim. Zamiast poćwiczyć uczciwie.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu, wypiłam kubeczek

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

I ja tez i ja tez!
    Dzien dzis bowiem spedzialam mega pracowicie! Na sprzataniu!

...jak nie ja zupelnie!

Agniesiu...w tym roku jest rok roz niewatpliwie! Faktycznie kwitna niesamowicie!

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Od razu milej było posiedzieć . To teraz mogę już życzyć wszystkim kolorowych snów
    na sen.jpg

Uprawnienia umieszczania postów