Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszko...
a co ty dzisiaj tak w telegraficznym skrocie ? zupelnie jak nie Ty ... owszem bywasz zwiezla, ale to tylko kiedymasz duzo zajec, ale dzis,przy niedzieli, chyba masz choc troszke luzu ...
Zamieszczone przez
krysiapysia
Reginko – a może to nie sprawa tego, że nie lubisz ruchu tylko tego, że nie wybrałaś właściwie? A w dzieciństwie – lubiłaś aktywność? A jeżeli już, to jaką?
Krysiu... nie tylko w dziecinstwie, ale i do poznej mlodosci nie bylo aktywnosci ktorej nie lubilam ... bylam naprawde nieprzecietnie aktywna i 4-5 razy w tygodniu chodzilam nawet na SKS i bylam bardzo wielostronna... Gralam w siatkowke, cwiczylam lekka atletyke, uprawialam kajakarstwo, rowerem jezdzilam jakszalona.... moze poprostu swoja "norme" ruchu wykonalam juz wowczas w 200%
Zamieszczone przez
krysiapysia
Kasiu, poczytałam co napisałaś i miałam wrażenie, jakbym pisała to sama . Dokładnie tak mam ze sprzątaniem (i zazdroszczę tym dla których jest to odstresowywacz czy odpoczynek).
Mam tak samo , ba nawet gorzej bo podobnie mysleo gotowaniu...gotuje za kare , ale za to kochamjesc
ze tez nie mozna tego jakos odwrotnie ustawic
Zamieszczone przez
Laugizorli
A i tak dziś rano musiałam zamiatać po trzech ogoniastych. Przedtem poćwiczyłam 30 min a orbitku.
Grazynko... jesli juz tyle zrobilas, to musialas z lozka o swicie wypasc
Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
Dzis wieczorem nasi graja...bedziecie kibicowac?
Ja osobiscie nie lubie, bo bardzo sie denerwuje i dla mnie ogladanie takich meczy to nie przyjemnosc a stres!
Kasiu nie moze bycinaczej... bede ogladala, ale w odroznieniu od Ciebie nie stresuje sie tyms pecjalnie , choc emecje napewno sa i nawet zdarza mi sie wrzasnac z radosci kiedy nasi strzela gola lub z wscieklosci kiedy padnie bramkadla nas
Zamieszczone przez
sabinka57
a u mnie do kaszlu doszedł dzisiaj katar ale temperatury nie mam, jak zwykle...
Sabinko... jesli do jutra nie bedzie poprawy , to moze powinnas jednak odwiedzic lekarza ?
Milej niedzieli wszystkim zycze... u mnie narazie wyglada dosc nieciekawie, ale moze cosudami sie wymyslec...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]