Jolinko....
alez mi skromniutki ten bukiecik wyszedl.... ale za to z dobrego serca...
![]()
Jolinko....
alez mi skromniutki ten bukiecik wyszedl.... ale za to z dobrego serca...
![]()
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dzień dobry
Jolinko dla Ciebie :
życzenia.jpg
Dzień dobry wpadłam i widzę że imprezka się szykuję
przyłączam się do życzeń zdrowia szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń
Lauguś dzięki za tak wspaniałą opnie aż się zawstydziłam
dzieci ach szkoda gadać ale jak ja przeżyłam pięcioro nastolatków to wy też przeżyjecie![]()
Melduję, że byłam u lekarza, dostałam leki i się kuruję ale kaszel mam straszny - infekcja górnych dróg oddechowych, krtani i tchawicy![]()
z15598584Q.jpg
Witajcie dziewczynki! No wreszcie mnie forum wpuscilo!
Znowu sie administratorom zachcialo jakichs ulepszen!
Sabinko- wspolczuje ci kochana! Mam nadzieje jednak, ze teraz gdy wiadomo jaka diagnoza , raz- dwa uporasz sie przy pomocy wlasciwych lekow z tym problemem.
A tak w ogole to...
![]()
Witajcie
Kasiu – poczekaj z tym nawoływaniem Jolinki, bo też chcę się jeszcze wepchnąć
Jolinko –trochę już późno i trochę zasapana, ale biegnę z życzeniami!
Wszystkiego najlepszego kochana i żeby spełniło się jak najwięcej twoich marzeń i pragnień.
urodzinki.jpg
Kalahari – rozbawił mnie twój wpis(no przepraszam
). Najpierw się chwyciłam za głowę widząc co cię czeka, ale potem poczułam taką niefrasobliwą ciekawość. To wygląda trochę jak film przygodowy – nie do końca wiesz co cię czeka, ale może być naprawdę ciekawie
. Nieoczywistość, wyzwanie – właśnie tak
.
Sabinko – zuch dziewczynka(za to oczywiście, że nas oczywiście w końcu posłuchałaś i poszłaś do lekarza
). Ależ ci się tego przyplątało. Kuruj nam się tu teraz szybciutko!
4efc41c30dbb2.jpg
Witam wtorkową kawą
Wczoraj forum nie działało, i tak mnie to skutecznie zniechęciło, że już do wieczora nie wchodziłam
Dziś w pracy mam imieniny Antoniego, Aliny i Jolanty- wszyscy robią jednego dnia, więc na pewno zjem jakieś ciasto...trudno, akurat tym solenizantom nie mogę odmówić
. Natomiast w piątek mam imprezę pożegnalną kolezanki odchodzącej na emeryturę...już widzę sobotnie ważenie
Sabinko, zapalenie tchawicy i krtani, to moja najczęstsza choroba górnych dróg oddechowych. Tak mi wtedy świszczy gdy oddycham, że sama siebie w nocy budzęwspółczuję Ci kochana i zdrówka życzę
Cześć Syberio
Reginko, sama sobie wybierzesz miejsce do spania...Twoje łózko zmieści się w każdym pokojuNajweselej będzie w pokoju Kuby, bo tam są dwa łóżka, więc będą spały dwie osoby, a Twoje też się tam zmieści, no to mogą spać trzy
, ale korytarz też mam duży
Dobrego dnia dziewczynki![]()