Strona 98 z 3048 PierwszyPierwszy ... 48 88 96 97 98 99 100 108 148 198 598 1098 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 971 do 980 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Dziękuję za propozycję rozpoczęcia czegoś wspólnie. Może harmonogram jedzenia to byłby jakiś pomysł? A już to menu, które wstępnie wypisałaś brzmi (może poza mięsem) naprawdę zachęcająco! Napisz proszę coś więcej. Bo rzeczywiście - dlaczego nie spróbować?
    Krysiu, jeżeli chcesz spróbować tej diety, zachęcam Cię do kupienia książki, w niej wszystko jest opisane krok, po kroku, bez niej ani rusz Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-155x220.jpg

|Ja dzisiaj cały dzień przy komputerze, już mam dość, ale zadowolona jestem, bo porobiłam to na co mi ciągle brakowało czasu, począwszy od napisania do Was, zaczęłam robić kartki świąteczne, ale frajda ! już mam trzy i pozaczynane następne, cieszy mnie to ogromnie , pozgrywałam zdjęcia z Portugalii koleżankom, jutro dostaną... zostało mi prasowanie, dobrze mi zrobi po całym dniu siedzenia, biorę deskę do salonu, pooglądam coś w tele przy okazji
    Miłego wieczoru Wam życzę dziewczyny !!! buziaki Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-479595d4bce2_em_orig.gif

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczynki kochane – przekonałyście mnie i – właśnie założyłam fb !
    O matko – nawet nie wiecie ile mnie to kosztowało stresu! Córka stukała się w głowę i pewnie ma rację. Bo nie wpisałam się jako Krysia, tylko pod swoim drugim imieniem. Jak się przekonam do tego ustrojstwa i pozbędę swoich uprzedzeń, to założę normalne konto. Na razie mam nadzieję, że zaakceptujecie mnie jako Urszulę?

Natko - to teraz już zgłaszam się do Ciebie, jako do administratora grupy, bo zupełnie nie wiem co dalej z tym fantem zrobić?

Maniusiu – może rzeczywiście kup to białko, które proponuje Natka. Mam córkę tylko troszkę starszą, tylko troszkę niższą i z wagą ok. 50 kg, więc wiem o czym piszesz.

Ewo – to w takim razie najpierw na spokojnie poczytam więcej o tej diecie a potem zdecyduje o kupnie książki.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kryniu, musisz którejś z nas podać na priw. swoje imie i nazwisko i Cie ściągniemy na fb

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dobry wieczór
    zajrzałam i ja w końcu, to znaczy zaglądać zaglądałam i tutaj i na fb gdzie nawet się trochę poudzielałam, założyłam sobie konto w messengerze i jestem hej do przodu...można cały dzień pisać, czytać, odpisywać tyle tego jest
    a jaki to złodziej czasu

Krysiu teraz to wszystko przed tobą skoro założyłaś sobie konto i zawitasz do naszej grupy

Evige ty to jesteś niezmordowana kobitka, tyle zajęć ale wszystko doskonale zorganizowane a jeszcze wymyśliłaś sobie kartki świąteczne, pięknie, ja tak samo jak Gamma działam na żywioł i zero organizacji, czasu mam dużo a nawet bardzo dużo ale umyka mi nie wiadomo kiedy i nie wiadomo na czym
    podziwiam cię naprawdę

Agnieszko
    dobrze się tak polenić jak ty dzisiaj, cały tydzień ciężko pracujesz, wspaniale zajmujesz się domem to czasem należy ci się pełen luz
    a wieczorny spacer z pieskiem dobrze ci zrobi przed snem

Kasiu
    od razu się czuje, że masz lepszy nastrój, na pewno na to też wpływa to, że już niedługo wracasz do domku na łono rodziny i nie będziesz musiała iść do pracy

Maniusiu
    no rzeczywiście malutko waży ta twoja córcia, wygląda na to że wśród młodych jest sporo wegetarian skoro szkolna stołówka serwuje też takie dania ale skoro wyniki dobre to może po prostu ta dieta tak wpłynęła na jej wagę, może nic jej nie jest ale jednak przy takiej diecie trzeba dbać o to żeby była to jednak dieta zaspokajająca wszystkie potrzeby szczególnie tak młodej dziewczyny ale widzę, że trzymasz rękę na pulsie i nie pozwolisz jej na jakieś błędy żywieniowe

a swoją drogą może i nam dobrze zrobiłaby taka dieta? może też byśmy ładnie chudły? sprawa do przemyślenia....
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-31_jz_orig.gif

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Nie chcę zapeszyć ale chyba mój plan B zaczyna działać
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-014_ht_orig.gif

a jak nie zadziała to zrobię tak
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-020_fy_orig.gif
    kasiaogrodniczka and Natka55 like this.

kropeczka41 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    1

Dziewczyny powstał nowy dział tylko dla zalogowanych i nie jesy widoczny dla nierejestrowanych użytkowników. Tam mozemy zakłądać nasze tematy i pisać co chcemy i nikt obcy tego nie przeczyta.

Dieta u mnie w weekend grzeszna ale od jutra już grzecznie

Pozdrawiam
    Pamiętniczek Kropeczki41 - zapraszam

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Powiem wam dobranoc, nic nie napisze, bo glowa mi spada, ide sie umyc i lulu

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

1OO
    STRONA !!!!

musimy cos wypic pod te stronke......
    bo inaczej nie wypada.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w