No dzieje się u Was :):). Po tak długim czasie ciężko mi się odnieść do wszystkich wypowiedzi.
Wygląda na to że muszę pod tym nickiem pracować na forum od nowa. Niestety nikt nie odpowiedział mi na e-mail :(:(
Pozdrawiam
Wersja do druku
No dzieje się u Was :):). Po tak długim czasie ciężko mi się odnieść do wszystkich wypowiedzi.
Wygląda na to że muszę pod tym nickiem pracować na forum od nowa. Niestety nikt nie odpowiedział mi na e-mail :(:(
Pozdrawiam
Gorczynko...
moze zamist pisac maila do admina , sprobuj wessji "zapomnialam haslo" u mnie to pomoglo ...najwyrazniej zapomnialam o duzej literze... gdy mi sie w koncu udalo zalogowac zaznaczylam "zapamietaj mnie" i teraz jest wygodniej, choc kiedy pisze z innego kompa , to bywaroznie :D
z adminem nie udalo mi sie nawizac kontaktu...
Jolince się udało nawiązać kontakt z adminem, może jak zajrzy tu to pomoże
Tą opcje próbowałam kilkakrotnie- ale otrzymywałam komunikat: "Nie określono Użytkowniku. Jeżeli ten link jest poprawny, skontaktuj się z administratorem" i miałam zapamiętane hasło.
Gorczynko- wejdz przez Szybkie linki - Zobacz zaloge forum- tam jest administrator Pawel-mozna zawsze do niego napisac na priv-on zawsze mi odpisywal.:
Tylko nie wiem czy to sie uda bedac niezalogowanym!:beurk:
Jesli nie dasz rady to napisz tutaj- ja wtedy sie z nim sprobuje skontaktowac...:)
Załącznik 36497
No to dziewczynki WAKACJE!:mdr:
Jestem dziewczyny-wracam do Was i mam nadzieję,że choć troszkę się ucieszycie ;):p
Teraz się tylko witam,bo muszę spróbować zasnąć-mąż na rano,to pobudka 3.50.Rano więc napiszę-obiecuję Wam.
Upał mnie dobija-w sypialni przy chodzącym wentylatorze mam 31 stopni-dla mnie to masakra.
Dobranoc:D
Załącznik 36498
Jolinko!:love::love:
Dziewczyny kochane! Udalo mi sie dzisiaj porozmawiac z inna zblakana duszyczka Zawzietaskowa czyli nasza Maria.:)
Opowiadala mi, ze ma od maja dopiero pierwszy wolny weekend od pracy, wiec na pewno sie odezwie.
Teskni za nami i pozdrawia serdecznie.
Jesli uda jej sie tylko zalatwic urlop to dojedzie na spotkanie. Okaze sie to z poczatkiem lipca.
U nas dzisiaj podobny upal jak u Joli. Calkowite wariactwo, bo ze skrajnosci w skrajnosc i dychac nie ma czym!
Jutro ma byc podobnie 34° a w sobote znowu lekko ponad 20° i burze!
A ja mam miec moich szkolnych kolegow na grillu na ogrodzie!
Ech...zawsze kurna cos!:bad:
Agnieszko gratuluje wakacji!:mdr: Odpoczywaj kochana ile wlezie! Wiem, ze masz jeszcze troche obowiazkow zwiazanych z praca ale to na pewno nie takie same obciazenie jak normalna nauka.
Grazynko- duzo prawdy w tym cos napisalas...ludzie sa jacy sa...dobrze maja ci , ktorych zycie obdarzylo pancerzem ochronnym.
Wrazliwcy maja gorzej...:beurk:
Reginko-poczytalam o tej chorobie- w polskiej Wikipedii nosi tez nazwe Plasawica...
Straszna to choroba, bardzo wspolczuje twojej podopiecznej i jej dzieciom rowniez ...bo dziedzicznosc jest bardzo wysoka z tego co zrozumialam...:aww:
Gorczynko i co? Chyba jednak nie udalo sie zameldowac bo bys sie pewnie pojawila...:arf:
Dziewczyny kochane tradycyjnie zostawiam wam herbatke i znikam do lozeczka... Do jutra!
http://scouteu.s3.amazonaws.com/card..._mietowa_0.jpg
Witajcie, skosztuję tylko pysznej Kasinej herbatki (to chyba mięta i naprawdę ją właśnie piję!) i na razie znikam :arf:. Przepraszam, że dzisiaj też nie popiszę i nie obiecuję już, że na pewno jutro. Mam jakiś nadmiarowy ogrom roboty i nie bardzo umiem się z nią ogarnąć. Trochę też dzisiaj zeszło, bo przecież był jeszcze dzień taty, a więc małe co nieco świętowania :money:. Ale z tego, że dzieci pamiętają o swoim tacie to się akurat bardzo cieszę. Dobrej nocy wszystkim życzę i tradycyjnie mówię - do zaś … :happy: