-
Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Witam pieknie wszystkie Zawzietaski w naszym nowym domku!
Zaraz powiesze firanki i postawie w oknie kwiatki-zeby domownicy i goscie dobrze sie tutaj czuli...
Naszym celem jest wspolne odchudzanie - ale i niech ten domek bedzie miejscem na zwykle ludzkie pogaduszki
na wszystkie tematy jakie niesie zycie... Zapraszam serdecznie- Kasiaogrodniczka:)
http://www.tenpieknyswiat.pl/fotki/a...pelargonia.jpg
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Melduję się, juz mi się przypomniało jak to się robi.Ha,ha.:mdr:
-
Nie masz pojecia jak sie ciesze, ze mamy znow przytulne miejsce gdzie mozemy sie spotkach , wypickawke , poklachac, ponarzekac czy pochwalic sie .... wierze , ze wszystkim maglareczkom przypadnie do gustu i ze z czasem bedzie nas zawzietasek przybywac ...
Mysle ze moj stary - dotychczasowy nick bedzie lepiej rozpoznawalny ...
Milego wieczorku zycze i czekam z niecierpliwoscia na pozstale maglareczki :mdr:
-
Super, ze jestes! Ale fajny avatar Naciu!:mdr:
-
O jest i Gammusia! Witam! witam! I nawet dwa razy jestes!:p Super!
-
Na dole jako uzytkownikow widze ciebie Gammo i 2 gosci-to pewnie nasze dziewczyny zagladaja przez okno!:p
-
To teraz tylko suwak muszę zrobić tylko jak?
-
Jestem i ja- mam nowy nick żeby łatwiej było w połaczeniu z fejsem. jeszcze bym chciala zrobić suwaczek ale nie wiem gdzie i jeszcze nie chce mi się wgrać awatar
-
to oczywiście ja stara miłka
-
Kasiu ... jeszcze troche tu raczkuje i nie wszystko jest calkiem jasne , ale ..... damy rade ...
-
Gdzies mi sie stracil moj suwaczek, ale juz nad nim pracuje ;)
-
Musisz wejść w ustawienia i tam masz opcje własnego awatara, jak zaznaczysz ,że chcesz swój to niżej masz opcje wklejania obrazka.
Suwak można widzę zrobić na dieta.pl , miałam tam kiedyś konto , ale nie pamiętam nawet loginu.
-
Musisz wejść w ustawienia i tam masz opcje własnego awatara, jak zaznaczysz ,że chcesz swój to niżej masz opcje wklejania obrazka.
Suwak można widzę zrobić na dieta.pl , miałam tam kiedyś konto , ale nie pamiętam nawet loginu.
-
Z suwaczkiem jest bieda-to znaczy ja mam go zapamietanego w moich ustawieniach od poczytku bycia na forum i nie wiem zupelnie jak to sie robi... Ale na pewno powoli to mozna rozgryzc-jakby co tutaj mozna zapytac administratora etc.
Aga-zapros mnie do przyjaciol- bo jesli ja cie zaprosze mozesz miec jeszcze problem-albo wyprobujemy co?
-
Witaj Natko, witaj Agnieszko.... sprawdzam czy mi suwaczek wyszedl ;)
-
-
Jupiiiii... ale mi ladny wyszedl.... tylko szkoda, ze tak daleko do celu ....
-
Mam! stopke i avatar ! Witajcie zawzietaski . Muszę się przyzwyczaić do wyglądu tego forum, bo ja z tych co wolą słowo pisane niż obrazki, a tu jest bardzo kolorowo :D
-
nie ma biedy z suwaczkiem ..... wchodzisz na Dieta.pl potem na kalkulatory, potem na straznik wagi i robisz suwaczek zgodnie z istrukcja .... gotowe ... link kopiujesz i wklejasz tez zdodnie z instrukcja
-
Agnieszko jak sie tu rozgoscimy to slowo pisane bedzie z pewnoscia przewazalo ...
-
Alez jestescie sprawne dziewczyny! Idziecie jak burza! ja bym sie tak szybko nie odnalazla...
No ale jak sie ma motywacje...:na:
http://img2.demotywatoryfb.pl//uploa...vjzwss_600.jpg
-
Gammuś, dzięki, ale zostanę przy stopce, która mam nadzieję systematycznie zmieniać. Muszę wziąć przykład z syna, który trzyma się nad podziw. Ja od dziś zaczęłam wo. Mam nadzieję wytrzymać co najmniej 3 tygodnie czyli do końca ferii. Ale czy mi wyjdzie? mam nadzieję.
Ale wasze suwaczki sa piękne :)
-
Agnieszko jest tez opcja usun ... ja tez sie sklonowalam i bez problemu usunelam wchodzac na swoje posty.... uczymy sie kochana wiec takie potkniecia beda napewno na poczatku czesciej wyskakiwaly
-
Martwie sie troche jak pozostale dziewczyny sobie poradza z odnalezieniem nas tutaj. Dostalam mejla od Kryni, wiec ona dostala mego mejla z linkiem-ale Kania, Kalahari, Krystynka i Bozenka nic nie zareagowaly.
A co dziewczyny robimy z tymi, ktore zostaly na FB- Ewa, Margo, Basia-one wlasciwie nigdy nie wyrazily zainteresowania do pisania na forum podac im linka na grupie- czy indywidualnie? jak myslicie?
-
Próbuję wkleić suwak i nie wychodzi.:bad:
-
-
O rety... Chyba jestem, ale na razie sprawdzam jak to wysłać :) Krynia
-
Udało się teraz powiedzcie jak dodać nasz temat,żeby go nie szukać cały czas?
-
Teraz pytanie, jak tu pisać w ciągu, żeby się nie wracać?
-
Ja mam w ulubionych Odchudzanie po 40-tce, Pamietniki, Chce schudnac i tak zawsze wchodze na watki! Widze Krynie na dole!
Hurra!
-
Zgubił się mój pierwszy wpis! Krynia :(
-
Jest kochanie na poprzedniej stronie! Tutaj strony zmieniaja sie po kilku wpisach!
http://img8.demotywatoryfb.pl//uploa...cipglj_600.jpg
-
Już wiem Kasiu, znalazłam :) Na razie musimy się trochę odnaleźć (to znaczy ja :) ), a potem myślę, że wrócimy również do tematu dziewczyn o których piszesz. Właściwie, jeżeli masz z nimi kontakt na fb, to może dadzą Ci znać kiedy będą chciały tez tu pisać? Widzę, że macie już piękne awatary i suwaczki :) Dla mnie to na razie czary-mary. Póki co cieszę się, że udało mi się tu w ogóle wejść! Na więcej już dzisiaj nie mogę sobie pozwolić, bo czeka odłożona robota! Fajnie że jesteście i mam nadzieję, ze powoli się tu zagnieździmy :)
-
Witaj Kryniu- czyli jest juz Kasia, Renia, Małgosia, Krysia i Agnieszka :)Trzeba zmobilizowac pozostałe dziewczyny i koniecznie jak macie meila przywołać Filipinę i Zenię :)
-
witam i ja :)
na razie tylko się pokażę bo teraz nie mam czasu ale później jeszcze pewnie zajrzę
zmieniłam nick na swoje imię, a co tam, mam nadzieję, ze mnie tutaj nikt niepowołany nie namierzy hi hi
skąd wzięłyście awatary???? ja tez chcę!!!!
-
Miłko przywołać to chyba złe słowo - poinformować raczej a jak będą miały chęć to zajrzą :clown:
-
Witam dziewczęta w nowym domku. Nie poczytam Was dzisiaj, ani nie będę więcej pisala bo mnie choróbsko dopadlo i kiepsko się dzisiaj czuje. Chcialam się tylko przywitać. Mysle, ze jutro będzie lepiej.
-
Witajcie Sabinko i Bozenko! :)
Na wszystko przyjdzie czas! Najwazniejsze, ze jestesmy znowu razem! Kania- dala mi znac, ze ma dzisi lepka przez meza okupowanego. Moze jutro do nas dotrze. Co do pozostalych (Fili, Zenia)- to ja nie mam chyba do nich namiarow.:(
Dziewczyny z naszej grupy na FB zapytalam czy chca namiary- narazie tylko Ewa odpowiedziala, ze dzis bedzie rozmawiac z Natka. Naciu to daj jej moze linka-dobrze?
Bozenko- kuruj sie kochana szybciutko!:love:
-
Nie ma sprawy.
Sabinko i Bożenko super ,że już dotarłyście.:D
Sabinko ściagasz sobie jakiś obrazek na kompa,a potem wgrywasz jako awatar.
-
Dziewczyny-u mnie w stopce macie link do mojego watku w Pamietnikach.
Jak juz sie tutaj rozgoscicie to zapraszam w odwiedzinki do mnie na herbatke!:p
http://www.dluzszezycie.pl/public/as...na-herbata.jpg