Witam syberio. ale Cię dziewczyny podpuszczały dziś z tym basenem.Ale TY doświadczona i opanowana Kobitka jesteś. Pozdrawiam wieczorkowo.
Witam syberio. ale Cię dziewczyny podpuszczały dziś z tym basenem.Ale TY doświadczona i opanowana Kobitka jesteś. Pozdrawiam wieczorkowo.
TU MNIE łATWIEJ ZNALEŹĆ Na nowej drodze życia z ........dietką!!!!!! - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Syberio nikt nie pogratulował Ci 100-stronki, ja ne zdążyłam, ale szampana stawiam mimo wszystko
![]()
Syberio, a jak tam mąż zobaczy jakąś Pamelę Anderson, to co będzie?....
![]()
Cześć kruszynkiMąż wrócił bardzo mu się podobało sam stwierdził że tyle tam atrakcji
że jak by nie pracował to on by jezdził na ten basen
Aieczko tam Pameli nie ma są jakieś młódki,także spoko
Izaunia dzięki tylko ty pamiętełaś,wczoraj piłam ale grzańca
Tamirko nie podpuszczą mnie bo jestem z mężem 24lata to gdzie on taka drugą znajdzie
poziomko ja mam jednego ale podwójna impreza bojescze Barbary
sławo jedną impreze na rok tomogę zrobić ,jakoś sobie poradze,ale dzięki za współczucia
sibo mężowi bardzo się spodobało ale pracuje i nie może tak często brać wolnego
pumko pewnie że zerka tak jak ja zerkam na przystojniaków ale to wszystko
jak będzie chciał to może mnie zdradzić wszędzie
dziewczyny dzięki za odwiedziny i troske
pozdrawiam
![]()
Syberio,ależ u Ciebie się dzieje! Nowego telewizorra gratuluję.Na imprezkę szykujesz fajne menu.Bigosiku dietetycznego specjalnie nie przygotowuję,za to jem go zdecydowanie mniej i bez chlebka.
Uwielbiam wyprawy do marketów.A codzienne wyprawy po zapasy to moja działka.Moi domownicy nie kupią nic bez rozkazu.
Kochana,9 kg stracisz bardzo szybko.Jesteś uparta i cierpliwa.I taka bądź.
Buziaki
SYberio masz pełne ręce roboty, ale po imprezce będziesz mogła odpocząćDietkowo na pewno dasz radę, bo jak nie Ty to kto???
Buziaki...............
Dziewczyny i ty rodzynkujestem padnięta pomyłam okna wyprałam firanki
wiecie mam wykładzine i była trochę pobrudzona i kupiłam ten proszek do czyszczenia dywanów ""Vanish""super mi wyszła taka czyściutka
posypałam wykładzinę tym proszkiem zotawiłam na godxzinę odkurzyłam odkurzaczem i po wszystkim churrrrrra
wiecie najgorzsza robota zrobiona nie cierpie myć okien i szorować wykładzn
ale zrobone jeszcze raz churrrrrrrrrrrrrrrra
Iza czeba tą robote zrobić to już na święta będzie zrobione,a dietka ok
liska ja się nie martwię na pewno zgubię te kiloski
pumko mam taką naturę że jestem wesoła,co mi przyjdzie że będę smutna tylko sobie zaszkodze
Toshi pojedziemy z mężem w góry to mi wystarczy,a tak niech siedzi w domu
paciek to sobie zapaż herbatke grzańca i troche alkoholu i możesz sie napić ze mną
pozdrawiam i lece popatrzeć co u was
![]()
Ostatnio edytowane przez syberia1965 ; 27-11-2008 o 15:08