Wszysko fajjnie, ale gdzie Ty Maggies się dziś bujasz???
Wszysko fajjnie, ale gdzie Ty Maggies się dziś bujasz???
Slad po sobie zostawiam
Wszystkiego dobrego na nowy tydzien.
Ojjj... nie ma CięZ kijkami biegasz???
Buziaki![]()
Wpadam tylko na sekundkę zameldować się
Wszystko jest ok.
Odezwę się jutro.
Buźka![]()
Bujałam się po moim ulubionym miejscu czyli.................IKEA we Wrocku. Przyjaciółka wprowadziła się niedawno do nowego domu i chciała żebym jej pomogła wybrać jakieś dodatki. pojechali z nami małże, a na koniec byliśmy zobaczyć nowe wrocławskie cudo czyli największą fontannę multimedialną w Europie.
Fontanna multimedialna na Pergoli przy Hali Stulecia jest jednym z kilku takich projektów na świecie. W niecce fontanny o powierzchni ok. 1 ha umieszczono niemal 300 dysz wodnych różnego rodzaju (gejzery, dysze pieniące, dynamiczne, mgielne, punktowe, palmowe, wodne) oraz 3 dysze ogniowe. Widowisko wody i ognia wzbogacają obrazy rzucane przez projektor na ekran wodny, a także światła laserów i dźwięki muzyki. Fontannę rozświetla blisko 800 dużych i małych punktów świetlnych umieszczonych w niecce dzięki czemu Fontanna oferuje multimedialne widowisko działające na wiele zmysłów. Woda wystrzeliwana jest na wysokość ok. 40 metrów. Na ekranie wodnym o powierzchni ponad 700 m2 można oglądać artystyczne animacje wzbogacone dźwiękami wody i muzyki.
(muzyka świetna, m.in. Symfonia z Nowego Świata A. Dworzaka, Cwałowanie Walkirii R. Wagnera). Spektakl o godz.22 trwa ok. 20 min. i można go zobaczyć tylko w weekendy.
![]()
Jak wpiszecie w wyszukiwarce fontanna multimedialna Wrocław to możecie ją zobaczyć i usłyszeć (niestety, nie umiem wklejać linkówjeszcze)
Nie będę już pisała zaległych dwóch jadłomaggies, były ok, ściśle białkowe.
Wczoraj miałam gości na i brak dostępu do neta. Nie jadłam oczywiście nic słodkiego i niedozwolonego.
Podsumowując tydzień fazy uderzeniowej: schudłam 2,2kg - dzisiaj waga pokazała 81,3 (Dukan przewidywał 2,8, ale ja wiem, ze nie chudnę szybko, więc nie jestem zaskoczona; robiąc test na jego stronie podałam wagę kiedy już trochę schudłam i byłam w trakcie uderzeniówki, wiec dane mogą się różnić
Od dzisiaj 5 dni Protal + Warzywa. Super! Witajcie pomidorki
Zrobiłam sobie dzisiaj najlepszy prezent urodzinowy i dałam czadu na basenie.
Przepłynęłam 100 długości (2,5 km - wyobrażam sobie, że 6 razy opłynęłam stadion +100m, to tyle samo) i zajęło mi to 1h 35 min. Pierwszy raz w życiu tak dużo na raz.
Dzięki za to, że jesteście za mną aż do tej 100 stronki i dalej
Buźka![]()
Ostatnio edytowane przez maggies ; 29-06-2009 o 13:48
Maggies jestem pod wrażeniemtym razem wzięłaś się ostro do walki i od razu widać wyniki, przede wszystkim drogi raczku w dniu urodzin życzę szybkiego uporania się z kiloskami i wszystkiego naj, naj, ....do tego dołączam bukiet polnych kwiatów ( właśnie taki chciałam wkleić - jednak nic z tego nie wyszło
)
Piszesz o fontannach - coś wspaniałego, takie spektakle oglądałam w Pradze - do Wrocka jeszcze nie dotarłam
Goraco pozdrawiam![]()
MAGGIES WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZINZDRÓWKA SZCZĘŚCIA I DUŻO KASY NO I OCZYWIŚCIE ŻEBYŚ SCHUDŁA TYLE ILE CHCESZ
![]()
JADŁOMAGGIES 1/5 P+W
Jogurt naturalny 1%
Serek wiejski 2,5 %, kabanos z indyka, pikantny sok pomidorowy
Klopsiki z indyka, surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i cebulą + zioła do sałatek
Duży pomidor, kawałek białego sera + sos jogurtowo – czosnkowy
Kefir naturalny 0% (duży)
Woda 2l, czerwona herbata 0,5l, 2x kawa z mlekiem 0,5%
1h 35 min. pływania (100 basenów)
Miałam wielką ochotę iść dzisiaj na kijki, a tu ok. 16 zrobiło się ciemno i rozpętała się burza, lało jak z cebra
Aga, Syberio - dzięki za życzenia