-
Odp: Tym razem się uda!
Co tu dodać ........... powiem tylko REWELKA !!!!!!!
-
Już Ci biegnę z pomocą.
Zerknij tutaj :
kolo ratunkowe !!!!!!!!!!!!!!!!! - Strona 5 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Jak coś będzie niejasne chętnie wytłumaczę ale wieczorem.
Ostatnio edytowane przez bozena ; 22-01-2009 o 14:10
-
WITAM nową koleżanke na forum
maggies ja też uwielbiam basen jeździłam raz w tygodniu,ale w styczniu nie ma wyjazdów i mi bardzo brak
ale jak tak dietkujesz i masz dużo ruchu to na pewno dojdziesz do 7 z przodu raz dwa
pozdrawiam i tak trzymaj

ps.(jak mi sie udało tyle zżusic to tobie też)
-
Witaj Odchudzaczko Dolnoslazaczko
Ambitny plan i bardzo madre podejscie do diety.
Trzymam kciuki i zycze powodzenia.Jak nam sie uda troche zrzucic kiloskow,to zrobimy sobie Dolnoslaski Zlot Odchudzonych Czarownic.

-
A jeszcze dodatkowy plus-to szklanka przegotowanej wody rano,na czczo poprawi przemianę materii
Stary sposób naszych babć 
Trzymam kciuki i pozdrawiam 
-
Witaj
świetny plan odchudzania, więc zyczę wytrwałości i szybkich sukcesów

ja tez kocham pływanie, niestety znacznie blizej mam na wyciag narciarski niz na basen
-
CZEŚĆ 
JAK TAM SIĘ TRZYMASZ
JA SCHUDŁAM 20KG.A JEST NORMA ŻE 5KG.TO BEZPIECZNIE GUBIĆ
JAK BY NIE ŚWIĘTA to by było jeszcze więcej ale teraz dochodze juz do swojej wagi co na suwaczku
pozdrawiam i walczymy dalej

-
Naprawdę się trzymam. 
Mam teraz ferie i więcej czasu, żeby to wszystko ogarnąć. Mój optymizm się nie zmniejsza, szczególnie jak widzę rezultaty wielu osób na tym forum.
Postanowiłam się nie ważyć do końca przyszłego tygodnia. To dopiero jest wyzwanie, waga stoi w łazience
i baaaaaardzo kusi
Mam nadzieję, że po tym czasie będę mogła coś zmienić na suwaczku.
Polubiłam w swojej walce sok pomidorowy, jest gęsty, zdrowy, ma potas i zastępuje mi drugie śniadanie lub podwieczorek. Staram się jeść 5 posiłków dziennie i przerwy między nimi nie są za długie. No i coraz więcej ruchu, rower a nawet te okropne brzuszki (co przy dużym obwodzie w pasie nie jest na razie przyjemne 
Pozdrawiam wszystkich i przesyłam buziaczki - odchudzaczki

Dzięki za wsparcie
Ostatnio edytowane przez maggies ; 25-01-2009 o 21:32
PŁYWAM: 300 km
NORDIC WALKING: 605 km
ROWER: 1821 km
TU JESTEM! ZAPRASZAM: Tym razem się uda!
-
Dziewczyny pomóżcie mam 165 wzrostu waga 96 nie moge patrzec sie na siebie ,czuje sie okropnie bardzo brakuje mi wsparcia pomocnej dłoni motywacji by zgubic ten okropny tłuszcz
jestem kompletnie załamana
-
Majka dobrze trafiłaś. To forum jest stworzone po to żeby sobie pomagać i wspierać.Nie możesz liczyć tutaj na pobłażliwość.Jeżeli będziesz zbaczać z torów dietkowych to towarzystwo szybko przywróci cię do pionu.W chwilach zwątpienia uzyskasz słowa otuchy i wsparcia.Jeżeli tylko będziesz tu często zaglądać nie będziesz sama.
Witam i pozdrawiam.
Dla łatwiejszego z tobą kontaktu sugeruję założenie własnego wątku.
Uprawnienia umieszczania postów