Cześć agakochane dzieci i kłopoty z nimitrzymaj sie
AGAA ODKĄD DZIECI ZACZĘLY CHODZIĆ DO SZKOŁY TO NIEMA ROKU ŻEBYM NIE MNIALA DOCZYNIENIA Z ORTOPEDJĄ ciągle jakieś palce zwichnięte itp.
tak to już jest z dzieciakami małe dzieci mały kłopot duże dzieci duży kłopot
POZDRAWIAM I TRZYMAJ SIE PA............
Witajcie dziewuszkiuf jak to dobrze, że jest piątek wreszcie człowiek odpocznie miałam tydzień zabiegany , a przyszły szykuje się jeszcze gorszyod poniedziałku będę musiała wozić syna do szkoły i to codziennie przed pracą 25 km
A jeśli chodzi o dietkowanie to było róznie, wagę mam 74,5 kg, zmieniałam to na strażniku wagi jednak mi nie wskakuje, chyba źle to robię, a jak powinno być - proszę o radę
AGAA pozdrawiam i dzieki za wpis u mnie to daleko będziesz syna wozić i to jeszcze przed pracą
GRATULUJE SPADKU WAGI I TO TAK DUŻO
a suwaczek może nie skopiowałaś i nie przeniesłaś na profilu w odpowiednie miejsce , a tamten stary trzeba usunąć -,,spacją"
MIŁEGO WEEKENDU POWODZENIA
Ostatnio edytowane przez opona66 ; 24-10-2008 o 22:49
Tak to juzjest z dziecmi kochana- swoje musza "odrobic"i miejmy nadzieje ,ze potem to juz moze byc wszystko dobrze. Trzeba wierzyc. Ja juz jestem poza tym wszystkim,chociaz moze niezupelnie ,bo teraz martwie sie o wnuki .
A jak dietka ???Pozdrawiam serdecznie ,zycze duzo spokoju i zdrowia w rodzince .