No cześć agaa, fajnie,ze dołączyłaś. Bierzemy się do roboty?![]()
No cześć agaa, fajnie,ze dołączyłaś. Bierzemy się do roboty?![]()
TU MNIE łATWIEJ ZNALEŹĆ Na nowej drodze życia z ........dietką!!!!!! - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Próbuję wstawić strażnika wagi - ciekawe czy się uda- no dobra, zrobił to mój syn
![]()
No piękności!!!!!!
Już biegnę po mleczko dla kotka!!!!!!!
Pozdrawiam![]()
Piękny suwaczek taki wesoły
Dziękuje za wsparcie![]()
cześć dziewczyny![]()
Urszulko, Oponko, Myszatkocieszę sie ,ze podoba się Wam mój suwaczek, mnie będzie najbardziej cieszył gdy przesunie się w prawo
Od dzisiaj jestem na diecie 1000 kcal i zabrałam się twardo za ćwiczenia
Było:
-pływanie przez 40 minut (na basenie)
- jazda na rowerze ok godz
- ćwicz. na udka i brzuszek
Wszystko wyglada nieżle, ale ja jestem głodna i wściekła![]()
Suwaczek był, jednak zniknąłmusze znowu o pomoc poprosić D - mojego syna
Toshi Zawzięłam sięnie wiem na jak długo
już raz pisałam u mnie w pracy babki mają nienaganne sylwetki i nie mogę tak całkiem od nich odstawać, a do września pozostało niewiele czasu
Na basen kryty mam 19 km, szkoda że nie na miejscu, lub kompleks basenów na Słowacji- 31 km
[img]Zmiana w Dzienniku Wagi dodanie miasta w profilu
Napisane Dzisiaj o 10:04 przez admin
Od teraz każdy z użytkowników może zaktualizować dane dotyczące miast w swoim profilu. Miasto jest wówczas widoczne dla innych użytkowników na Grupach Wsparcia w profilu przeglądanego użytkownika Dieta.pl
W Dzienniku Wagi została dodana możliwość usuwania pojedynczej wartości z dzienniczka.
Komunikator AMI został dodany jako kolejny, ostatni już komunikator w Profilu użytkownika.
W Boksie podsumowującym spożyte i spalone kalorie pokazujemy ostatnią datę wprowadzoną przez użytkownika w Dzienniku Wagi.
Zapraszamy do skorzystania z nowych możliwości.[/img]
Cześc Agaaa widzę ze wziełaś się ostro za siebie.Gratuluję zapału.
Aby starczyło go jak najdłużej.