No agaaa, super ja też uważam,żeby zacząć nawet jeśli to jest kolejny raz trzeba pilnować 1000, potem można już odpuścić.Na Słowacji to chętnie bym się pomoczyła. Buziaczki
No agaaa, super ja też uważam,żeby zacząć nawet jeśli to jest kolejny raz trzeba pilnować 1000, potem można już odpuścić.Na Słowacji to chętnie bym się pomoczyła. Buziaczki
TU MNIE łATWIEJ ZNALEŹĆ Na nowej drodze życia z ........dietką!!!!!! - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Agaa rzeczywiście suwaczka nie ma ,ale przy twoim zawzięciu to jak się pojawi to na prawo przesuniętypowodzenia
![]()
Agaaa to zaczynamy razemod poniedziałku
razem rażniej
Pozdrawiam![]()
PozdrawiamChyba lubisz kotki
Powodzenia
![]()
Agaaa pozdrawiam serdecznie.![]()
![]()
miłej niedzieli![]()
Cześć dziewczynyrozpoczał sie drugi tydzień mojej niskokalorycznej dietki i jak na razie efektów nie ma, trzymam sie w okolicach 1200- 1300kcal i to pewnie jest za dużo
winę ponoszą te smakowite brzoskwini, winogronka itp, którym nie moge sie oprzeć
Za to z ruchem nie jest żle
Toshi - rowerek jak najbardziejjest codziennie zaliczony
do tego 2 razy w tyg basen
-od wczoraj aqua aerobik - nie spodziewałam sie ze tak forsowne ćwiczenia i w tak szybkim tempie
-od wczoraj 6w
- od dzisiaj hula - hop ( moja wersja z obciążeniem)
-2 razy dziennie masaż udek i oponek z wcieraniem specyfików
Zrobiłam pomiary ( nie wiem dokładnie- chyba Pumka ma stworzyć tabelkę) może w końcu jakieś efekty bedą
Pozdrawiam![]()
No agaaa, ekstra program. ja ledwie zmuszam się do twisterka. Przynajmniej masz świadomość fajnej zabawy. Aqua aerobic to fantastyczna sprawa, oj udka i dupka będzie malutka. masz na to wszystko czas?
TU MNIE łATWIEJ ZNALEŹĆ Na nowej drodze życia z ........dietką!!!!!! - Grupy Wsparcia Dieta.pl